Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338418 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Pomešao si sine opet "besplatna registracija" i "registracija bez plaćanja" Ne znaš sine, pa lupaš.

Šta Vam znači reč "zarada". Da li je zarada 1 dinar ili je zarada samo 1.000.000, čisto da razgraničimo.

Preklapate se ti sa ćupovima i penzioner sa lebom i jogurtom sa pitanjima, a gledate odgovore za onog drugog. Tako da... naučite malo bolje pa pitajte šta ne znate, a malo znate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Mene ne zanimaju cupovi dal je to mlm, piramida, asteroid ili dnk Nikole Tesle.
Ja samo vadim citate tvojih prica...u pocetku je dovoljno 100 dinara, posle ipak za neku zaradu treba od 13k - 200000, pa bageri, milijoni, autobusi ala Grcka...
A pre toga si se bavio jeftinim racunicama iz maksija i simpa da bi odjednom posao frajer nevidjenih razmera.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
cg-ac, ovde ne pitaš samo ti, ubacio se tip sa bagerima, ovaj sa ćupovima.. svako ima svoj nivo razmišljanja i matematike.

Baba računa od jogurta i leba koliki je povraćaj, bagerista od goriva, neko planira da širi mrežu pa da ima koristi od svega.

Razlika je u širini posmatranja. Nekoliko Vas gleda samo jednu jedinu dimenziju.

Inače, zarade se obračunavaju na svakom novou, kad kupiš žvake od 20 dinara ili majbaha od 200.000 evra.
Svako može da nađe svoju matematiku, nego sam ja lud pa Vam guram sreću u dupe a Vi je prdite ahhahaahah, ako more. Navikao sam na lezileboviće i uskogrudiće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Za reqw
Ajde ne kaki
Znamo svi ovde, uključujući i tebe da treba preporuka kako bi radio biznis, skraćeno treba ti mentor da bi radio ovaj bizmis. To je onaj lik iznad što je dobio bonus na tvoju uplatu. Ja znam da ćeš kao svaki dobar MLM papagaj graktati jedno te isto besplatne registracije, besplatne registracije, ali džabe se trudiš. Provaljeni ste. Za besplatne registracije vas iskreno zabole jer one ne donose pare. Da bi ste došli do one obećane faze 3 treba velika potrošnja, ali od toga nema ništa već godinama. Tupite potpuno istu priču kao što ste tupili 2008. Sve što vas interesuje to su osobe koje će uplatiti avans. Sve drugo je irelevantno.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Jeste, interesuju me te osobe. Samo ja nisam toliko glup da izvučem nekom 200.000 pa da bežim posle da me ne ubije. Predstavim to kao mogućnost, ako hoće hoće, ako neće neće.

Inače, taj tip prevaranata bi pobio bez suđenja. Kad je avansirao jedan lik iz moje mreže obratio mi se rečima "Čestitaću ti ako si me zajebao, matorog konja od 50 godina". Imam u mreži 20 ljudi koji uredno kupuju, legne neki dinarčić.

Obraćaš mi se rečima "Znam ja šta Vi hoćete", otkud znaš šta ja hoću? Sigurno neću da nađem 15 premijuma sa po 2.000 evra, da pljunu pare i posle me jure sa sekirom/puškom.

Znam ja šta ti hoćeš, hoćeš da pljuješ nešto negde, pa aj na ovoj temi. Idi pljuj tamo ... ateiste, gejeve..

Zašto da ne tupimo istu priču! Lyoness savršeno radi od 2008 pa na ovamo!
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 16:53:17 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ma jasta...povezes bageriste, majbahe i narod u Srbiji...divota prosto da se useres od srece. Onda jos dodas new job busevi picke materine, covek bi rekao jbt. ovaj zaradjuje miliJone. A u sutini patetika  Smile
Meni je to sasvim dovoljna prica...vec smo sracunali kolika je zarada da potrosim svu ustedjevinu koju sam uskogrudo i leskarajuci stekao ili si mozda zaboravio  Smile
Te pare cu isprdeti ako treba...mozda obrisati bulju...
I upravo se doslo do poente...da bi bio frajer u poslu mora neko da pljune 2k jevra ovako skupljaj 10 dinara od leba i s leba  Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 16:55:31 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Pare su ti od nasledstva, tako beše.

cg-ac, sine, ne verujem ali ovaj MLM je dosta pametniji od tebe. Plitko sine razmišljaš. Baš plitko.

Opet te pitam, šta ćeš ti na ovom forumu.

Tvoj stav "Gde da dam 2.000 evra da bih za 20 dana zaradio 5.000" je ..... ma nije ni za razgovor koliko je glup i plitak.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 17:08:02 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Pare su od licnog rada...ne zivimo svi od toga sto cekamo da neki bagerista potrosi miliJon dinara na gorivo.

Citat
cg-ac, sine, ne verujem ali ovaj MLM je dosta pametniji od tebe. Plitko sine razmišljaš. Baš plitko.

Nisi mnogo matoriji s obzirom da ga drkas i dalje...neke aktivnosti na forumu ne mozes da sakrijes  Smile

Citat
Opet te pitam, šta ćeš ti na ovom forumu.

Da nerviram tebe, a i radno vreme tece pa si dobra zanimacija za utrosak istog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Dobro, ja ovo ne pišem zbog tebe, nego nekih 20 ljudi koji ovo gledaju pa ti se smeju.

Lyoness je opcija, mogućnost, prilika da više zaradiš nego lupajući pečate. Nikako nije jedina opcija, prodaj kuću baci u piramidu, juri ljude po ulici... Opušteno bre. Malo gorivo, malo bager, malo Simpo garnitura, ti kupiš leba i cigare...

Zaključak - ti i ovaj MLM se konstantno od nečega branite a niko Vas ne napada! Šta Vam je?
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 17:11:13 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Citat
Da nerviram tebe, a i radno vreme tece pa si dobra zanimacija za utrosak istog  Smile
Citat

Jeste, nerviraš me, samo čekam kad ćeš da poližeš to što pljuješ ili da ti neko oči u oči kaže da si plići od potoka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.