Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338674 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Tako je, njihove osnovne poslovne delatnosti su poslovi udruženja potrošača i firmi partnera, (pričamo o legalnom delu tipa @reqw leba/mleka, povrat provizije itd...) jer i jedni i drugi firmama partnerima fakturišu dva puta i (ili jednom) mesečno posredničku proviziju i ovaj deo svakako nije problem niti kršenje zakona (bilo kog).

Sve ostalo je pod znakom pitanja i to je ono (valjda) o čemu mi ovde raspravljamo evo već xxx strana, avansi/kapare/pozicije/ćupovi itd... kad sam malo zagrebao po sc onda ukapirah da njihovih inicijalnih 1250 e je nista u odnosu na dublje kupovanje pozicija.... (50=1200=...) ko razume znaće...

To sve stoji, mada meni i dalje promiče gde je u tom lancu parntera i posrednika, udruženje potrošača. Navodni potrošači su samo članovi (ili preciznije saradnici) jedne ili druge kompanije tzv. posrednika. Kad ubacimo tu celu papazjaniju oko pozicija, ćupova i slično, članovi aka saradnici predstavljaju u stvari mušterije, koji nešto plaćaju. U oba slučaja plaća se navodno kroz kaparu/avans buduća kupovina s tim da obojica znamo da oni te pare ne koriste u kupovini, već za plaćanje pozicija zbog obećane zarade.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
ufff, nije to to, nemam pojma kako je u lyo ali u sc za 1250 e "kupiš" 33 ćupa u I TK i tu jedan ćup košta cca 50e, eee ali ako hoćeš , ono, BAŠ BAŠ brzo da napreduješ, onda kupiš i ćupove u II TK , III TK, IV TK... i jedan "komad ćupa" u IV Tk košta 1200 juraaaaaa pa puta 30+30 , eeee ali onda si baja, .... imaš ćupova ki aladin...

Ovo ti dodje cisto da otkrijes cupove  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
To sve stoji, mada meni i dalje promiče gde je u tom lancu parntera i posrednika, udruženje potrošača. Navodni potrošači su samo članovi (ili preciznije saradnici) jedne ili druge kompanije tzv. posrednika. Kad ubacimo tu celu papazjaniju oko pozicija, ćupova i slično, članovi aka saradnici predstavljaju u stvari mušterije, koji nešto plaćaju. U oba slučaja plaća se navodno kroz kaparu/avans buduća kupovina s tim da obojica znamo da oni te pare ne koriste u kupovini, već za plaćanje pozicija zbog obećane zarade.

Ako sam ja dobro ukapirao, da probam da rezimiram:

neki tamo lyo/sc ima 1000 članova koji svaki mesec kupuju u recimo maxi-ju za recimo 1000 din
to mu dalje dođe 1.000.000,00 din
onda lyo/sc ekipa okrene maxi i kaže, "alo, imam milion da potrošim kod tebe, koliki popust mi daješ?", na šta dobiju odgovor 6%
super, 1 % svakome ko je direktno uplatio po 1000 din za vaučer, 2% za one koji su njega doveli (sc) 1 % firmi i ostatak od 2% ide na ćupoveeeeee

eeeeee tu dolazimo do zezalice tipa jel ovo prevara ili nije, svi ojašnjavaju da se sa ovih 3% pune te pozicije, ćupovi ili šta god i da su to i dalje tvoje pare i da ih i dalje možeš potrošiti kad god hoćeš ali kao deo veće kupovine, ili "je mnogo bolje da ostanu tu" (naravno, ako im kažeš da ostaće tu, onda će oni sa vrha da ih potroše) i kad su tu onda ti se pooooolaaaaakkoooooooo pune ćupovi / pozicije...

dalje ide objašnjavanje kako bi bilo ludilo do bola da se malo ubrza to punjenje , čega god, sa uplatom 1250e vs 2000e.... i tako se stiče pravo na , bem li ga šta!?

ovo na kraju još nisam ukapirao, a nadam se i da ću uspeti da ukapiram na koji se to dalje način zarađuje...
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 13:15:29 od krypton »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
@reqw
Ti si uplatio 2k eur i postao premijum, kakve su tvoje prednosti u odnosu na nekoga ko nije uplatio taj novac a troškari po malo i uključuje druge ljude koji troškare po malo (u drugom slučaju niko nije uplatio taj iznos i niko nije "premijum") ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Njemu je premijum zaradio bagerista  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
nije, nije, ovde se jedno ja pominjem kao bagerista, a ja još nisam drug član... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Pa zaradi mu, vis da od leba i mleka slaba vajda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
nek mi da cenu dizela kao rumun na dunavu i nema problema, baš me briga kome ću da dam kintu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung 
Anea, sigurna si u to što pišeš? Pitam te kao stručnjaka iz oblasti prava i ekonomije.

Pa osnovala sam svojevremeno i preduzece i udruzenje gradjana... Da, to znam....

Mada... ako laze Lajones, ne laze drzava:

http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/details/EnterpriseBusinessName/1869818?code=3D9D4E864033E365B4AFFC321728DDB4A6110D21

Inace, ja nikad nisam rekla da sam strucnjak, ali znam da citam i razmisljam, sto tebi fali u oba slucaja Smiley

Nego.. mene opet kompka ono za placanje poreza...  Smile
Ali... nebitno...

Administratori, da li će Anea da bude kažnjena za vređanje? Mene ste isključili jer je nazivam "BDP stručnjakinjom"! Mojne da pravim arapsko proleće ovde sad!

Što se ekonomije tiče, dokazali smo da sam za tebe TATA, predraga BDP stručnjakinjo!

Drugo, čime pravna forma u nazivu firme (u ovom slučaju D.O.O.) prejudicira poslovnu delatnost? Kakve veze ima i da je osnovano kao SZR, STR, SZTR, KD, AD, ADO.... niđe veze!
Inače, ko je malo pametan, čime god da se bavi on osnuje "agenciju za posredovanje", ali je ovo teško da ukapirate.

Znači dogovorili smo se, Lyoness nije prevara ali je mala zarada i državi ne plaća porez?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Opet, kazem... strucnjakinja nije rec koja postoji u srpskom jeziku.
To te diskvalifikuje kao ozbiljnog sagovornika, s toga, ne mogu tako da pricam sa tobom... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.