Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338885 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Moral hazard....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ne bih da se ponavljam, mislim da sam dosta toga rekla i verujem da postoje ljudi koji će hteti da sve ovo ospore. Syrus0709 je rekao da je "predrasuda majka gluposti". Ta fraza je tačna ali ja nemam nikakve predrasude i ako sam naivna nisam glupa. Jednostavno ne želim da zarađujem na taj način. Ne vidim sebe u toj priči. Kada sam mentoru rekla da ne želim da radim i zamolila da mi pomogne oko povraćaja novca usledilo je još jedno "ispiranje mozga". Naime treba "ući u Brazil"...to je lova...ne moraš ništa da radiš...bla,bla....Pitam ja kako ništa da ne radiš. Pa kaže ništa tvoje je da daš još 2000 E i ti si na dobroj poziciji........ jednom rečju nema sluha za moje pitanje i moj problem. Nisu mi jasni ljudi koji prodaju auto ili stan da bi ušli u LY.
Druga stvar kupovina u partnerske firme. Meni je na primer mnogo bliže Gomex,  Univer i Idea. Čak šta više i merkator mi je bliži od Maxi-ja. U navedenim marketima ima akcija, popusta, odloženog plaćanja i sl. Maxi mi je na drugom kraju grada, Lili takođe, a za Maxi i Lili u svakom momentu moram da imam vaučer. Nismo neki lovarni da možemo da kupimo vaučere za 10.000 din. da bi imali kod sebe u momentu kad  zatreba nešto iz marketa. Nisam pala sa kruške da palim auto da idem  svako jutro po hleb i mleko u Maxi   kad imam prodavnicu ispred kuće. To su nebuloze. Svaka čast Syrusu0709 i njegovim prijateljima što su uspeli, kako čujem ima ih još želim im sreću i neka tako i nastave.  Svako od nas ima pravo na svoje mišljenje i opredeljenje. Opet kažem da nemam predrasude i da nisam glupa, shvatila sam ja sve kako LY posluje ali nisam navikla na takav vid zarađivanja. Ako su tako poslovni, predusetljivi i žele svakom da pomognu da zaradi veliku lovu zašto je toliko teško nekom vratiti ono što je njegovo .Kriva sam što sam se zaletela tu mi sad nema pomoći jedino eto da otvorim oči drugima. Neka svako prvo dobro sebe preispita i sagleda da vidi da li je stvarno spreman za taj vid posla.
Nisam imala nameru nikoga da prozivam niti da vređam.
Sve Vas puno pozdravljam i želim svima puno uspeha u životu.
pozzz
da se ne bih ponavljala citiraću sama sebe, jer verujem da dosta njih nije čitalo ranije postove...........htedoh da naglasim ovo oko vaučera i kupovine "leba"
IP sačuvana
social share
Obucite nešto lošeg kvaliteta i ljudi će se sećati haljine koju ste nosili, obucite se kvalitetno i ljudi će pamtiti vas.
Coco Chanel
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung 
Zbunjena, slažem se sa Vama, ne bih ni ja putovao kilometrima za 1% uštede. Naravno, to me ne sprečava da uključim ljude koji žive baš pored Maxija. Ja pazarim u, recimo Idei u komšiluku, a zarađujem od Maxijevog komšiluka.

Da li sam beše Vama nudio pomoć oko "vađenja" para iz sistema? Posle toga mi se niste javili.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 09:05:51 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
@zbunjena
Verujem da ste potpisali neke određene papire (ugovore) kojima ste se saglasili da nikako nećete povlačiti novac u komadu nego samo kao deo veće kupovine, tj u onom procentu koji FP odobrava lyo

@reqw
Jesi, njoj si nudio "pomoć" ali nikako nisi bio ubedljiv na koji bi to način izveo osim da recimo ja i još desetak "mojih" drugara (braće po bageru) kupimo gorivo u iznosu od 10 miliona.... pa da ona može da izvuče uloženu glavnicu... samo nisi objasnio, u tom slučaju, što bi ja davao moju proviziju ikome osim sebi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung 
Prvo, ubeđivati nekog u nešto na forumu je čisto bacanje vremena.

Drugo, šta ima da budem ubedljiv. Treba joj pomoć, ponudio sam. Tih 200.000 ne mogu da joj ukradem i sl... A nisam pisao detalje u slučaju da neko pametan ovo čita pa da je ne kontaktira pre mene.  Smile

Od moje "varijante" mislim da bi smo svi imali koristi. Imao bi i ti da se uključiš u sistem, i to baš na ovom primeru. Mlateći praznu slamu na forumu ništa nećemo da postignemo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
Prvo, ubeđivati nekog u nešto na forumu je čisto bacanje vremena.

Čudno, a ja baš umislio kako pokušavaš nekoga da ubediš u nešto na ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Tako deluje, ali znam da je nemoguće forumaša u nešto ubediti, pogotovu ne tebe koji se zoveš AntiMLM.

Drugo, ako treba forum/internet/kompjuter u nešto da te ubedi... mislim... Izađeš napolje pa proveriš dal stvarno padaju klaviri kroz prozor kao što se priča.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Kad li ti izlazis da proveris kada si uvek ovde gde ne ubedjujes ljude u ovaj divan sistem  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Ja sam ovde kao duh, ne vidiš me a uvek sam tu. Nema poruka da prođe a da ne bude komentarisana! Evo, izvlačim citate od pre 6 godina....

Danas treba da uključim lika u sistem... Inače, pre neki dan sam zalepio sliku moje kancelarije sa 750 din keš beka, jutros stigla poruka, prebacio sam 1.000 i sledi isplata! Još jedna prevara u nizu!

Kad uključim braću bageriste, odoh u penziju a imam 5 godina radnog staža. Ako zeznu po 2.000 evra u sistem, kupujem gastarbajterski prsten za malić, da izgledam kao da sam penziš iz Njemačke.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 10:38:36 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
I onda je mrmot zavio cokoladu  Smile

1000 dinara  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 10:40:44 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.