Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338504 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson c905
@krypton, u vezi računice i vremena

Nije iz mog domena pa nisam proveravao šta se sve može još naći kod lyo partnerskih firmi za posao kojim se tvoja firma bavi ali kontam da bi ti bila zanimljiva i ušteda prilikom održavanja voznog parka sa sve rezervnim delovima, gumama, motornim i mašinskim uljem i šta već ide za to a ne samo ušteda na potrošnji goriva. Tu idu rabati nešto veći od 1%. Verujem da ni ovo nisu male cifre.

Ukoliko imalo razmišljaš o učlanjenju bilo bi dobro sračunati ukupne troškove kada se sve mogućnosti saberu i onda tražiti bolji interes. Štaviše, u nekoj varijanti, ako ti je eventualno bolja varijanta možeš gorivo nastaviti da uzimaš kao i do sada a o svemu ostalom da razmišljaš kroz lyo. Kažem eventualno jer si skeptičan po pitanju pozicija i vremena isplate kad u ovom momentu imaš dobro uigranu šemu sa lukoilom.

Što se tiče vremena naplate pozicija ako sam trošiš, a s obzirom na visinu tvoje potrošnje, mogla bi se praviti neka orijentaciona računica ali bi tačno trebalo da se zna šta bi sve uzimao preko lyo, u kojoj količini i tačna visina rabata za artikle koje uzimaš.

Zaboravih da je Anti citirao moju "laž" u vezi organizacije a zaboravio da citira ono što je mnogo važnije: visina zarade ne zavisi od vremena kada si se učlanio tako da i onaj koji uđe kasnije može da zaradi mnogostruko više od onog ko je ušao prvi što je u piramidi nemoguće.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 14:55:37 od boksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Spermonja, povraćaju su od 3-27 procenata, samo je gorivo 2 proc. zbog male marže.

Ti kao penziš prvo ne možeš da ukapiraš sistem, a i kad ga ukapiraš šta će ti, na svoju potrošnju ćeš da uštekaš 1.000 din. za 6 godina.
Ovo je za pametnije, preduzimljivije ljude.

Garantujem da vapiš da te neko zajebe u nekoj piramidi. Tvoje pitanje "Šta je potrebno, koje vreme, koliko para" su toliko glupa pitanja da ne treba ni komentarisati.

Ono što bagerista zaradi za jdan dan od povraćaja, to ćeš ti za godinu dana. Eto ti objašnjenja. Zarada zavisi od tebe, nije ti ovo LOTO

I dalje ne kapiram što si ti na ovoj temi.

Izdavanje kartice se naplaćuje 7.240 dinara unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Gubis se decko...toliko si se izgubio da ne znas ni sam sta pricas, bageri, povracaji, 1%...5% kurac palac...
Da vapim da me zajebe neki tipos poput tebe koji ni sam ne zna kako da svoju vrhunsku zaradu potrosi na jebanje pa po ceo dan frajerise po forumu ne bi li neki kreten pao da te izvuce bar malo.

Citat
I dalje ne kapiram što si ti na ovoj temi.

Kada tema postane tvoje vlasnistvo mozes da se kurcobrecas ovako deal it...misija je nervirati te...

Citat
Izdavanje kartice se naplaćuje 7.240 dinara unapred.

Ja sam cuo 2000 evra  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Krypton može tačno da izračuna koliku vajdu može da ima od sistema. Sve su to javne informacije....

Inače, pošto treba da ubacim lika koji ima 10 autobusa, tražimo nekog ko prodaje gume, akumulatore, ulja... da uđe kao partnerska firma. Jedna guma je 80.000 din za autobus, gorivo do Grčke i nazad računajte.... ne znam da li je ta para za bacanje, i šoferdžiji i meni 0,5.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Pametni - provizija je 3-27 procenata. Šta je nejasno?

Ti kao penzioner od leba koji je 50 dinara imaš povraćaj 1 dinar + 1 dinar u kućicu/ćup.

Baja koji vozi bager, na 1.000.000 din goriva - keš 10.000 + 10.000 kućice/ćupovi.

Šta ti nije jasno. Nema uslova, inteligencijo, koliko si dobar igrač imaš vajde. Glup si pa ne razumeš ni dok ti crtam.
"Šta je potrebno" - ništa nije potrebno, treba da se obrazuješ, to je potrebno.

Nije moje vlasništvo, ali ti imaš ubedljivo najgluplje komentare i zaključke. Kao da si s k**** pao na ovu temu.

Nisi lepo čuo - kartica je 9.720 din + ćupovi 2.120 evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Nisam znao da su 2 dinara na 50 dinara 3-27%...to neka lyoness matematika.
Jbg nismo smo svi zivotno rodjeni da budemo frajeri, grickamo kokice kuci dok ti cashback leze jer baja vozi bager i trosi miliJon dinara na gorivo a ti prcas ribe i vraca ti se jos dodatnih 3-27% ribe.
Jadan Dzo bagersita da te je upoznao ranije sada bi bio ministar saobracaja
Deal it kao sto vec rekoh...

Citat
Nisi lepo čuo - kartica je 9.720 din + ćupovi 2.120 evra.

Jel moze da se uleti lepo sa 5k pa da zavrsimo mi to...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung 
2 dinara u 50 dinara je 4%. 2% kes + 2% porodično blago.

Uleće se ili bez para, tj. 200 dinara ugovor. Ako voliš biznis min. 15.000 - avans za 3 ćupa/ob. jedinice/kućice.

Uleće se preko nekog postojećeg člana. Pa izvoli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Citat
2 dinara u 50 dinara je 4%. 2% kes + 2% porodično blago.

3-27%  Smile

Citat
Uleće se ili bez para, tj. 200 dinara ugovor. Ako voliš biznis min. 15.000 - avans za 3 ćupa/ob. jedinice/kućice.

Smile Smile

Citat
Uleće se preko nekog postojećeg člana. Pa izvoli.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Da, broj 4 je između 3 i 27.

Da, ništa te ne košta. Košta onog ko te učlanio papir 200 dinara. Ti kad nekog hoćeš da učlaniš kupiš ugovor za 200 dinara. To je cena štampanja. Nije članarina, jednom se plaća.

Ako hoćeš da avansiraš, ne mora 2.000 evra, može i 150.

Možeš i preko preporuke, možeš i direktno preko sajta. Ne mora preko nekog postojećeg člana.

Nisam te zamišljao ovako debelog, penzioneri su osušeni.

Zanemeo si koliko je dobro pa me citiraš! To se plaća!
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 15:45:52 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
Zaboravih da je Anti citirao moju "laž" u vezi organizacije a zaboravio da citira ono što je mnogo važnije: visina zarade ne zavisi od vremena kada si se učlanio tako da i onaj koji uđe kasnije može da zaradi mnogostruko više od onog ko je ušao prvi što je u piramidi nemoguće.

Tipična MLM smejurija kako su sve organizacije piramide. Šteta što vas ne uče da razlikujete OBLIK od ŠEME.
A što se tiče zarade, svi mi dobro znamo da bez preporuke tj. mentora ne može da se uđe u ovaj "biznis". Možeš da se registruješ za dž karticu, ali koga još to interesuje. Kao što kaže ovaj iz mog potpisa: svaka budala može da registruje 30 besplatnih kartica. Bitne su samo: pozicijex4.  Smile

A u MLM si povezan od vrha pa nadole. Samo budala može da misli da nije tako.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 16:23:21 od AntiMLMSrbija »
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.