Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338486 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Skupljanje bodova motiviše kupce.
Piramida motiviše prodavce.

E sad, neki prodavac to odradi kulturica, a većina koji nemaju talenta za to ili ti "prodavačku inteligenciju" (nije davno bilo, morao sam) oni vuku za rukav i tako tome slično.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Ja sam takodje u lyoness-u i mogu reci da sam zadovoljan ali kao sto neko rece,to je rudarski posao,ali u pocetku.  Treba dosta volje i vremena za ovako nesto zato ako je neko i zainteresovan neka se prvo preispita da li je za ovo, da ne bi kasnije bilo da krivimo sistem ili onoga ko nas je uclanio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Postovana gospodo burekdzije,ko nije dovoljno inteligentan da shvati tako genijalnu ideju koju otkriva Lyoness , a danas postoji jos jedna firma koja ih u necemu kopira ali se potrudila da jos vise nagradi svoje lojalne clanove, ne bi trebalo da komentarise o tome. . . Predlazem da razmislite :
PRVO - sta znaci piramida? Ko je na vrhu firme u kojoj radite( ako uopste radite) , ko je ispod njega , pa ispod njega i  gde je vase mesto u toj piramidi?
DRUGO- mozete li vi u toj piramidi stici do njenog vrha ( malo sutra ce direktor da vam ustupi svoje mesto :P), a ukoliko sami pokusate da budete direktor svoje firme, samo ce vam se kasti koliko para treba da ulozite, koliko briga i rada ( nema odmora, jer kad vi odete sve stane ili pocnu da brljaju, znaci, nikada nemate odmor i slobodu) i pri tom, je pitanje hocete li firma preziveti dotle da vam samo vrtai ulozeno, a tek da zaradite. . .
TRECE-Naucite prvo sta je to MLM( ali ne sa ovakvih foruma vec iz literature , predlazem "Skola biznisa" Robert Kiosaki) , ocigledno je da nemate pravu sliku o tome.
CETVRTO - Ovo je jedinstvena prilika da od para koje morate mesecno da potrosite dobijete deo nazad i da budete nagradjeni za svakog novog lojalnog kupca koga vi uvedete u sistem te da za nekolko godina imate platu koju vam niko nigde nece dati i uz to ce stalno rasti ( proucite eksponencijalni zakon),  upravo je to ona prilika koja vam promice pored nosa a da to ne uvidjate. . .
PETO-Upravo sada se nalazite na mrezi pa bi trebalo da vam bude jasna moc izgradnje mreze koju mozete poceti da gradite i vi sa Lyoness-om i umesto da od vas zaradjuju drugi zato sto ste u njihovoj mrezi, zaradjivacete vi od vase
SESTO - Jedan grcki biznismen mi je rekao za Lyoness , posto sam ga informisala o njemu : " Pa ovo je zaista opasno, sada ce i kupci postati biznismeni i nasi partneri i mozi ce da nam diktiraju cene", i uclanio je svoju firmu zeleci da zaradjuje i od drugih firmi. . .  A vi sami razmislite zasto je on to rekao, i odlucite hocemo li im stvarno diktirati cene ili cemo ih pustiti da nam se smeju u brk , jer nismo prepoznali moc koja nam se sada nudi pomocu kartice i vaucera ( mobilni cash back i online ne spominjem jer je to u povoju bar u nasoj zemlji)
A sto se tice stednje prilikom kupovine na raznim akcijama i popustima, ja tako stedeh do Lyoness-a pa nemam ni dinar od toga, sada malo malo, pa "uplata na vas bankovni racun bice izvrsena". . .
Dodjite da zajedno iskoristimo ovu sjajnu priliku, pozivam vas od srca, jer, kao sto rece R. Kiosaki- Najbogatiji ljudi grade svoje mreze, dok ostali traze posao. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Apple 15
Griva... ti si zaposleni ili upecani?

U svakom slucaju... stokholmski sindrom vrca iz napisanog... od uvrede u prvoj recenici, pa nadalje...

Oh, wait... to znaci da izlazimo prvi kao rezultat u pretrazi: "lyoness prevara" Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Zašto to "upecani" ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Oh, wait... to znaci da izlazimo prvi kao rezultat u pretrazi: "lyoness prevara" Smiley
Smile Drugi

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled.jpg
(209.07 KB, 1248x788)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Apple 15
Zašto to "upecani" ?

Pa, valjda smo do sada utvrdili da korist imaju samo oni koji su na visem nivou piramide i imaju velike mesecne troskove..
Prosecan gradjanin koji po statistici zivi na 240 dinara dnevno, a koji se zaleteo... naravno da se oseca upecano i hoce da se isceprka sto je pre moguce...

Ja mislim da je ovo neki zaposleni... mislim... mobing i slicno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne znam ko je to utvrdio, i ko se zaleteo .. zaleteo za šta? Za besplatnu člansku karticu? I bez ikakvih obaveza? Gde je tu prevara? A nema VRHA piramide, direktnu korist ima samo dva nivoa iznad tebe, i ti imaš od dva nivoa ispod tebe. Ali dobro, da ne kucam po stoti put .. .. ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung Galaxy S2
Vidite ovo:

Lyoness scam
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Postovana gospodo burekdzije,ko nije dovoljno inteligentan da shvati tako genijalnu ideju koju otkriva Lyoness , a danas postoji jos jedna firma koja ih u necemu kopira ali se potrudila da jos vise nagradi svoje lojalne clanove, ne bi trebalo da komentarise o tome. . . Predlazem da razmislite :
PRVO - sta znaci piramida? Ko je na vrhu firme u kojoj radite( ako uopste radite) , ko je ispod njega , pa ispod njega i  gde je vase mesto u toj piramidi?
DRUGO- mozete li vi u toj piramidi stici do njenog vrha ( malo sutra ce direktor da vam ustupi svoje mesto :P), a ukoliko sami pokusate da budete direktor svoje firme, samo ce vam se kasti koliko para treba da ulozite, koliko briga i rada ( nema odmora, jer kad vi odete sve stane ili pocnu da brljaju, znaci, nikada nemate odmor i slobodu) i pri tom, je pitanje hocete li firma preziveti dotle da vam samo vrtai ulozeno, a tek da zaradite. . .
TRECE-Naucite prvo sta je to MLM( ali ne sa ovakvih foruma vec iz literature , predlazem "Skola biznisa" Robert Kiosaki) , ocigledno je da nemate pravu sliku o tome.
CETVRTO - Ovo je jedinstvena prilika da od para koje morate mesecno da potrosite dobijete deo nazad i da budete nagradjeni za svakog novog lojalnog kupca koga vi uvedete u sistem te da za nekolko godina imate platu koju vam niko nigde nece dati i uz to ce stalno rasti ( proucite eksponencijalni zakon),  upravo je to ona prilika koja vam promice pored nosa a da to ne uvidjate. . .
PETO-Upravo sada se nalazite na mrezi pa bi trebalo da vam bude jasna moc izgradnje mreze koju mozete poceti da gradite i vi sa Lyoness-om i umesto da od vas zaradjuju drugi zato sto ste u njihovoj mrezi, zaradjivacete vi od vase
SESTO - Jedan grcki biznismen mi je rekao za Lyoness , posto sam ga informisala o njemu : " Pa ovo je zaista opasno, sada ce i kupci postati biznismeni i nasi partneri i mozi ce da nam diktiraju cene", i uclanio je svoju firmu zeleci da zaradjuje i od drugih firmi. . .  A vi sami razmislite zasto je on to rekao, i odlucite hocemo li im stvarno diktirati cene ili cemo ih pustiti da nam se smeju u brk , jer nismo prepoznali moc koja nam se sada nudi pomocu kartice i vaucera ( mobilni cash back i online ne spominjem jer je to u povoju bar u nasoj zemlji)
A sto se tice stednje prilikom kupovine na raznim akcijama i popustima, ja tako stedeh do Lyoness-a pa nemam ni dinar od toga, sada malo malo, pa "uplata na vas bankovni racun bice izvrsena". . .
Dodjite da zajedno iskoristimo ovu sjajnu priliku, pozivam vas od srca, jer, kao sto rece R. Kiosaki- Najbogatiji ljudi grade svoje mreze, dok ostali traze posao. . .

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.