Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi komsija tukao olimpijca pred decom zbog "buke"  (Pročitano 26266 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
sve ovo me podseti kada je predsednik kucnog saveta vikao na mene ... a ja uzmem telefon i snimam. onda mu pokazujem srednji prst i vatam se izmedju nogu, a on jos vise peni. sve u kraju sam ubedio da je ludak.
sebe nisam snimao. samo njega.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Prvo, kada ja iznesem kako ja vidim onda je to scenarijo koji nema veze ni sa cim. Kada ti izneses svoj onda je on nekako relevantan i logican. Kako da ne. Znaci ti mozes da ides mimo price a ako ja to uradim, to nema veze sa onim o cemu se prica. Super.

Drugo, rekoh vecina, skoro svi. Jasno pise za onog ko hoce da procita.

Trece, ne znam zasto si neprijateljski neraspolozen. Ako te je pogodilo sto je ovaj zajebao budalu, nije razlog da to kanalises ka meni.

I za kraj, tvrdim da su komentari clanova na temi a u smeru "kakva pizda" posledica nabijenosti testosteronom, razmisljanjem nekim "ponosom" a ne glavom i zabluda da ako ne odreagujes kako bi to trebao da uradi svaki pravi neandertalac, onda nisi musko.

Kakve zablude.  Smile

Odoh ja da spavam, valja poraniti ujutru.

Kad si vec bezobrazan onda da ti odgovorim i na ovo.

Nisi rekao vecina, vec skoro svi, a ni to nije tacno tako da nemoj da siris netacne informacije. ABroj.

To sto ti tvrdis, samo mozes da tvrdis, ali takodje mozes da shvatis da postoje i druga misljenja, i ne da drvis ku... celu noc. Ja kad sam postovao nisam tebe nista citirao vec si ti mene prvi pitao pa ne znam sta ocekujes, da te iskuliram. Da baba dukat da udje u kolo, a dva da izadje.

Nisam neprijateljski raspolozen niti me je sta u ovoj temi pogodilo. Samo reagujem kako mislim da treba. Drugi put, ako ti se ne svidja kako ja postujem, ti nemoj sa mnom da se raspravljas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Da, ja sam taj koji je bezobrazan i prvi krenuo odredjenim tonom.  Smile

Citat
Nisi rekao vecina, vec skoro svi, a ni to nije tacno tako da nemoj da siris netacne informacije. ABroj.

A vecina nije isto sto i skoro svi? Vecina znaci manje od pola? Verovatno je to. Sto se tice netacnih informacija, tvojim recima - nemam nameru da ti objasnjavam, uzmi pa citaj.

Citat
To sto ti tvrdis, samo mozes da tvrdis, ali takodje mozes da shvatis da postoje i druga misljenja, i ne da drvis ku... celu noc. Ja kad sam postovao nisam tebe nista citirao vec si ti mene prvi pitao pa ne znam sta ocekujes, da te iskuliram. Da baba dukat da udje u kolo, a dva da izadje.

Bas to, drvljenje tome... jer si ti napisao da je on ljiga, to je tako i nikako drugacije. I sad ja treba da shvatim dapostoje i druga misljenja. A nadalje, i to sto postoje ne znaci da moje nije ispravno, odnosno da sam u pravu.  Smile

Citat
Da baba dukat da udje u kolo, a dva da izadje.

Ne znam kakve veze ovo ima sa bilo cim, ovo se odnosi na situaciju kada bi covek da se izvuce iz necega. Pa mi posle te recenice, a ujedno i nakon ove...

Citat
Trece, ti mozda imas vremena da se celu noc zaludjujes i vrtis temu u krug ali ja nemam niti vidim poentu da ti dalje objasnjavam.

... nesto nije najjasnije - jel hocu da se celu noc zaludjujem ili hocu da se izvucem? Nisam siguran sta od tvoja dva suprotna misljenja da uzmem kao konacno?  Smile

Citat
Nisam neprijateljski raspolozen niti me je sta u ovoj temi pogodilo. Samo reagujem kako mislim da treba. Drugi put, ako ti se ne svidja kako ja postujem, ti nemoj sa mnom da se raspravljas.

Pa ton ti i nije u nekom duhu normalne diskusije. Ne pogadja me niti mi smeta, samo uocavam. A koliko se secam, ovo je i dalje forum odnosno mesto za diskusiju. Stoga ne vidim razlog zasto ne bi diskutovali ili raspravljali kako ti to vidis. Samo rekoh da nema potrebe za nervoznim tonom, sam si rekao da treba prihvatiti da postoje i drugacija misljenja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S III
Kraneru, ne citam temu, a slabo i forum, al nesto imam utisak da si ti nalik ovom sto je zrtva sa video klipa. Tako te nesto dozivljavam.

Ja znam da mene ne bi tako lako iznervirao, a ako bi i uspeo da me iznervira ja bih mu verovatno razbio kameru, lupio tri samara i poslao kuci, a ako bi se slucajno vratio onda bih mu slomio ruke da nikad vise ne zapuca... Smile
Ovaj covek jednostavno nije hteo da ga prebije vec je totalno popizdeo...

Zajeban si lik. Volio bih da sam kao ti.

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Kako bi meni bio komlikovan zivot kada bih brinuo kako me ko dozivljava. Pogotovo nebitne osobe.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6630, valjda
jeftini senzacionalizam...

ali, ti si sportista, fizichki spreman a "ulema" te deda pred detetom? realno da me neko napadne dok sam sa detetom pregrizao bih mu vratnu arteriju...
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 02:00:08 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ne pricaj sa njim nabodi ga nabodi gaaa nabodi gaaaaaa
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Mnogo je veća trauma za decu, posebno sina, da vide kako im je tata sisica koja ne sme da se suprotstavi duplo starijem čoveku, nego što bi bila da je njihov otac kao svaki normalan čovek odbranio sebe i svoju porodicu. Njegova sramota. Sramota za našu zemlju je što srpskog olimpijca neki tamo pripadnik manjine pegla u po dana. Ovo je legitiman povod za huligane da vežbaju na matorom. Mislim da bi ih i panduri posle šamarali samo ako bi smatrali da nisu dovoljno ispresavijali nakurčenog pripadnika nacionalne manjine. Svakako lik sa kragnom meni ne bi bio olimpijac pa sve da je glavni kandidat za zlato.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 08:48:38 od mkocovic79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Удри жутаћа!!! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
kako manjine imaju veze sa ovim  Smile
gluposti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.