Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 05:40:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metak u navijača  (Pročitano 21033 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K610i
Koliko dugo nisam gledao taj crtać...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Изгорела им је трака приликом бомбардовања, барем сам ја тако чуо Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Имам ја Бананамена на ДВД-у.
Сад се оканите тога људи...

Ово што је Колестан окачио је његово виђење ситуације, очигледно, и ја знам мноооого људи који исто то тако виде као што пише на том тексту који је пренешен, а ви ако се не слажете реците зашто али је лоше то што се спрдате са нечијим убеђењима без аргумената. Значи, или реците шта вам смета и где се не слажете, или прескочите.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Добро...

Citat: EmptyClip
Па то као стил живота и те ствари. То је уфилмавање клинаца и ништа више. Био и ја навијач па се никад нисам триповао да сам другачији. Исти ти еј фазон са клинцима кад постану репери па причају како је реп начин живота. ТО су глупости. Исти сам био тад као навијач а исти сам и сад, само што сам тад викедндом понекад ишао за БГ и понекад преко недеље бежао из школе. Нема никакве разлике и није ми се променио 'стил живота'. Или можда ни тад кад сам био навијач уствари нисам био прави навијач Smile Smile

Дакле ја треба другачије да се понашам ако хоћу да будем навијач? Има нека правила? Исто као и клинци кад постану репери у средњој, купе одећу спусте панталоне и крену да дувају ко чамуге јер се то тако ради.

Није ми јасно зашто неко ко је навијач треба да се понаша од мене који ево сад нисам. Ја се понашам онако како сам васпитан од куће, и тако се понашам у школи у биоскопу у аутобусу на стадиону..... не видим зашто треба променити начин понашања ако желиш да се прикључиш нечему Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
samim tim sto ides na utakmice ti si drugaciji od ostalih 'normalnih' ljudi....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Po cemu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Eмпти брате уз дужно поштовање мислим да машиш поенту. Ово што је Коле окачио је један приказ стварности која са собом вуче одређене последице за одређене људе и начин њиховог размишљања.

Нико не каже да водиш тајни живот Бетмен стила ако си навијач.
То су једноставно људи којима је живот другачији зато што су открили једну љубав више у свом животу и схватили да им она пуно значи.
Сада, наравно било би кретенски да упоређујем љубав према клубу са љубави према девојци некој или члановима породице, то свакако није иста љубав, али не мора да буде мања нити лошија.

Звездини навијачи имају један јако леп мото који добро то осликава:

"гомила нелогичних потеза... због љубави."

Чуо си га свакако. По мени он је толико добар.. Толико прецизан... Право у мету!
Значи ни по чему другачији људи, и не захтева никакав другачији и тајни живот... То су само људи који су пронашли једну љубав више у свом животу и, као и сви ми, боре се да ту љубав задрже у својим животима.

Осећам да ће неко да се ухвати за ову реч "боре" у предходном делу моје поруке, одмах да вам кажем да нећу дубље улазити у објашњење те речи, и надам се да сви схватају да је она речена метафорично а не буквално у смислу битки. Толико.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Po cemu?

Po tome sto si u ocima svih ljudi oko sebe ti 'onaj' koji ide na utakmice... Kad budemo seli uzivo mozemo da pricamo smorilo je vise ovde prepirati se Smile Izgledamo svi kolektivno ko idioti  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3310
Eмпти брате уз дужно поштовање мислим да машиш поенту. Ово што је Коле окачио је један приказ стварности која са собом вуче одређене последице за одређене људе и начин њиховог размишљања.

Нико не каже да водиш тајни живот Бетмен стила ако си навијач.
То су једноставно људи којима је живот другачији зато што су открили једну љубав више у свом животу и схватили да им она пуно значи.
Сада, наравно било би кретенски да упоређујем љубав према клубу са љубави према девојци некој или члановима породице, то свакако није иста љубав, али не мора да буде мања нити лошија.

Звездини навијачи имају један јако леп мото који добро то осликава:

Чуо си га свакако. По мени он је толико добар.. Толико прецизан... Право у мету!
Значи ни по чему другачији људи, и не захтева никакав другачији и тајни живот... То су само људи који су пронашли једну љубав више у свом животу и, као и сви ми, боре се да ту љубав задрже у својим животима.

Осећам да ће неко да се ухвати за ову реч "боре" у предходном делу моје поруке, одмах да вам кажем да нећу дубље улазити у објашњење те речи, и надам се да сви схватају да је она речена метафорично а не буквално у смислу битки. Толико.

Неее сериии...

Citat

Smile Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 05:40:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.