Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi komsija tukao olimpijca pred decom zbog "buke"  (Pročitano 26318 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
da li se slazete da je ova tema, tacnije komentari na njoj, pokazala kako muskarci reaguju na ljude koji imaju perfidni sistem verbalnog razracunavanja sa nekim, ili bolje receno sa provokatorima koji koriste mozak tokom verbalnih sukoba koji eskaliraju do fizickog razracunavanja?  Smile

da li se slazete sa tim da ste svi identicno odreagovali zato sto smatrate da je tip pickica jer je provocirao preko svake granice?  Smile muskarci dakle ne trpe mind-games u otvorenim sukobima  Smile

ja skoro pa mogu da se kladim da bih isto ovako perfidno navukla nekog idiota sa kojim imam sukob, ako zelim opasno da mu napakostim, dakle bez obzira na to kako bih  izgledala u tudjim ocima, jer to je kompletno sekundarna stvar. Rezultat je postignut i veoma je zajeban  Smile

Ili mozda mislite da nema zdravog razracunavanja osim ako se ne okrvave pesnice?  Smile

On uopste nije inteligencijom navukao ovog, nikako nazvati to mind-games.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Nego cime?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Trenutno mi pada na pamet rec - ljigavost.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 00:08:54 od Shone83 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Nemanju napao Nedvidek! Koliko vidimo, napad na severnu Srbiju ne dolazi samo od famoznog pokreta "64 Zupanije" vec je to postala svakodnevnica da se napadaju Srbska deca i prebijaju usred belog dana Srbski olimpijjski reprezentativci, ponos napacene Srbije. Braco Srbi, ne nasedajte na provokacije i napade raznih Nedviteka koji kao i uvek prvi siledzijski napadaju Srbsku decu kojih je sve manje i manje! Verovatno autonomaska vlast nece preduzeti nista u vezi ovog napada jer je to vec svakodnevnica a Nedvideka je sve vise i vise, Srbske dece sve manje i manje!  Smile

Inace, dal bi Nedvidek dosao tako posle ponoci kad bi neki tezi klinci poceli da razbijaju flase ispod balkona, bio bi mirniji od bubice  Smile

Podrska Srbskom olimpijcu i kazna za nasilnika Delvideka... Pardon, Nedvideka...  Smile

Ti ako hoces batine idi nerviraj nekog komsiju turcina ili svabu, smaras ovde, a niko nece da te bije. Wink

Trol je izazvao budalu, a sve je moglo bolje da se sredi. "Olimpijac" je klasicna gnjida, ne zbog toga sto nije uzvratio ili sto ima piskav glasic, vec sto je od ovoga napravio toliku tragediju, izasao u medije i iskoristio to sto je "olimpijac". Da je neki obicni Pera Peric, zavrsio bi samo sa youtube-om i komentarima: "kisla mo je glooova". Ovako mucenik nece moci na olimpijadu, trauma ostala za ceo zivot, dobro je sto nisu Dacic i Tadic otisli na mesto nesrece, mozda i bi, da nisu radnici iz komunalnog oprali lokvu krvi koja je sikljala iz "olipmijca".

Komsiji lepo kazna zatvora zbog nanosenja povreda i pretnjama ubistvom i to je to. Njihov sukob verovatno dosta dugo traje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
I ne znam kako ga nije sramota pred detetom da ispada ovakva pickica, kako ce to dete sutra da te postuje... Jbt, ne znam koliko da je jaci od mene, da znam da je govedo, sa istim govedom bi se svaki put potukao.

U svakom slucaju, olimpijac je ispao ljugavac, pa i pickica.

A ako si vec pickica, onda brate ne provociraj i ne kukaj na sav glas kad dobijes batine. Jos isceniras sa kragnom i stavis na YouTube. Pa onda nije on stavio nego zena, kao on nije hteo, dajjjjjj...

Ljudi, ne padajte na ove fore, moze i vas neko da isprovocira.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 00:13:32 od Shone83 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mislis da nije svesno hteo da ga navuce da ga udari, da nije imao plan?

ja mislim da je on ovo smislio od prve do poslednje recenice, pogotovo ono "ti si govno" kad je video da nije dobio dovoljno ozbiljan udarac da bi mogao da pokrene tuzbu  Smile

neko je rekao da je veoma veoma tesko iskulirati ovakve napade i ne napraviti hejsel u afektu.. po meni on jeste ljigav, ali je upotrebio mozak umesto hormona, tako da rekla bih da je nadmudrio lika. Jer nisu se oni takmicili u kvizu opste kulture, nego u tome ko ce da izdrzi da ne potregne za fizickim nasiljem. A olimpijac je imao plan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Pa opet to sto si navela ne moze se nazvati nekim intelektualnim naporom, daleko od toga.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Eto, opet taj trip - ispao pickica. Totalno pogresno.

Opet ponavljam, sta ako mozes em da ga navuces i da mu nakacis malo robije a da ga plus i izmlatis izmedju? I to nije ljigavo, to se zove naci coveku zicu.

Jedina razlika je u tome sto kada bi mene neko nervirao toliko da odlucim da svesno zelim da mu napakostim, onog trenutka kada bi on usao u zgradu a ja ugasio kameru, tada bih otisao i razvalio ga u ulazu. I unapred spremio pricu ako ima vidljivih povreda da je lik verovatno skontao sta je uradio i da je sve snimljeno pa je udarao sam sebe ne bi li posle rekao da sam ga slomio u pokusaju da se izvuce.

Edit - i namestio nekog da potvrdi da je sve gledao izneposredne blizine i da sam ja posle incidenta odmah otisao u tom i tom pravcu.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2012, 00:18:28 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Pa vidi, fora je u tome sto ne treba se nositi mislju nekome da napakostis i onda ovaj tvoj post nema nekog smisla.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
a pa Shone nisam ni mislila intelektualni napor.. nego ono, nasla se dvojica koji ocigledno imaju problem, i jedan od njih dvojice je izanalizirao ponasanje onog drugog, skapirao koja mu je slaba tacka i ko dva i dva navuko lika na zatvor..

prosto analiza ljudskog ponasanja, upotrebio je mozak, a ne kao tele, izleti iz ulaza i krene da psuje i da preti i da se unosi u facu, ta psihologija je isto jednostavna.. znaci prosto sukob dve psihologije..

pazi postoji mogucnost da oni imaju jako dugu istoriju i da ovaj jedan nije umeo vise da se nosi sa ovom budalom.. mi to ne znamo, mozda su se sudili 15 godina, ko sto se to u Srbiji radi.. pa ih sud otkacio ko veli resavajte sami svoje probleme.. ovajs tavio prs' na celo i resio da navuce skota.

ne znam, meni to nije ljigavo.. jer kad se protiv nekog boris, mene je moj tata naucio da su dozvoljena sva sredstva, pogotovo udarci ispod pojasa i trovanje zrtve   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.