Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:56:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metak u navijača  (Pročitano 20955 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Навијач треба да иде на стадион и да навија зато што воли клуб а не да се пали да је другачији само зато што се кити називом 'навијач'.

ово је обрнут процес

нико не иде тамо да би добио тај назив него добија тај назив зато што иде тамо

јеботе свака друга порука на овој теми од мене
одлазим  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Навијач треба да иде на стадион и да навија зато што воли клуб а не да се пали да је другачији само зато што се кити називом 'навијач'.

ово је обрнут процес

нико не иде тамо да би добио тај назив него добија тај назив зато што иде тамо

Ма лоше сам формулисао те реченице.. уместо 'треба' стави 'је онај који' и то је отприлике то Smile  Видим и ја сад да не ваља што сам тако формулисао ал јебига Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
'де си бре ЕКлипе барабо једна... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia ispo iz modu
Гурањем под тепих проблеми се неће решити. Може ''држава'' да затвори све стадионе и похапси све навијаче проблем насиља у држави ће остати. Обрни окрени сваљивање кривице за насиље у земљи на навијаче јесте управо гурање проблема под тепих. Насиље на стадионима процентуално гледано није ни 1% насиља које се дешава у Србији. Али боже мој неко мора да буде крив за све. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ја редован, а ти нешто забушаваш...  већи сам навијач Бурека од тебе!! Smile

Ео братац мрсим муда нека, хејтују ме људи који мисле да нисам у позицији за то и тако.. стандардна прича ко на сваком подфоруму Smile

Гурањем под тепих проблеми се неће решити. Може ''држава'' да затвори све стадионе и похапси све навијаче проблем насиља у држави ће остати. Обрни окрени сваљивање кривице за насиље у земљи на навијаче јесте управо гурање проблема под тепих. Насиље на стадионима процентуално гледано није ни 1% насиља које се дешава у Србији. Али боже мој неко мора да буде крив за све. Smiley

Жива истина.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 21:30:58 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Хехе... признајем да сам подбацио поприлично са буреком... Видећу да се реактивирам, имам много неоправданих...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
eklipe procitaj moj post pa onda procitaj tvoj post... rekao sam da to povezuje one prave ultrase a ne sve navijace... u onom postu od kolestana se pominju ultrasi a ne obicni navijaci, ti ako se ne slazes sa tim sto sam rekao okej ali ja mislim da je tako i to je to Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Небитно тотално дал се то односи на цео стадион једну трибину део те трибине ил само људе на парним седиштима... То није стил живота, то је уфилмавање и то сам ти образложио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nisi nista obrazlozio. To je nacin zivota isto kao sto je skejterski fazon nacin zivota. TI ne razlikujes osnovne ljudske postulate i kucno vaspitanje od nacina zivota i ljudskog opredeljenja....

PS: ovo o cemu ja pricam i ne samo ja je neki visi stupanj svega toga ...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 22:22:23 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
По том принципу онда постоји ловачки стил живота, рокерски стил живота, фризсерски стил живота... Мени је то безвезе да свако може да одлучи 'е саћу ја да радим једну ствар коју мало људи ради и да то зовем стилом живота'.. Сести у комби и цео живот се возити и пафкати травчицу је стил живота, одлазак викендом на утакмицу и навијање је хоби. Ал сад је популарно међу клинцима бити навијач па ај да будемо и ми та категорија да можемо да причамо да се над нама врше репресије и да смо измучени путовањима и декинтирани јер сва лова оде на превоз. И реп је у моди па ај да будемо репери да певамо о гету тешком животу кризи немаштини социјали ал онда ћемо морати да сакривамо максерице од 22 хиљаде.. Класично триповање и уфилмавање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 17:56:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.