Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338653 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ja ih poznajem, nekoliko, koji su više ili manje uspeli.

Da se vratimo na ono da je MLM, iako lagan,  jako težak posao i ne mogu sv da ga rade, kao ni bilo koji drugi posao.

Moj slučaj - mreža od preko sto ljudi. Dobar tim, dobra otganizacija, pomoć iz gornjih nivoa, sve divno. ALi ... ja nisam prepoznao sebe na liderskoj poziciji, sve mi je to bila samo dobra zaj***ija. Ali ne ide to tako - sto ljudi je firma! Velika firma koja pravi poprilično veliki posao. Njme treba upravljati. Treba ljude pomagati, treba uvek biti na raspolaganju...
Onda zena kaže - ti se mnogo vucaraš, nikad nisi kod kuće, imaš švalerku, sigurno je to u pitanju, je*** te pare, onda umesto da ideš na promocije svog posla, ti ne odeš jer ideš na slavu, ideš na nečije rodjendane, ideš na svadbu, ideš  posle posla sa ekipom na pivo, zena hoće da se ide na Adu, u kupovinu, odjednom ništa ne može sama, u firmi te unaprede, očekuju više od tebe, počneš da radiš do kasno, subotom, tvoj MLM biznis trpi... izgubiš fokus, ljudi prestanu da gledaju u tebe, da ti veruju, tebe nema  i tako krene osipanje... to je u najkraćim crtama ... a nije tu kriv biznis nego ja.
Za to vreme, neki moji prijatelji koje sam ja uveo u sistem, lepo su radili, zaradili, putovali, zezali se ... i na kraju, zadržao sam se kao potrošač i tu i tamo obezbedim prijateljima po nešto od proizvoda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia 6220
Citat
Znači, ja sam ovca, jer sam drug član?
Evo ja da ti odgovorim, nisi ovca ako zaradis neki novac, ali ja bih bio jer ne bih zaradio ni dinar. Cak i da se uclanim i pljunem neku pocetnu lovu, opet ne bih mogao da smaram ljude okolo i gubim prijatelje, pre bih cepao drva i nosio namestaj, nego to da radim.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Moraš da shvatiš da nikoga ne smaraš time što ćeš mu preneti nekoliko informacija koje mu mogu ili ne moraju biti od koristi.
Niko ne može u napred da zna kako će onaj drugi da reaguje i da li će mu se ideja svideti ili ne. Ne možemo odlučivati umesto njih. Naše je da im prenesemo info o sistemu i da im pomažemo ako hoće nešto više -da naprave za sebe neki poslić u obimu koji njima odgovara!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
A razmišljaš isto kao moja zena!!! Pa onda posle kuka kako joj je plata od 500E mala, kkao su troškovi veliki ... ali da se poradi na boljitku, neeeeeeeeee ... to je smaranje, to nema smisla ... i tako mi gledamo TV, srećni, sa platicama za koje crnčimo po ceo dan, srećni što imamo priliku da nas neko ekspoatiše svaki dan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia 6220
Ne bi bio problem da posle prvog i kulturnog "Ne, hvala" umete da ucutite. Drugo, niste samo vi culi za biznis, ekonomiju, matematiku, progres ... Imam i ja neki pojam o tome. Po tome sto ja znam, nisam zaiteresovan i dovidjenja.
I to sto pominjete eksploatisanje i crncenje za male pare je logicno, jer su vam ti ljudi ciljna grupa, svako ko je ikada video ozbiljnu kompaniju ne bi vam posvetio ni minut vremena.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2012, 13:49:49 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Arija:

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Ako sam dobro shvatio što je tim ili stado veće mi dobijamo u nekim radnjama veće popuste i pogodnosti? Ako je tako to je OK ali to se onda svede na trošenje para (a mi kao lideri jelte smo tu da zarađujemo), kako ja kao obična ovca ili piun u stadu dođem do keša na ruke, kako se dolazi do toga?
« Poslednja izmena: 29. Nov 2012, 14:14:25 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia 6220
Tako sto ce s vremena na vreme neko da ti udeli neki dinar da prestanes da smaras  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
ali to se onda svede na trošenje para
koje i inače trošiš svaki dan, zar ne ? Jedeš? Piješ? Pušiš ? Voziš auto? u tome i jeste fora, ne prodaje ti se određeni proizvod, ne prodaje ti se jedna marka/tip nečega ... Piješ pivo? Pij ga idalje, koji god brend voliš, samo ako ga platiš vaučerom koji ide preko lyonesa, imaš i neku korist od toga.....

Citat
kako se dolazi do toga?
tako što ti se od gornjepomuntog TVOG trošenja vraća 1 do 2 posto odmah, na tvoj account, i kada se skupi 1000, isplaćuje se na tvoj tekući .... a od svakog kog ti vežeđ dalje, , 0.5 % ... i od onog kog on veže, imaš 0.5 posto ... i tu prestaje, dalje nemaš ... dakle, imaš od svoje kupovine, od ljudi koje postaviš direktno iza sebe, i od ljudi koje su ti iza tebe postavili iza sebe .... sasvim dovoljno ....

Ako bih te ja ubacio, od svake tvoje kupovine u nekoj trgovini koja ima ugovor sa Lyonessom ja imam 0.5 posto ....  i ako ti ubaciš tvog prijatelja, od njegove kupivine, ja imam 0.5 posto .... i dalje nemam, ako on nekog ubaci ... znači, ako ti posle ubaicš 5 čoeka, ja imam od tebe 0.5, i od svakog od njih po 0.5 ....

Pa što više ljudi ubaciš iza sebe... sitna cifra ... ali  ..... zrno po zrno, dinar po dinar ....

« Poslednja izmena: 29. Nov 2012, 15:21:11 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Nokia krntija
И колко си ти добар до сад?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.