Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 01:43:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: M-84 vs Leopard 2  (Pročitano 26664 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
У реду пилот успео си да отераш све људе са теме и сада можете да тврдите како је М84 бољи од Леопарда иако то није била суштина теме...
Битно је да сте агресивни и да се позивате на неку стручност и тиме "дискредитујете" све саговорнике...

Шта ће нам онда форум кад ви имате све књиге и стручне анализе које су нам потребне...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Knjiga iz podruma i "strucnjaci" iz podruma , google i wikipedija ne vrede nista , sve se sveze vadi iz udbaskih podruma ... sve mi je ovo poznato , uvek kad ljudima nestane bojeve municije pucaju corcima , al je stvarno nisko kad se preti i moderatorskom batinom usled neslaganja u raspravi . Inace sve mi je ovo poznato sa jednog drugog foruma koji odavno ne posecujem gde se okupilo dosta "strucnjaka" - sve Rusko i nase je najbolje na svetu , nas i Rusa trista miliona , . Ko kaze nesto drukcije odmah mu se preti banom ili se vredja . Kakva nam je strucna javnost nije ni cudo dokle smo dogurali kao zemlja i narod .

nekoliko sati pred potpisivanje,zvoni telefon i odlucuje se da se uzmu Leopardi 2.mislim,razumljivo je sto su uzeli Lea.vec su ih ranije imali,najbolji je tenk trenutno u sluzbi,i sve to,ali ako su vec stavljali akcenat na izdrzljivost i prilagodljivost,i ako su vec rekli da je T-80 najbolji izbor,onda je trebalo da uzmu njega.ali,eto,politika se umesala,i uzeti su Leopardi.
(i onda posle pojedine magarcine na forumu kazu kako nema stranih uticaja i mesanja politike...ma ne uopste...  Smile )
Politika ima uticaja svakako , ali ...
druze cisto sumnjam da su ovakve informacije tebi dostupne , tipa ko je kakvu vrstu pritisaka vrsio i slicno .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
nekoliko sati pred potpisivanje,zvoni telefon i odlucuje se da se uzmu Leopardi 2.mislim,razumljivo je sto su uzeli Lea.vec su ih ranije imali,najbolji je tenk trenutno u sluzbi,i sve to,ali ako su vec stavljali akcenat na izdrzljivost i prilagodljivost,i ako su vec rekli da je T-80 najbolji izbor,onda je trebalo da uzmu njega.ali,eto,politika se umesala,i uzeti su Leopardi.
(i onda posle pojedine magarcine na forumu kazu kako nema stranih uticaja i mesanja politike...ma ne uopste...  Smile )
druze cisto sumnjam da su ovakve informacije tebi dostupne , tipa ko je kakvu vrstu pritisaka vrsio i slicno .
1.taj deo se uopste nije odnosio na tebe.
2.znas,to sam citao u Odbrani,i nekoliko puta video i na razlicitim clancima na wikiipediji...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2009, 23:30:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
[quote author=BaraceObamaPoduvajGaNama link=topic=447411.msg7271708#msg7271708
Citat
Te informacije procure sa strane, kolko su uverljive al je pitanje o ogromnim parama a tu se isplati malkice podmazati. Bilo je i u nemackom Bundestagu takvih afera oko Turske i nabavke mehanizacije. Niko nije imun na pare i to se naravno moze procitati al ne i dokazati. Nesto su bajke i legende a ima nesto malo i istine. Naravno, za samo putnicke avione ima lobiranja tek tako i sve je na granici i diskretno al se radi, ljudi su pod pritiskom jer se rade dilovi od milijarde dolara a jedno da ili ne odlucuje o 1000 tenkova vise ili manje i para i posla za gomilu ljudi. Tu rade gomile advokata ugovore velike ko enciklopedija.
Da ne ispadne da nesto branim pilota, ocu da akzem da je M-84 sasvim solidan proizvod, stim da je napravljen sredinom osamdesetih i cak Kuvajcane koji imaju para ko pleve ubedio da ga kupe, znaci nije to tek tako bilo lose u to doba. A isto sam naveo da je M-84 imao naslednika i da se taj projekat poceo da razvija dok nije dosao rat. Al naravno, mozes porediti M-84 i kroz 30 godina sa savremenim tenkovima. 
Krajem devedesetih sam pricao sa covekom koji je bio generalni zastupnik za americku firmu "Air Traktor" u Evropi i koji je pordavao Hrvatskoj te avione i iako je i sam bio Hrvat koji je davno otisao preko nije mu bas bilo lako sa hrvatskom vladom oko te nabavke a radilo se o par manjih avioncica za poljoprivredu i gasenje pozara. Tip nije bio kao "biznismen" sa Balkana vec sasvim normalan menadzer americke firme.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 01:57:44 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Прво,

Пилот је у праву.

Друго,

М-84 јесте бољи од Леопарда. Наслов је јасан. Пише Леопард а то значи Леопард-1.
Ако се мисли на Леопард-2 онда тако треба и написати АЛИ онда предлажем да се пореди са М-84 доведен на ниво Т-90.

Све друго нема смисла.
Хвала
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ако се мисли на Леопард-2 онда тако треба и написати АЛИ онда предлажем да се пореди са М-84 доведен на ниво Т-90.
pa,ja mislim da bi i tada Leo 2 bio za trunku bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
BlackBerry 8900
prvo:
pilot je modelator i zato je uvjk u pravu, voleli mi to ili ne.

Drugo:
leo1 i leo2 su dva tenka, a ne evolucija leo1. Znači trebalo bi porediti eventualno "vihor" sa leo2.

ali stvarnoist je da nemci (a i ostali) imaju leo2, a svi iz ex juge m84.

LPB

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ni vihor nema sanse protiv leo 2. poboljsan je oklop, koji je opet slabiji od leo2a4, top i municija su opet slabiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa,ja mislim da bi i tada Leo 2 bio za trunku bolji.
Није ни за трунку бољи.

Drugo:
leo1 i leo2 su dva tenka, a ne evolucija leo1. Znači trebalo bi porediti eventualno "vihor" sa leo2.
Леопард-1 је и  генерацијски и по маси на нивоу Т-72 и зато га треба поредити са њим.

Леопард-2 се лоше показао на Косову у мирнодобским условима шта би тек било у борбеним дејствима не смем ни да помислим.

Да је он ваљао за нешто не би  Немци драстично смањили број оперативних Леопарда-2...

У осталом ево на шта личи Леопард-2 у Авганистану. Нису џабе додали решетке са стране. Обратите пажњу на додатни фронтални оклоп. Шта мислите због чега је то.

Т-80/Т-90 ће да растури Леопард-2 као од шале и притом је и  поузаднији и покретљивији и има бољи топ и има мању силуету и што је веома битно има га у много већем бројевима.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 14:11:41 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Леопард-2 се лоше показао на Косову у мирнодобским условима шта би тек било у борбеним дејствима не смем ни да помислим.

Да је он ваљао за нешто не би  Немци драстично смањили број оперативних Леопарда-2...
Pokazao se lose jedino zbog prohodnosti al ujedno Svabe pametni pripremaju se za rat '99 pa krenuli sa Leopardom u Makedoniju i to sa 4 komada. Nije ni za rat ni za mir, jedino eto za reklamu. U borbenim dejstvima ta cetiri komada ne bi dugo trajala. A za misiju ko na Kosovu im nesto ko Leopard nije bilo potrebno. A smanjuju broj na osnovu ugovora a smanjenju naoruzanja kao i to da je prestao hladni rat.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 01:43:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.