Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338582 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Crowz,

Citat
Jos nesto, ako dve godine radim neki posao i podvucem crtu posle toga i primetim da sam na nuli, to znaci da sam se dve godine vrteo u krug ne radeci nista.

jesi li ovde na mene mislio ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
Da. To je naravno moje misljenje. Ne mislim ja da si ti budala, nego je to za mene gubljenje vremena.

Da ponovim opet, svako ko sebe pronadje u tome, zelim mu sve najbolje u tom poslu i da postane ono sto je zeleo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ako se ne radi kako onda očekivati zaradu? Pa nema para dok se doooobro ne zasuču rukavi i ne namuči se! Niko te ne tera da radiš ukoliko nemaš neki svoj cilj, svoje motive, ukoliko nemaš želju. To je vrlo zanimljivo, slušam stalno kako je teško, kako su plate male, kako je država sranje ...a sedimo u kafani i pijemo pivo - sat, dva,tri! Kako je to kvalitetno izgubljeno vreme a postoji toiliko načina da se pametnije utroši. I uglavnom su kafanski filozofi koji ništa ne preduzimaju, najžešći kritičari svega i svačega. I najbolje bi vodili državu, i najbolju bi reprezentaciju sastavili i kad oni kažu da nešto ne valja, to onda ne valja i tačka!
Njima Lyoness neće pomoći niti će zarad njih propasti!
Ne treba gledati stvari sa aspekta Srbije koja je slepo crevo Evrope, a u globalnim okvirima je potpuno zanemarljiva. AMWAY se razvio u Rusiji koja ima 250 miliona stanovnika kao i u Sloveniji sa dva miliona. Svakako da imaju neke svoje aršine po kojima se opredeljuju. Ali da imaju kvalitetan program, imaju. Da postiji moneyback garancija, postoji - kako  za proizvode tako i za učlanjenje koje je negde, čini mi se oko 40E. Za većinu proizvoda garancija je trajna a za sam biznis šest meseci.
Lyoness ima konkretan da kažemo proizvod - RABAT. To treba tako da s posmatra. Rabat nije magla, to se neki novci, pa sad - ko kako napravi.
Evo u Hrvatskoj je KONZUM postao partner Lyonessa. Možemo da očekujemo da to postane i IDEA u Srbiji, pošto je to ista kompanija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
@crpwz, ti onda definitivno ne čitaš moje postove, ili čitaš, a samo vidiš BAD !!! MLM !!! BAD !!! MLM!!!  Smile  Smile  Smile

- Ja sam pokrenuo temu.
- Pitao sam za mišljenje.
- Došao čovek kod mene, par puta sam skupio prijatelje i odslušali šta ima da kaže.
- MENI se ideja kao ideja sviđa, i ušao sam sa parama koje mogu da odvojim. TADA.
- Pisao sam već, mrzi me da tražim i da citiram: kao trgovcu i nekom ekonomisti, Svidelo mi se jer - sve što je nabroajo gore Arija
Citat
AMWAY, radi Zepter, dosta uspešno, radi AVON, radi Oriflame, radi Herbalife
- radi po sostemu MI ovo pravimo, i samo je ono najbolje, i sve ostalo je đubre. OVDE NE ... Lyoness te ama baš ničim ne uslovljava da ti MORAŠ to pivo da kupiš, da moraš ove cigare da pušiš, ili da kupuješ samo PALOMA papir ....
Uzmem vaučere, odem sa ženom, kupi prašak koji hoće, kupimo za frižider šta nam treba, kupim tastu 2 boxa cigara, kupim novine, kupim svet kompjutera, kupim piće za moje kući, i sve to platim vaučerima preko lyonessa .... i procenat mi se vraća ..... da li je to toliko teško da se shvati ?
- Pisao sam već, mrzi me da tražim, ja SE NE BAVIM OVIM. Mene Lyoness NE PLAĆA .... ja imam svoj (privatni, ako je bitno) posao, kojim se bavim dosta duže nego što sam član u Lyonessu. Imam i sidejob, bavim se malo konzolama i opremom, servisom i prodajom, onako, više iz ljubavi i hobija .... ovo o čemu pišemo ovde mi je samo način da se još malo uštedi, u današnja vremena. Za ove dve godine NIKOM nisam spomenuo Lyoness, niti ubacio nekog .... iz prostog razloga jer nisam debil, znam gde živimo, znam kako živimo, i sad treba nekom da raspredam priče o medu i mleku, samo da uđemu u EU ... ovaj, samo da se učlani u Lyoness i da uloži 200 do 2000 evra.
- Pisao sam već, mrzi me da tražim i da citiram: Nije mi padalo na pamet da jurim i baronišem ljude za 2000 ili 200 evra. Na argument ovog lika da su u susednim nam rumuniji i bugarskoj počeli da dele članstva besplatno, rekao sam: Odlično, KADA budem mogao da ubacim nekog besplatnog, to ću već drage volje uraditi.

I sada je došlo to vreme, prošlo skoro dve godine, i imam određen broj flajera da učlanim ljude za DŽ.

Kada budem ubacio koliko smatram da je OK i koliko njih  bude htelo, ja opet prelazim u hibernaciju, i samo mogu da dalje organizujem svoje kupvine kako treba ... i da vidim ima li napretka, da li će ovi koje sam ubacio da se takođe malo organizuju, pa da se sada i meni malo brže vraćaju pare i od njihovih kupovina ...

Naravno, ako me neko pita, ubaciću i njega, mogu i hoću ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Sta ja znam, popusti, isti palci. evo ja u Cyberportu kupio kameru pre godinu dana pa mi dan danas neki put posalju neka snizenja, kupone... Metro isto tako i jos drugih firmi gde sam nesto kupio za mozda dvadesetak evra. Jasno, svuda trazim racun zbog poreza pa me imaju u evidenciji, nit me spamuju al zato redovno me se sete a sve dzabe, nit neko uclanjenje, nista. Znaci, moram da platim da bi kad pazarim nesto dobio snizenje u nekom lancu prodavnica a dobijem ga ionako kad kupim neku kerefeku. Jedan drugar je tako u nekoj prodavnici na savet trgovca prvo kupio par burgija za busilicu i registrovao se i posle par minuta uzeo busilicu sa 15% popusta...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
@magic mister

Citao sam tvoje postove. Valjda je primarni cilj ulaska u tu firmu nekakva zarada od ljudi ispod u lancu, a sekundarni povoljnija kupovina ili sam po ko zna koji put lose razumeo?

Citat
Lyoness te ama baš ničim ne uslovljava da ti MORAŠ to pivo da kupiš, da moraš ove cigare da pušiš, ili da kupuješ samo PALOMA papir ....
Uzmem vaučere, odem sa ženom, kupi prašak koji hoće, kupimo za frižider šta nam treba, kupim tastu 2 boxa cigara, kupim novine, kupim svet kompjutera, kupim piće za moje kući, i sve to platim vaučerima preko lyonessa .... i procenat mi se vraća ..... da li je to toliko teško da se shvati ?

Cemu ljutnja? Ne poklapaju ti se recenice. Kako te lajones ne uslovljava? Tacno je da ne moras da kupujes bas taj i taj prasak ali ako zelis popust ili kako ga vi zovete "rabat", onda MORAS da kupujes bas na mestima gde je lajones prisutan. Dakle, svoje pare, ukoliko zelis "rabat", moras da trosis iskljucivo na unapred odredjenim mestima. A sta je to nego uslovljavanje?

Al dobro, ti to koristis kao sto bi bilo koju karticu ili vaucer sa popustom koristio. I ja sam silom prilika kupio nesto od dormea, pa dobio karticu Top Shop-a kao drug clan i sada ponosno tvrdim da imam 5 i vise posto popusta pri kupovini. Od starta teme se protivim prici o munjevitom bogacenju po sistemu: >Nista ne radim, a pare samo stizu.< >Moj tim i ja.<

Nemam ja nista protiv zepter lonca, kirbija i maskare mejblin ali imam protiv price da se zgrcu ogromne pare distribucijom tih proizvoda. Roba ide ko luda i te price, a realnost je totalno drugacija.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2012, 16:12:03 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Problem je sto ljudi nasedaju na fore koje su na zapadu poznate decenijama. Inace, nepisano pravilo glasi, ako znam da negde ima nesto dosta jeftinije, necu to razglasivati po selu nego cu sam kupiti i preprodati uz zaradu, a da bi zaradio naravno da cu da se reklamiram
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
@maradic, objasni mi na šta ciljaš ... ?

@crowz

Ne ljutim se uopšte, ali se stalno izvrću postovi ....

Citat
Valjda je primarni cilj ulaska u tu firmu
ponavljam,  ja NISAM ušao u firmu, niti sam njihov zaposleni, ja sam ČLAN nečega, imam člansku kartu, i piše članski broj .... član bibiloteke uzima knjige, član kluba utima filmove, član AMSSa ima pravo za neke nedaj boćže usluge ... svuda se članarina se plaća u svim tim udruženjima, a zauzvrat imaš neke benefite. Negde jednokratno, negde se obnavlja svake godine. Ja sam platio jednokratno, a sada nudim drugima besplatno.

Više puta sam napisao da i sam imam isto mišljenje o tim bajkama o milionima, kaminoma i avionima.
I ti si opet napiaso ono gore, misleći na mene.

Citat
onda MORAS da kupujes bas na mestima gde je lajones prisutan.

Mora samo da se umre, sve ostalo je stvar izbora, i to sam više puta isto napisao ....

Normalno je da lokal treba da bude partner Lyonessa, ali ako ja imam recimo džak brašna od 25 kila za 1025 dinara u Maxiju, za 1050 u Idei i 1100 u Rodiću, normalno da ču ga kupiti u Maxiju, i još dobio popust, odnosno povraćaj, odnosno rabat koji je Lyones kupio avansnom uplatom. (I čemu i služe pare koje su se pre davale za upad)

ISto tako je normalno da KokaKolu od 2 litra kupujem u diskontu, jer imam 2 za 200, i neću je kupiti u Maxiju za 120 dinara jednu, jer je i sa popustom skuplja nego u dragstoru.

Gorivo sipam na NISu, jer je i inače dinar dva jeftinije nego na ostalim pumpama, a opet imam povraćaj ... a gorivo je stavka koja dosta odnosi.

Cigarete su koliko kontam svuda ista cena. Što onda da ne kupim tastu 3 boksa u Tempo-u, i na tih 5000 dinara imam povraćaj ... ja tamo idem pa idem, a on puši pa puši ....

Na to sam mislio kada sam rekao da se organizuje kupovina ....

Znači, imam mnogo veći izbor, mnogo širi asortiman da biram uz lyoness, nego od drugih gornjepomenutih.

Protiv kojih imam nešto protiv, koliko god da je dobro i kvalitetno, PRECENJENO je .... just my 2 cents ....

Kada bih imao servis za pranje tepiha, ili restoran, tek onda bih uzimao u obzir taj kvalitet i cene, da se to koristi i da otplaćuje samo sebe ... a da dam 1800 evra za Kirby, da bih usisavao moju kuću .... toliko lud još nisam ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
@maradic, objasni mi na šta ciljaš ... ?

Roba kojoj treba puno reklame bas i nije povoljna
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ciljaš direktno na lyones, ili šta ... ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.