Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338298 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Pa zato i pricas otako kako pricas...da ne pricam o dopunskim uslovima...kada tek krece dramaturgija.
Odjednom je dovoljno 100 dinara za profit....

Citat
Pri učlanjenju NE moraš da daješ tekući račun

Naravno jer nema povracaja novca  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Nije piramida. Prema definiciji o piramidama, prema načinu poslovanja nije piramida.

Doktore, JESTE piramida, prema difiniciji o piramidama, i prema načinu poslovanja piramidalnih sistema, a koji btw zakonom zabranjeni kod nas kao i u većini zemalja na svetu !

Sad će neki mlm guru da me ispljuje zašto i kako oni i dalje postoje kod nas, zato što se skrivaju iza cash back varijante !!! Da, to stvarno funkcioniše, ali kupovina pozicija ili karijera, kako god, je osnov za zaradu i za isplatu vrtoglavih iznosa.
Onaj moj crtež se može proširivati do besvesti i tako se gradi piramida , u ovom slučaju moja, a koja je deo neke veće (mog instruktora) a koja je opet deo neke iznad ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Vidi, nije problem da ti šaljem pp ali je valjda poenta foruma da neko drugi, pasivni čitači, nešto i nauče. Iz konstruktivnih razgovora nas xxx se može zaključiti dosta toga, zar ne?
Pitaš zašto mislim da je ovo piramida?

ja               ovde vučem 1%

1      2      3       4      5            moji saradnici koje sam ja uključio  i odavde vučem 0,5%

1 2   1 2   1 2    1 2   1  2           saradnici mojih saradnika  i odave vučem 0,5%

kod sc neta ima još dva kolena dole sa po 0,5% , ali da ne crtam dalje

jel tebi ovo liči na piramidi ili na koji andrak ??

Na prezentaciji obe prevare uočljivo je da dijagram saradnika stoji po strani, tj. ide sa leve na desno ili u dubinu. Šta misliš zašto se ne usuđuju da ih postave jedno iznad drugog Smiley ? Znaju oni dobro čime se bave, zato se na uvodnim prezentacijama spominje samo lanac sreće, a Piramida je zabranjena reč.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
jeste tako,
kod lyo je levo i desno, a kod sc neta je gore i dole....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
CEk.. cek... samo nesto .... Jel to znaci da Lyoness ne placa porez drzavi ili navodi svoje klijente, agente, vlasnike cupova... sta god... na poreski prekrsaj?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson c905
Vidi, nije problem da ti šaljem pp ali je valjda poenta foruma da neko drugi, pasivni čitači, nešto i nauče. Iz konstruktivnih razgovora nas xxx se može zaključiti dosta toga, zar ne?
Pitaš zašto mislim da je ovo piramida?

ja               ovde vučem 1%

1      2      3       4      5            moji saradnici koje sam ja uključio  i odavde vučem 0,5%

1 2   1 2   1 2    1 2   1  2           saradnici mojih saradnika  i odave vučem 0,5%

kod sc neta ima još dva kolena dole sa po 0,5% , ali da ne crtam dalje

jel tebi ovo liči na piramidi ili na koji andrak ??

Jeste poenta ali nije tema. Nažalost ovde je bilo izrečeno toliko poluistina, netačnih informacija i naklapanja od strane nekih forumša da se teško može nazvati kosntruktivnom diskusijom. No, nema veze.

Ako pričamo o ovom gore prvo bi trebalo da znaš na koji način se raspodeljuje popust koji partnerske firme odobravaju Lyonessu (kako se to novac vraća). Drugo, trebao bi da znaš zašto se isplaćuju prijateljski bonusi. Treće, trebalo bi da znaš odakle pare tj. ko isplaćuje partnerske bonuse. Četvrto zašto je to 2 "kolena" ili 4 koliko daje SCnet. Peto, šta ima da se crta dalje ? Šesto ako nešto liči na piramidu da li je to po pravilu i piramida ?

Ako se osvrneš oko sebe, počevši od crkve, vojske, bilo koje firme, sportskog kluba ili odreda lokalnih izviđača svi su organizovani kao piramide. Jedan gore pa naniže po nivoima sve do poslednjeg crnca koji zarađuje leba za sebe a ovima gore najčešće avione, kamione. Može li taj crnac na dnu da zaradi više nego onaj koji je na vrhu ? Ima li on mogunost da napraduje ili vremenom zaradi više ? Nema teorije.

Ako Lyo posmatraš sa stanovišta sebe kao člana ne možeš da zaradiš više od kompanije (što je i logično) ali itekako možeš da zaradiš više od bilo kojeg člana koji je ušao i 2, 3 ili 5 godina pre tebe. To je u piramidi nemoguće.

Kao što rekoh, odvoji nešto vremena, stavi sva piatanja na listu i pusti. Ja ti šaljem objašnjenje čim stignem.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 11:55:47 od boksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
1. Nije piramida jer se završava4 na 2. kolenu. Ne ide dublje.
2. Nema uslova za članstvo i korišćenje sistema.
3. Nema članarine, uslovaljavanja u vremenu, novcu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Nije piramida vec temelj piramide  Smile

Zekili placaju porez sve uredno majke mi  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
CEk.. cek... samo nesto .... Jel to znaci da Lyoness ne placa porez drzavi ili navodi svoje klijente, agente, vlasnike cupova... sta god... na poreski prekrsaj?

Verovatno plaćaju porez, ali nikako ne spominju koliki su to tačni iznosi unapred, a tačno se znaju , i to je cca 65% !!!

@boksa

Kažeš nije tema??

Pa naslov teme je Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?

Tako da je ovo pravo mesto za polemiku o ovome !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Pa zato i pricas otako kako pricas...da ne pricam o dopunskim uslovima...kada tek krece dramaturgija.
Odjednom je dovoljno 100 dinara za profit....

Citat
Pri učlanjenju NE moraš da daješ tekući račun

Naravno jer nema povracaja novca  Smile

Ovim si završio tvoje učešće na forumu.

Krypton, kako sve to znaš kad nisi ni običan član, nego izgleda običan pljuvač.
Učlani se pa pljuni, da imaš argumente.
Otkud ti to da je 65 procenata. Ne plaća se porez na platu bre! Evo ti copy/paste :

Porez na zaradu -5,51 RSD
Isplata na bankovni račun sa računa za isplatu -1.318,92 RSD

Što se opet hvataš za avansiranje, pa nemoj ako nećeš. Ko hoće neka avansira, punoletan je građanin...
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 12:06:24 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.