Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:43:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metak u navijača  (Pročitano 21182 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
samim tim sto ides na utakmice ti si drugaciji od ostalih 'normalnih' ljudi....

И мене интересује по чему сам то другачији. Ево сада не идем па сам исти као када сам ишао. Не видим да сам се нешто променио, нит сам се променио оног тренутка кад сам почео да идем на текме.

едит: видим одговорио си... ја никад нисам имао никаквих проблема због тога, чак су ме и компије скапирале да сам загрејан па сам имао са њима тему више за разговор. Какву ли ти репресију од друштва трпиш Smile

Диасе све што си ти написао је мени савршено јасно, и ту нема никаквих проблема. Али мени није јасно шта је онда ту стил живота? Нашао си још једну љубав... ок то значи да ћеш ићи на текме понекад (или стално) и да ћеш се спријатељити са неким новим људима (мада у мом случају то се није десило јер нисам био заинтересован, долазио сам само да одрадим текму издерем се и враћао се кући).. Шта је ту сада стил живота неки навијачки?? То мене занима. Мени се чини да је то триповање да би се сами приказали као да су различити и шта ти ја знам... Ал ај нећу да нагађам па лепо питам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Po tome sto si u ocima svih ljudi oko sebe ti 'onaj' koji ide na utakmice...

"Љубав која није лудило није љубав"

Педро Калдерон де ла Барса

"Луд је само онај чије се лудило разликује од лудила већине"

Нашао си још једну љубав... ок то значи да ћеш ићи на текме понекад (или стално) и да ћеш се спријатељити са неким новим људима (мада у мом случају то се није десило јер нисам био заинтересован, долазио сам само да одрадим текму издерем се и враћао се кући).. Шта је ту сада стил живота неки навијачки??

Брате па ваљда и сам видиш колика је разлика између овога што си написао и онога што је Колестан окачио на предходној страни.

Ја заиста знам људе који живе онако, а делом и спадам у њи'.  Smile

Неее сериии...

Citat
"гомила нелогичних потеза... због љубави."

Smile Smile

Smile Smile Smile Smile пази кад прелазиш улицу
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ne trpim represiju drustva ali npr da zivim u Cacku sa mojom rodbinom iz Cacka verovatno ne bih pricao uopste  Smile Njima je to gubljenje vremena, bezvezno trosenje mladosti, pravljenje problema kuci i porodici i sl. Smile

Nacin zivota je to sto se cimas oko tribine,nosis obelezije, pomognes ortaku sa tribine kad ima problem cak i ako ga ne znas previse dobro, cimas se oko grafita i sara ulazis pare za iste, crtanje setalica, lepljenje nalepnica.... Sve su to neki delovi navijackog zivota... Ultras ce kad krene na izlet da ponese sa sobom sprej i da napravi par tagova, da zalepi par nalepnica i slicno... Ne mogu da ti pricam ja sad moras sam da shvatis, sitnice zivot znace...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
da zivim u Cacku sa mojom rodbinom iz Cacka verovatno ne bih pricao uopste

гребићи Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Брате па ваљда и сам видиш колика је разлика између овога што си написао и онога што је Колестан окачио на предходној страни.

Добро ја сам то мало пластично написао, доста хладно изгледа, ал далеко од тога да сам ја ко машина долазио драо се одлазио и ко да се ништа није десило. Али то што је он окачио је што се мене тиче типично уфилмавање и прављење шатро стила живота од одлажења на стадион. Да не кажем смејурија.

Nacin zivota je to sto se cimas oko tribine,nosis obelezije, pomognes ortaku sa tribine kad ima problem cak i ako ga ne znas previse dobro, cimas se oko grafita i sara ulazis pare za iste, crtanje setalica, lepljenje nalepnica.... Sve su to neki delovi navijackog zivota... Ultras ce kad krene na izlet da ponese sa sobom sprej i da napravi par tagova, da zalepi par nalepnica i slicno... Ne mogu da ti pricam ja sad moras sam da shvatis, sitnice zivot znace...

Значи постоји и 'страначки војник' стил живота а? Smile
Братац превише је то ситно да би било стил живота. По тој логици би и ловци требали да кажу да живе ловачким стилом живота јер мало мало иду у лов где год да оду причају о лову и свуда деле календаре свог ловачког друштва..

Знам брате о чему причаш, јер сам ја у том периоду био и скејтер, па сам у ранцу увек имао више спрејева од књига, ал се никад нисам триповао да живим навијачким стилом живота нити скејтерским стилом живота.
То су за мене само покушаји да се сврсташ у неку групу и да кажеш да радиш ствари као та група и да би људи из твоје име могли да кажу 'ма знаш онај навијач/скејтер'..
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 20:59:15 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jednostavno to je jedan stil/nacin zivota koji furas ako si neko ko sebe naziva ultrasom... Ne znam sta ti uopste smatras stilom/nacinom zivota Smiley Bice da imamo razlicito misljenje sta je to stil zivota Smile

Po meni je to nacin ponasanja kome odredjena individua pripada ali posto smo svi mi individue za sebe logicno je da dolazi do nekih odstupanja ali neke glavne odrednice su ono sto nas povezuje.... Cast, postenje, obraz, strast... Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Секташи, буљаши, панкери, скинхеди, левичари, десничари, хипици... Имају и они свој начин размишљања који их у некој мери дистанцира од устаљених друштвених образаца, припадају одређеној субкултури или социјалној категорији..., е па само у тој мери се и навијачи у свом сегменту могу разликовати од "обичних" људи...

Сви ти навијачи имају живот попут свих осталих..., иду у школу, иду на факултет, неки раде, неки џабалебаре... Ето, спаја их нека идеја, љубав према клубу за који навијају, појачан адреналин који може само на трибини да се у толикој мери осети..., код многих то је и навика која те од детињства усмери и прерасте у нешто много више...

Дакле није ми намера да распредам и рашчлањујем причу о разним стереотипима који су као такви изграђени уз помоћ средстава информисања..., свака будала зна да су мас-медији система најефикасније средство за колективно креирање свести..., али треба указати на то...

Укључи мозак...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
свака будала зна да су мас-медији система најефикасније средство за колективно креирање свести

Напротив, врло ретко ко то зна, без обзира на здраву логику.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
свака будала зна да су мас-медији система најефикасније средство за колективно креирање свести

Напротив, врло ретко ко то зна, без обзира на здраву логику.

Значи нас будала је најмање... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Jednostavno to je jedan stil/nacin zivota koji furas ako si neko ko sebe naziva ultrasom... Ne znam sta ti uopste smatras stilom/nacinom zivota Smiley Bice da imamo razlicito misljenje sta je to stil zivota Smile

Po meni je to nacin ponasanja kome odredjena individua pripada ali posto smo svi mi individue za sebe logicno je da dolazi do nekih odstupanja ali neke glavne odrednice su ono sto nas povezuje.... Cast, postenje, obraz, strast... Smiley

Навијаче повезују част и поштење? Ма дај јеботе Smile

То су универзалне вредности, и оне треба да повезују све људе. То данас нажалост није тако. Али то везивати као одлику навијача је бзвз, јер то треба да буде одлика сваког човека.

Није ми јасно чему то компликовање, навијач је човек од 7 до 77 година који иде на стадион и навија 90 минута за свој клуб. Крај приче. Неки од њих се и ван стадиона ангажују на одређеним стварима и то је то. Даље усложњавање је за мене триповање и ништа више. Исто као и људи кад постану репери па мисле да сад треба да се понашају на неки одређен начин. Не бато, треба да слушаш реп зато што ти се свиђа и то је то, ти си репер. Навијач треба да иде на стадион и да навија зато што воли клуб а не да се пали да је другачији само зато што се кити називом 'навијач'. Крај. Частан поштен треба да буде зато што је човек, а не зато што је навијач.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:43:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.