Sa ovim pitanjem sam hteo da idem direktno kod Serbian Fightera, ali sam se u poslednjem trenutku predomislio. Kako bilo, verujem da će moj predlog pročitati ovde...
Svi već vrlo dobro znate da sam svaki dan na forumu već godinu ipo dana. Svi me znaju, svi su me upamtili, ali kako vreme prolazi, shvatam da na forumu nešto fali.
Ovaj forum je u potpunosti savršen. Ima svega za ljubitelja svačega. Ali ono što meni nedostaje, a uveren sam da bi i drugim članovima dobro došlo, jeste sekcija/forum o stripovima. Koliko sam ja pokušavao da nađem, tog dela foruma nema, nepostoji. A bilo bi vrlo lepo da se otvori, pa da tu mi manijaci iz sveta stripa razmenjujemo mišljenja, pitanja, itd...
Da li postoji način ili šansa da se taj deo foruma formira?
Celo forum samo o tome, nema sanse, stripovi jesu super ali publika je prilicno mala... Ovako nesto kao sto je zenit rekao, uz jos par tema ako bude interesovanja, sasvim dovoljno
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ljudi, ja da pitam sta je to baner, nemam pojma. A ne mogu da posaljem sms poruku, a da ne kliknem na baner. Jeste smesno sto ne znam, al sta da radim. Imam samo 10 godina.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!