Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 07:13:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: M-84 vs Leopard 2  (Pročitano 26713 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
На основу ког уговора о смањењу наоружања?
Мислиш на уговор о смањењу конвенционалног наоружања између НАТО и Варшавског пакта?
Тај уговор ни једна држава запада није испоштовала нити ратификовала а камоли применила само су га Руси и Украјинци примењивали али су Руси одустали пре две године.

Смањили су број Леопарда-2 јер су увидели да је прескупо срање ето шта је главни разлог и наравно то што је прошао Хладни рат је један од разлога али суштина је да је у сукобу са способним непријатељем Леопард-2 нема велике шансе да преживи тј. нема веће шансе да преживи од Т-90.

Оне решетке на Леопарду-2 довољно говоре о оклопној заштити.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 14:21:23 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ма М84 је најбољи тенк на свету...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Јеси ли ти видео ону слику Леопарда-2 у Авганистану?
Шта ти она говори?

Против шачице Талибана са застарелим руским ПО средствима морају да набуџују оне решетке иначе ПА-ПА  Smile Леопарду-2...
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 14:30:27 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ja svakako podrzavam Rusku tehniku i tvrdim da je najbolji izbor,ali kolko znam,Leo 2 ipak ima bolji top od T-90... ili nije tako?  Smile (mislim,pitam samo...)
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 15:11:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Koliko je potrebno da top bude jak?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Da inace koliko cujem Lepoard 2 je u brdskom terenu Afganistana totalni fail  Smile
Aj , ne pricajte onako iz guzice nego guglajte malo pa vidite sta radi po onim vukojebinama koje su lose za svaki tenk .
Takodje i price o Kosovu su smesne jer tamo  nisu ni ucestvovali u nekim operacijama ozbiljnijeg karaktera .

М-84 јесте бољи од Леопарда. Наслов је јасан. Пише Леопард а то значи Леопард-1.

Ma nemoj , ti si zakljucio da Leopard mzoe znaciti samo leo 1 i sad svi mi treba da mislimo tako .
Ja koliko znam mi smo na onoj temi iz koje je ova derivirana govorili o Leopardu 2 , ako je naslov pogresno postavljen pa je doslo do nesporazuma to se bar da ispraviti .
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 15:20:51 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Не лупај. Када се каже Леопард то може да значи само Леопард-1. Оне набуџене рештке јасно говоре о "квалитетима" Леопарда-2. Иначе на претходној теми се само говорило о Леопарду ја сам нагласио да се мора правити разлика јер име леопард означава 2 веома различита тенка која су оба у активној употреби. Леопард-1 је генерацијски са Т-72.

Леопард-2 је генерацијски са Т-80 тј. Т-90.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 16:04:11 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Не лупај. Када се каже Леопард то може да значи само Леопард-1.

Aj ne seri , lepo smo svi pricali o Leopardu 2 na prethodnoj temi , onda su prezueti postovi na tu temu i prebaceni u ovu sa ovim naslovom , mi smo nastavili da pricamo o leopardu 2 , a ti si se kasnije ukljucio .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ja svakako podrzavam Rusku tehniku i tvrdim da je najbolji izbor,ali kolko znam,Leo 2 ipak ima bolji top od T-90... ili nije tako?  Smile (mislim,pitam samo...)
Није. Напротив. Топ 125 мм је бољи. Користи моћније тренутно фугасне пројектиле што је битно у борбеним дејствима.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 16:18:16 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ја сам на овој теми од почетка и знам тачно шта се дешава.

Smile Smile Smile Smile

Pa otkud ti onda da ovde neko prica o Leopardu 1 ?
Tacno je da nije generacija sa t84 , ali realnost je da imamo to sto imamo i da to poredimo sa onim sto drugi imaju .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 07:13:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.