Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338814 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Anea, sigurna si u to što pišeš? Pitam te kao stručnjaka iz oblasti prava i ekonomije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Anea, sigurna si u to što pišeš? Pitam te kao stručnjaka iz oblasti prava i ekonomije.

Pa osnovala sam svojevremeno i preduzece i udruzenje gradjana... Da, to znam....

Mada... ako laze Lajones, ne laze drzava:

http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/details/EnterpriseBusinessName/1869818?code=3D9D4E864033E365B4AFFC321728DDB4A6110D21

Inace, ja nikad nisam rekla da sam strucnjak, ali znam da citam i razmisljam, sto tebi fali u oba slucaja Smiley

Nego.. mene opet kompka ono za placanje poreza...  Smile
Ali... nebitno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Piše na zvaničnom sajtu: „Povraćaj novca pri svakoj kupovini“ je moto Lyonessa - internacionalno udruženje potrošača
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
@reqw i ostali , nije poenta da li si registrovan kao udruženje , jer da su oni stvarno registrovani kao udruženje ne bi mogli da se bave time čime se i bave, nebi mogli da fakturišu firmama posredničku proviziju niti išt aslično tome, a morali bi da naplaćuju članarinu....

Tako da iako sam protivnik bilo kakvog zavlačenja, prevara, navlakuša i slično, ovome ipak nije  mesto ovde, btw lyo je doo, a sc je AD...

Nego.. mene opet kompka ono za placanje poreza...  Smile

će ti izdam potvrdu da si platila porez, očiju mi.... Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 12:14:36 od krypton »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Naravno. Zato je i meni ova prica krajnje.... smusena...
Mi nista ne trazimo od vas, ali trazimo...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Citat
Prvo, ubeđivati nekog u nešto na forumu je čisto bacanje vremena.

Čudno, a ja baš umislio kako pokušavaš nekoga da ubediš u nešto na ovoj temi.

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Kryptone, i jedni i drugi govore da su udruženje potrošača, i jedni i drugi obmanjuju svoje članove. SC tvrdi da je poreklom iz Srbije, što nije istina, tako da se i on može smatrati kao strano udruženje potrošača. A naš zakon po tome pitanju kaže sledeće:

Citat
Šta se smatra stranim udruženjem?

Zakon po prvi put uređuje postupak upisa i brisanja iz registra predstavništva stranog udruženja, čime se stvaraju uslovi za njihov transparentan rad i delovanje. Pod stranim udruženjem podrazumeva se
udruženje sa sedištem u drugoj državi, osnovano po propisima te države radi ostvarivanja nekog zajedničkog ili op-šteg interesa ili cilja, a čije delovanje nije usmereno na sticanje dobiti, međunarodno udruženje (udruženje koje je osnovano saglasno odredbama odgovarajućihkonvencija i drugih međunarodnih instrumenata), ili druga strana odnosno međunarodna nevladina or-ganizacija
sa dobrovoljnim članstvom osnovana radiostvarivanja nekog zajedničkog ili opšteg interesa ilicilja, koje nije usmereno na sticanje dobiti.

Poenta je da nema ni govora o udruženjima, ako gledamo način na koji su registrovani u Srbiji. O potrošačima takođe nema ni govora, jer oni nisu udruženje, niti su registrovani kao takvo. Registrovani su kao privredna društva, gde za je Lyoness osnovna delatnost Остале услужне активности подршке пословању . Za SC važi isto to: Остале услужне активности подршке пословању.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 12:26:25 od AntiMLMSrbija »
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Tako je, njihove osnovne poslovne delatnosti su poslovi udruženja potrošača i firmi partnera, (pričamo o legalnom delu tipa @reqw leba/mleka, povrat provizije itd...) jer i jedni i drugi firmama partnerima fakturišu dva puta i (ili jednom) mesečno posredničku proviziju i ovaj deo svakako nije problem niti kršenje zakona (bilo kog).

Sve ostalo je pod znakom pitanja i to je ono (valjda) o čemu mi ovde raspravljamo evo već xxx strana, avansi/kapare/pozicije/ćupovi itd... kad sam malo zagrebao po sc onda ukapirah da njihovih inicijalnih 1250 e je nista u odnosu na dublje kupovanje pozicija.... (50=1200=...) ko razume znaće...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Imas to lepo objasnjeno i na samom sajtu lyoness-a

Citat
Članovi sa velikim obimom kupovine odnosno velikim porudžbinama (top kupci), koji su pretežno partnerske firme Lyonessa, nazivaju se Premium članovi. Premium članovi dobijaju dodatnu servisnu podršku za Lyoness program lojalnosti (Cashback Card Gold, Cashback časopise i drugo).

Od sledećeg obima porudžbine odnosno na osnovu sledećih kriterijuma Član postaje Premium član:

Knjižene i potpuno plaćene kupovine sa Cashback karticom, Mobilnim vaučerima (Mobilni Cashback), Originalnim vaučerima/Poklon vaučerima kao i Online kupovinama u ukupnoj visini od 2.000.000 RSD u okviru jedne godine.
Na osnovu kombinacije knjiženih i potpuno plaćenih kupovina sa Cashback karticom, Mobilnim vaučerima (Mobilni Cashback), Originalnim vaučerima/Poklon vaučerima i Online kupovinama u visini od npr. 1.000.000 RSD i avansno/delimično plaćenih i knjiženih porudžbina vaučera u iznosu od 10.000 RSD.
Proknjižena avansna/delimična uplata za porudžbinu vaučera u iznosu od 200.000 RSD.
Porudžbina vaučera, koja se plaća avansno/delimično, može samo da se prihvati ukoliko se dostavi i potpisana kontrolna lista za porudžbinu. Time želimo da utvrdimo da je princip avansne/delimične uplate jasan.

Izvolte otvorite se  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ufff, nije to to, nemam pojma kako je u lyo ali u sc za 1250 e "kupiš" 33 ćupa u I TK i tu jedan ćup košta cca 50e, eee ali ako hoćeš , ono, BAŠ BAŠ brzo da napreduješ, onda kupiš i ćupove u II TK , III TK, IV TK... i jedan "komad ćupa" u IV Tk košta 1200 juraaaaaa pa puta 30+30 , eeee ali onda si baja, .... imaš ćupova ki aladin...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.