Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi komsija tukao olimpijca pred decom zbog "buke"  (Pročitano 26291 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia krntija
Ali budala mu nije razbio kameru i to je meni najcudnije. Smile

Па зајебо се. Види се да оклева све време шта да ради... искулирао би - не би искулирао. На крају ни тамо ни вамо. Данак неискуству.

Прво је требао да му разбије камеру, па да му среди кревет на интезивној нези.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Pa vidi, fora je u tome sto ne treba se nositi mislju nekome da napakostis i onda ovaj tvoj post nema nekog smisla.

E pa vidis, ti ne razmisljas na nacin da je ovaj zeleo da napakosti liku.

Takodje, ne racunas na ljude koji nemaju kratak fitilj - puknu kada se nesto desi i prodje ih. Ja ne pucam i ko je dobar prema meni ja sam jos bolji prema njemu. Ali imam jednu ogromnu manu koje sam svestan - ako mi napakostis budi siguran da cu ti vratiti najsurovije moguce, pada u vodu i ljudskost i sve druge civilizacijske tekovine. A sto mi vise napakostis gledacu sto gore da ti vratim, najgore sto mogu da smislim. I nece biti okretanja drugog obraza, zaboravljenja, prelazenja preko necega. Mozda je taj neko i pogresio, ali trebao je o tome da razmislja na vreme.

Elem, ako prihvatis da ljudi ne reaguju isto moj komentar i te kako ima smisla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
a pa Shone nisam ni mislila intelektualni napor.. nego ono, nasla se dvojica koji ocigledno imaju problem, i jedan od njih dvojice je izanalizirao ponasanje onog drugog, skapirao koja mu je slaba tacka i ko dva i dva navuko lika na zatvor..

prosto analiza ljudskog ponasanja, upotrebio je mozak, a ne kao tele, izleti iz ulaza i krene da psuje i da preti i da se unosi u facu, ta psihologija je isto jednostavna.. znaci prosto sukob dve psihologije..

pazi postoji mogucnost da oni imaju jako dugu istoriju i da ovaj jedan nije umeo vise da se nosi sa ovom budalom.. mi to ne znamo, mozda su se sudili 15 godina, ko sto se to u Srbiji radi.. pa ih sud otkacio ko veli resavajte sami svoje probleme.. ovajs tavio prs' na celo i resio da navuce skota.

ne znam, meni to nije ljigavo.. jer kad se protiv nekog boris, mene je moj tata naucio da su dozvoljena sva sredstva, pogotovo udarci ispod pojasa i trovanje zrtve   Smile  Smile

Munka, to sad ko je prvi poceo ili koliko dugo traje necu da ulazim, jer ne znam nista o tome. Samo sam rekao da to sto je olimpijac uradio nikako ne bi trebao da se nazove mind-games jer to nije. Postoje ljudi koji stvarno inteligenzijom znaju da spuste protivnika da ovaj nema sta da kaze, a ovde to nije slucaj. Ovde je slucaj gde je olimpijac (ne znam sto ga i dalje zovem tako) ljigavo navukao jednog balvana. A priznaces, po onome sto se vidi, ovaj je definitivno balvan i to uopste nije bilo tesko uraditi...

Pa vidi, fora je u tome sto ne treba se nositi mislju nekome da napakostis i onda ovaj tvoj post nema nekog smisla.

E pa vidis, ti ne razmisljas na nacin da je ovaj zeleo da napakosti liku.

Takodje, ne racunas na ljude koji nemaju kratak fitilj - puknu kada se nesto desi i prodje ih. Ja ne pucam i ko je dobar prema meni ja sam jos bolji prema njemu. Ali imam jednu ogromnu manu koje sam svestan - ako mi napakostis budi siguran da cu ti vratiti najsurovije moguce, pada u vodu i ljudskost i sve druge civilizacijske tekovine. A sto mi vise napakostis gledacu sto gore da ti vratim, najgore sto mogu da smislim. I nece biti okretanja drugog obraza, zaboravljenja, prelazenja preko necega. Mozda je taj neko i pogresio, ali trebao je o tome da razmislja na vreme.

Elem, ako prihvatis da ljudi ne reaguju isto moj komentar i te kako ima smisla.

Jel ti jos uvek pricas o ovoj dvojici ili ti je dosadno pa malo o sebi...? Mislim da si skrenuo sa teme.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 00:29:15 od Shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Daj bre covece pa nije te odalamio od batina pa da tamo padas ko svi sretni ..

Izaziva coveka svo vreme nece da se skloni i onda kad ga je baja udario on odjednom kao povreda .. tamo-vamo ...

Kao sto je dosta vas vec reklo, ovaj sukob smrdi jos odavno tako da je ovo rekla-kazala slucaj
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Pricam o tome da ljudi razlicito funkcionisu, na temi sam i te kako. Iz ovoga se cak moze nesto i nauciti - kako da reagujes i kako da se kontrolises.

Ovakvih situaciju u zivotu imas svaki dan. Nekad ce te navuci ljiga i pizda a nekad neko ko je sve suprotno od toga. Navuci ce te neki psiho koji se bavi ko zna cime, koji je okruzen ko zna kakvim ljudima... ti ces nasesti i onda ce ti neko to naplatiti da pamtis ceo zivot i dacelog zivota zalis.

Kada kazem ti, mislim osobu koja se zajebe i ne promisli.

Ljudi koji reaguju na prvu loptu, idu za "ponosom" i slicnim glupostima nose sa sobom ogroman rizik da u nekom trenutku u zivotu ozbiljno najebu. S tim sto kada do toga dodje, posle bude kasno za popravni.

Citat
Izaziva coveka svo vreme nece da se skloni

Daj budi realan, jbg.  Smile

Zasto da se skloni? Ovaj je sisao da se obracuna, znaci sa namerom. Da li je mislio samo verbalno pa se zajebao, ne menja stvar da je dosao sa namerom.

Ti bi se sklonio? Otisao? Iskreno?

I sta ako ga izaziva? Ovaj je poceo, on samo nastavlja sa igrom. Kad odlucis da se igras, budi spreman da za igru treba dvoje. Filozofija da niko ne sme nista da ti kaze a u suprotnom moras da ga odalamis je debilna.

Ajde da mu je opsovao majku, vredjao ga na neki gnusan nacin pa i da razumem... ali sidjes da pravis problem, pocnes da prozivas i onda odjednom ovaj kriv. Smesno.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 00:38:48 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ljudski je reagovati nekad i ne razmisljati u trenutku. Imaces posledice, da hoces. Ali bar neces provesti zivot kao pizda.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
pa ja ipak mislim da ovde imas dva moguca scenarija, jedan je ovaj koji se desio, a drugi je da uzmes i da olesis od batina ovog sto ti pritrcava da te vredja.. sad ne znam kako da inteligentno spustis jednog ovakvog balvana, mislim da to u ovom slucaju nije bilo moguce.. jedino mozda treci scenario bi bio da je ovaj sa kamerom bio u fazonu da skroz spusti loptu i iskulira ovog.. ali mislim da to nikome nije bio cilj, ovaj je hteo da ga bije, a ovaj je hteo da ga navuce na prijavu..

mislim ne znam iskreno kako drugacije izaci iz ovakve situacije na nekakav civilizovan nacin, a da nije upotreba ljige ili da se pobijes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung SGH-E590
Ja znam da mene ne bi tako lako iznervirao, a ako bi i uspeo da me iznervira ja bih mu verovatno razbio kameru, lupio tri samara i poslao kuci, a ako bi se slucajno vratio onda bih mu slomio ruke da nikad vise ne zapuca... Smile
Ovaj covek jednostavno nije hteo da ga prebije vec je totalno popizdeo...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Ljudski je reagovati nekad i ne razmisljati u trenutku. Imaces posledice, da hoces. Ali bar neces provesti zivot kao pizda.

Ne slazem se, sa razlogom nosimo glavu na ramenima. Da je ovaj lik odlucio da ga bije bez obzira na posledice, svesno, vise bih ga postovao. To da neces da pravis sranje i da znas da pravis sranje ali izgubis kontrolu je prosto glupo.

Ali ja ne pricam samo o ovom slucaju, mozda otud zabuna. Kazem da moze da se desi slicna situacija ovoj a da covek nikako nije pizda vec veoma sracunat i inteligentan, koji ce pored ovoga jos pridodati nacinu na koji ce se sa nekom osobom obracunati.

Ne znam konkretno sta je ovde potez pizde, to pokusavam da razumem? Jel to sto pusta da ga udara a ne vraca ili to sto je spreman da liku namesti zatvor? Ako je ovo drugo, ne razumem problem? Vec rekoh, kada sa nekim zelis da se obracunas onda nisi sazaljiv i ne zanima te da li ce ovaj da zaglavi iza resetaka. Nema tu mesta sazaljenju. Ako je prvo, slazem se da je pizda ako je ovo jedini nacin na koji je to mogao da resi i ako ne bi imao petlju da se pobije sa likom u okolnostima da nema kameru a ovaj je nameracio da ga prebije.

Slucaj u kojem nemas mogucnost da izbegnes sukob i u kojem ces da trpis batine bez da uzvratis u nadi da ce sto pre prestati jeste potez pizde. U tom delu mogu da se slozim.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 00:46:18 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
pa ja ipak mislim da ovde imas dva moguca scenarija, jedan je ovaj koji se desio, a drugi je da uzmes i da olesis od batina ovog sto ti pritrcava da te vredja.. sad ne znam kako da inteligentno spustis jednog ovakvog balvana, mislim da to u ovom slucaju nije bilo moguce.. jedino mozda treci scenario bi bio da je ovaj sa kamerom bio u fazonu da skroz spusti loptu i iskulira ovog.. ali mislim da to nikome nije bio cilj, ovaj je hteo da ga bije, a ovaj je hteo da ga navuce na prijavu..

mislim ne znam iskreno kako drugacije izaci iz ovakve situacije na nekakav civilizovan nacin, a da nije upotreba ljige ili da se pobijes  Smile

Scenarija ako ti naidje ovakav balvan a ti mislis da si u pravu:

- potuci se s njim pa ko duze izdrazi...
- ako nece da se bijes ti precuti i reci da ces ga tuziti i pozvati policiju ako mu preti nasiljem...
- isprovocirati i tuziti za nanoseni fizicki i psihicki bol...
...

Drama se pravi sama od sebe ali opet dolazim do zakljucka da je ovaj odlucio da ga isprovocira do kraja da bi nesto izvukao. Mozak za ovakve ljude ne treba a da je ispao ljugav, to ne mogu da sporim Smiley

Ne slazem se, sa razlogom nosimo glavu na ramenima. Da je ovaj lik odlucio da ga bije bez obzira na posledice, svesno, vise bih ga postovao. To da neces da pravis sranje i da znas da pravis sranje ali izgubis kontrolu je prosto glupo.

Ali ja ne pricam samo o ovom slucaju, mozda otud zabuna. Kazem da moze da se desi slicna situacija ovoj a da covek nikako nije pizda vec veoma sracunat i inteligentan, koji ce pored ovoga jos pridodati nacinu na koji ce se sa nekom osobom obracunati.

Ne znam konkretno sta je ovde potez pizde, to pokusavam da razumem? Jel to sto pusta da ga udara a ne vraca ili to sto je spreman da liku namesti zatvor? Ako je ovo drugo, ne razumem problem? Vec rekoh, kada sa nekim zelis da se obracunas onda nisi sazaljiv i ne zanima te da li ce ovaj da zaglavi iza resetaka. Nema tu mesta sazaljenju. Ako je prvo, slazem se da je pizda ako je ovo jedini nacin na koji je to mogao da resi i ako ne bi imao petlju da se pobije sa likom u okolnostima da nema kameru a ovaj je nameracio da ga prebije.

Slucaj u kojem nemas mogucnost da izbegnes sukob i u kojem ces da trpis batine bez da uzvratis u nadi da ce sto pre prestati jeste potez pizde. U tom delu mogu da se slozim.

A da ti lepo prestanes da okreces jednu te istu pricu dva, tri puta u jednom postu... Procitas opet ovo sto sam ja napisao... I lepo kazes da postoji mogucnost da sam u pravu, a? Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.