Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi komsija tukao olimpijca pred decom zbog "buke"  (Pročitano 26282 puta)
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
kako manjine imaju veze sa ovim Smile
gluposti Smile

Imaju i te kako, Dalibor Nevidek Srbin nije. Zamisli da Srbin koji živi u Hrvatskoj povredi njihovog olimpijskog reprezentativca. Znači usledio bi linč svih Srba koji žive u Hrvatskoj, a nesrećnik koji je povredio njihovog olimpijca bi morao sa porodicom po hitnom postupku uz jake policijske snage da napusti Hrvatsku u cilju preživljavanja.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 09:31:34 od mkocovic79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
шшшшјеботе ... читам и не верујем ... мораћу мало да проширим круг људи с којима контактирам ... пропустио сам моменат кад је љиговост постала перфидна манипулација а перфидни манипулатори особе вредне поштовања? Тим вредностима ћете учити децу?

него ... да се млати празна слама ...  Smile

троловање је довођење у заблуду и у односу на провоцирање је уметност ... не кажу џабе an art. Ово нема ни т од трола.

Citat
Па зајебо се. Види се да оклева све време шта да ради... искулирао би - не би искулирао. На крају ни тамо ни вамо. Данак неискуству.

управо ...

Citat
Dragomir Bajšev (50), komšija Nedvideka, ne može da poveruje da je njegov prijatelj iz detinjstva tako burno reagovao.

- Odrasli smo zajedno. Pa on se ni u obdaništu nije potukao. Možete misliti kakav je čovek Mirosavljev kada je isprovocirao intelektualca, arheologa, sjajnog komšiju koga svi susedi poštuju i koji se, evo, potukao prvi put u 53. godini.

Citat
Ali ne vidim po čemu ga je olimpijac ''nadmudrio''... Šta kao zajebo ga je... Lik je mogao da siđe dole sa nekom šipkom da mu polomi prvo noge/ruke/kičmu/lobanju (u Srbiji barem nema manjka takvih ljudi)

знао је он добро да се то неће десити ... јер да му је комшија такав а не као овај археолог што кажу да се у животу није потукао ... била би ова љигава пичкица мања од маковог зрна ... не би му пало на памет да провоцира.

da li se slazete da je ova tema, tacnije komentari na njoj, pokazala kako muskarci reaguju na ljude koji imaju perfidni sistem verbalnog razracunavanja sa nekim, ili bolje receno sa provokatorima koji koriste mozak tokom verbalnih sukoba koji eskaliraju do fizickog razracunavanja?  Smile

da li se slazete sa tim da ste svi identicno odreagovali zato sto smatrate da je tip pickica jer je provocirao preko svake granice?  Smile muskarci dakle ne trpe mind-games u otvorenim sukobima  Smile

ja skoro pa mogu da se kladim da bih isto ovako perfidno navukla nekog idiota sa kojim imam sukob, ako zelim opasno da mu napakostim, dakle bez obzira na to kako bih  izgledala u tudjim ocima, jer to je kompletno sekundarna stvar. Rezultat je postignut i veoma je zajeban  Smile

Ili mozda mislite da nema zdravog razracunavanja osim ako se ne okrvave pesnice?  Smile

мало ћу да офтопикујем на личном нивоу. Некад сам могао потписати скоро сваки твој пост ... а и ти које не бих могао потписати су махом били гледе женског поимања односа и коитуса ... што у принципу срећом не могу да сконтам. Некако имам утисак да се мењаш и то не на боље ... да сам Такс сумњао би на шејпшифтере, овако ми само некако жао ... обожавао сам твоја списанија  Smile Smile

гледе цитираног ... не могу да верујем да ти оволико љигавости не боде очи ... руку дајем да би овај ''олимпијац'' из кеца се позвао на оно паметнији попушта да је ценио да може добити батине ... а кад намирише да може да провоцира без последица, душу би човеку извадио ... љигаво.

Здравог разрачунавања без песница наравно да има. Можеш човека методично и доследно убити речима и онако да може да схвати доказати колико је у заблуди, глуп, ситан ил мали. А нећеш веровати и то може без љигавости ... без да му спомињеш мајку, сексуално орјентацију, приписујеш психичка обољења ил остале специјалитете које преферирају симпатизери личног пичкарања.

Троловање је уметност рекох већ. Љигаво провоцирање није ... чак шта више недостојно је и презрења.

И паде ми на памет иако и није стриктно везано за тему ... разлика између две архаичне речи за којима се изгледа и изгубила потреба данас. Како ми неки матори Черногорац објасни разлику између чојства и јунаштва ... јунаштво је да себе и друге браниш од неког ... чојство је да друге браниш од себе.

И још једна разлика ... глупост може бити ствар тренутка, глупости праве сви. Не можеш за овог маторог рећи да је глупаво теле. Десило му се, испао је глуп ... Љигавост није моменат слабости, љигавост је карактерна особина ... и обично не иде сама, јер неке карактерне особине иде у сетовима.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
kako manjine imaju veze sa ovim Smile
gluposti Smile

Imaju i te kako, Dalibor Nevidek Srbin nije. Zamisli da Srbin koji živi u Hrvatskoj povredi njihovog olimpijskog reprezentativca. Znači usledio bi linč svih Srba koji žive u Hrvatskoj, a nesrećnik koji je povredio njihovog olimpijca bi morao sa porodicom po hitnom postupku uz jake policijske snage da napusti Hrvatsku u cilju preživljavanja.

leci se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Ujo nema potrebe za vređanjem, samo sam realan.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 09:40:17 od mkocovic79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
 Smile Smile Smile
preskocio si plavu pilulu jutros  Smile

sad mi treba da budemo ista govna kao i komsije i da se spustamo na njihov nivo  Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 09:42:25 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
To ne kažem, ali smatram da prosto svako treba da poštuje zemlju u kojoj živi i njene vrednosti. Nanošenje povreda olimpijskom reprezentativcu zemlje u kojoj živiš ne može se nikako smatrati poštovanjem te zemlje, već naprotiv predstavlja loš primer, a odmerena reakcija sprečava širenje lošeg primera. Iskragniranog takođe treba išamarati jer se ne ponaša dolično jednom vrhunskom sportisti, a ovoga pa sve i da je Srbin treba cipelirati, ali i nacionalna pripadnost vuče određene pondere za x2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Да ли је овај ''стрелац'' војвођанер или колониста?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Kočo, Bog te, prevazilaziš samog sebe
Evo i ja ću malo u svom fazonu, na početku klipa, kad se vidi da ova (duša me boli reći, ali) ne baš u vinklu devojčica juri onu mačku, a ćale joj viče ne, ne, da ne bi morao da kupuje novi bajs jer je krenula ka garaži, već govori sa kakvim ljudima imaš posla (posle ovoga će verovatno mala da navata mačku i da je prebije  Smile)
za olimpijca (svako li je danas olimpijac) ne mislim da se u konkretnom slučaju služio mozgom, više mislim da je rodjeni ljigavac, tako reaguje po difoltu, čak i ono što je mukaZe istakla, kad mu viče govno jedno, više mi liči na pokušaj da makar malo izvuče situaciju u svoju korist (ipak je nacionalni sportista najvišeg ranga), tipa al sam mu rekao, nisam baš tolika pi...

Komšija mi nije ništa bolji, uplašio se ko da je ovaj došao njega da bije, a ne njega ovaj...  Smile
I čak ne deluje kao afekt. U afektu ga pukneš najjače što možeš, pa ili bežiš ili se izvinjavaš, a ne da mu pet minuta najavljuješ da ćeš da ga udariš i na kraju ga malo ćušneš, koliko za prijavu, povlačenje po yt i forumima , opet, veća dara nego mera
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 10:31:38 od kimi5 »
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia C5-00
Када бих знао целу причу, онда бих могао да оставим прави коментар...
Овако се дефинитивно види да то што је на снимку није цела прича, да ту има још понешто да се каже... Такође се види да је матори импулсивна будала, али одлика имплсивних је да када их импулс води, понашају се онако како иначе не би, далеко од тога да га подржавам, понаша се к'о кретен на снимку, али, са друге стране, господин олимпијац је љигава јајара, провокатор најгоре врсте, и то све никако импулсивно, тренутно, он је просто јајара 24/7...

Али опет кажем, не знам целу причу...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Olimpijski komitet osudio napad na Nemanju Mirosavljeva

Povodom incidenta kada je fizički napadnut reprezentativac Srbije u streljaštvu Nemanja Mirosavljev, Olimpijski komitet Srbije (OKS) izdao je saopštenje kojim naoštrije osuđuje napad na olimpijca.

- Svaka vrsta nasilja, samim tim i ovo što se dogodilo Nemanji Mirosavljevu, je za najoštriju osudu. Brojnim aktivnostima koje OKS sprovodi, trudimo se da promovišemo upravo suprotne vrednosti, poput tolerancije, prijateljstva, uzajamnog poštovanja... - navodi se u saopštenju OKS.

Konstatuje se da na žalost, u društvu u kome živimo, ovakvi incidenti nisu retkost i izražava se uverenje "da svi zajedno moramo da radimo na tome, kako bismo došli do situacije u kojoj će ovakva vrsta ponašanja biti najoštirje osuđena i prepoznata kao apsolutno neprihvatljiva".

- Iskreno se nadamo da Nemanjine povrede neće ozbiljnije uticati na tok njegovih priprema, da će se brzo oporaviti i spreman dočekati Olimpijske igre u Londonu - navodi OKS.

Mirosavljeva je napao komšija, dok je video kamerom snimao kćerku na biciklu i ceo snimak incidenta nalazi se na društvenoj mreži Jutjub. Sve se dogodilo ispred zgrade u kojoj Mirosavljev živi sa porodicom.

Posle incidenta Mirosavljev je pregledan u bolnici i konstatovane su mu povrede u predeleu stomaka i vrata zbog čega je morao da stavi medicinsku kragnu.

- Pošto me je dva puta udario odmah sam pozvao policiju koja je ubrzo došla. Snimao sam kćerku kako prvi put vozi bicikl bez pomoćnih točkova iza naše zgrade - izjavio je reprezentativac.

Mirosavljeva je najviše zabrinulo što su sve to geladala njegova deca i dodao de je komšija D. N. od ranije poznat po terorisanju komšiluka a mnoge komšije su mu se javili da to i posvedoće. Priprema i tužbu protiv komšije zbog povreda.

- Bojim se da mi od udaraca nije obnovljena povreda vrata koju sam jedva sanirao. Ići ću na dodatna ispitivanja da proverim jer me čekaju veoma važna takmičenja u pripremama za OI - rekao je Mirosavljev.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.