Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi komsija tukao olimpijca pred decom zbog "buke"  (Pročitano 26241 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
Olimpijac je jedna picketina, ne pickica, vec picketina! I to ne, kako je Raner ukapirao zato sto se nije potukao, vec zato sto je na tako podmukli nacin izazivao komsiju i bukvalno ga naterao da ga ovaj udari i onda jos lazirao povredu i ako je svima koji su videli snimak jasno da do nikakve povrede nije doslo!

Znaci lik je jedno ljigavo govno koje je ovim potezom zasluzilo batine!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
@Coolrunner

Nemoj sa mnom te fore sa citiranjima, mogu i ja da izvlacim tvoje postove iz konteksta ako hoces. Jos nesto cu da ti kazem, pogledaj malo zadnje 3-4 strane i primeti tudje postove. Ljudi jednostavno vide kakav je ovaj olimpijac covek ali ti to ne zelis da vidi. Ti jednostavno ne znas da priznas kad nisi u pravu.

Mozda si se poistovetio sa olimpijcem pa si se uvredio kad sam rekao da je ljugav, necu da ulazim u to.

Ali, ako jos jednom provuces uvredu tipa da mi postovi nisu normalni ili nekog drugog tipa, dobices ban jer mi je dosta da te upozoravam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Kriva je devojcica jer je vozila bicikl... tako je najlakse...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
kako manjine imaju veze sa ovim Smile
gluposti Smile

Imaju i te kako, Dalibor Nevidek Srbin nije. Zamisli da Srbin koji živi u Hrvatskoj povredi njihovog olimpijskog reprezentativca. Znači usledio bi linč svih Srba koji žive u Hrvatskoj, a nesrećnik koji je povredio njihovog olimpijca bi morao sa porodicom po hitnom postupku uz jake policijske snage da napusti Hrvatsku u cilju preživljavanja.

Ммм, дакле, организована акција хрватскога олимпијскога комитета је уродила плодом? Нема конкуренције, медаља је ближа? А да ли ти је пало напамет да је лик можда Словак?

Притом, олимпијац је говно неопевано и намерно провоцира. Одговорност добрим је делом његова. пар пута изазива да буде ударен. А ова будала наседа...

(Троле се буди)
На крају, кустос је само учинио комшији који га је замолио за услугу (пар пута тражи да буде ударен). Или, може да тврди да је то део њихове хомосексуалне садо-мазо егзибиционистичке везе, па да га прогањају због љубоморе партнера... А и шта ти је рука стрелца! Скоро да не ѕадрхти док га мучки бију   Smile
(Троле пада у сан)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Da se ne lazemo... i meni je zao sto mi ponekad nije bio pri ruci aparat da snimim razne ludake... ukljucujuci tu i neke moje bivse komsije...
Drugim recima... i ja bih snimala na njegovom mestu...

A sto se tice buke, gospodin kustos je ocigledno imucan, tako da je mogao da ulozi u zvucnu izolaciju... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
Inace koliko sam ja ukapirao, olimpijac je ranije ziveo u toj zgradi, a sada svoj stan iznajmljuje nekim studentima.
Ti studenti su ocigledno cesto pravili buku i ovaj kustos im je cak zvao komunalnu par puta.
Predpostavljam da su se studenti bunili olimpijcu i da je ovaj zbog toga izrezirao ceo ovaj dogadjaj.
Sad treba postaviti par pitanja olimpijcu, prvo zasto je doveo dete da se dere ispod prozora zgrade u kojoj ne zivi i drugo kako je mogao da iskoristi svoje dete na ovakav nacin?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Pa vrlo moguce da zivi u zgradi do ove, da je obisao studente zbog naplate kirije, podizanja poste, neki dogovor sa studentima u vezi stana i slicno a ako blizu stanuje sto da dete ne povede u setnju   Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Izrezirano. Sasvim slucajno se pominju "zuti" bas kad je predizborna kampanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Inace koliko sam ja ukapirao, olimpijac je ranije ziveo u toj zgradi, a sada svoj stan iznajmljuje nekim studentima.
А јел плаћа он порез на то  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Delvidek, odnosno Nedvidek sigurno ima tu informaciju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.