Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ludi komsija tukao olimpijca pred decom zbog "buke"  (Pročitano 26300 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
olimpijac je profi trol, navuko je kustosa na ban, najelegantnije moguce  Smile

sad.. nije ni vazno kakav su oni sukob imali pre ovoga i ko je u pravu, a ko je nevaljali cika.. ali da ga je skroz profesionalno izveo iz takta bez i jedne uvrede, i navuko ga da ga udari i to dva puta i jos da mu preti smrcu.. moj naklon  Smile

realno, niko nema pravo nikoga fizicki da napada.. tako da, u ovoj besmislenoj raspravi moj glas ide da kustosa malo analno istrazuju i restauriraju na mardelju.. pa ce sledeci put deset puta da razmisli pre nego sto izadje da se fizivki sa nekim obracunava.. ili nek kupi kucu pa nek zivi sam u svom dvoristu ili neka nauci da zivi u zajednici mrava - zgradi.  Smile

ja bih kaznio kao i vi na ovom forumu sto kaznjavate provokatore krajnje subjektivno.
olimpijac zabrana na izlaz iz zemlje i nayrukvica na nogu kao ceci.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Iskreno, komsija je idiot. I ovaj "olimpijac" sa svojom pricom "smrdi" u najmanju ruku, ali komsija je prostak koji je reagovao na najgori moguci nacin...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.00
u pravu si izabrao je najgori moguci nacin ... em je snimljen em picku nije polomio ... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nije da branim ovog debila sto udara ali ovo mi deluje iscenirano. On da mu je nagnjecio prsljen ne bi ovako reagovar.
Na snimku se vidi da ga ni malo nije povredio. Kragna je stavljena da bi bila senzacija Smile
Ma naravno, ali ta senzacija po sebi nosi i kvalifikaciju teške telesne povrede. Smile

olimpijac je profi trol, navuko je kustosa na ban, najelegantnije moguce  Smile

sad.. nije ni vazno kakav su oni sukob imali pre ovoga i ko je u pravu, a ko je nevaljali cika.. ali da ga je skroz profesionalno izveo iz takta bez i jedne uvrede, i navuko ga da ga udari i to dva puta i jos da mu preti smrcu.. moj naklon  Smile

Heh..naklon za profi trola koji zbog svog "profesionalizma" gubi svoje dete (decu) iz vida. Smile Smile

---------------------------------------------

Strelac nišani bolovanje!

Lj. P. - S. B. | 05. april 2012. 14:47 > 20:17 |  Komentara: 2

Zbog povreda koje mu je naneo komšija, Nemanji Mirosavljevu ugroženo takmičenje. Olimpijski komitet Srbije podržao sportistu

MEDICINSKU kragnu moraću da nosim do kraja nedelje, a tek posle pregleda i dijagnostike ortopeda znaće se koliko ću morati da mirujem. Vrat, odnosno vratni mišići su mi ukočeni, imam spazam i moram da mirujem, što znači da ovih dana od treninga nema ništa.

Reprezentativac u streljaštvu Nemanja Mirosavljev, verujući da će uspeti da se oporavi i brani boje Srbije na Olimpijskim igrama u Londonu, to je rekao u četvrtak za "Novosti", posle napada komšije Dalibora N. (53) u utorak po podne ispred zgrade.

- Morao sam da prekinem tek započete pripreme - kaže Mirosavljev. - Počeo sam sa treninzima za Svetski kup 17. aprila u Londonu, sada je to pod znakom pitanja.

Reprezentativac dalje objašnjava da je vrat za strelce veoma bitan zbog mišića i položaja glave, a on trenutno nosi "medicinsku kragnu", zbog čega je onemogućen da trenira.

- Mišići moraju da budu fleksibilni, a sada na početku pred Olimpijske igre imam zdravstvene probleme - ističe jetko strelac.

Pravni zastupnik Mirosavljeva, advokat Vladimir Beljanski, "Novostima" je rekao da policija još nije podnela prijavu tužilaštvu.

- Ako do ponedeljka ta prijava ne stigne, podneću krivičnu prijavu protiv čoveka koji je napao i povredio mog klijenta, zbog nasilničkog ponašanja - kategoričan je Beljanski.

S druge strane, međutim, Dalibor Nedvidek (53), ugledni arheolog Muzeja Vojvodine, koji od 1966. godine živi u tom kvartu bez najmanjih problema sa susedima, koji ga po dobru poznaju, naglašava da su oni počeli kada se pre tri godine Mirosavljev sa porodicom doselio u stan iznad njega.

- Nije se moglo živeti od buke i larme - kaže Nedvidek. - Supruga Snežana i ja smo "hiljadu" puta molili da se stišaju. Znamo da je reč o deci koja su slatka, ali isto tako imali smo osećaj da ih roditelji huškaju da "bacaju betonske ploče". Međutim, suština priče je da su se oni odselili u drugi stan, a u ovaj iznad nas primili podstanare, studente, koji su takođe bučni i zbog kojih smo zvali komunalnu policiju. Pre dva dana, kada se sve desilo nešto posle 16 časova, kada je kućni red, Mirosavljev je upravo ispod našeg prozora dovikivao deci koja voze bicikl. Sve to lepo izgleda a ja sam ga zamolio da se udalji od našeg kvarta jer ne stanuje više tu. Tada mi je bezobrazno odmahnuo rukom i rekao "zovi komunalnu", provocirao i rekao "hajde, siđi dole baš i to da vidim".

Nedvidek ne krije da je, kako kaže, "pobesneo" i strčao dole da se raspravi sa čovekom koji je, kako naglašava, bolji režiser nego sportista.

- Sada mi je jasno da je sve režija, jer je kameru uključio onoga trenutka kada sam sišao dole. Deca, naravno, nisu bila tu, i nisam ga udario pred detetom. Besneo sam izazvan provokacijama i ošamario ga. Nisam ga udario tri puta kako priča, što se i vidi, jer bi u tom slučaju on bio Baš Čelik kada je ostao na nogama - istakao je Nedvidek.

PROVOKACIJA
Dalibor Nedvidek ističe da je Mirosavljev došao s namerom da provocira s predumišljajem i da je cela situacija ličila na osmišljenu akciju. - Kada sam se upustio u raspravu, deca su otišla. Krivo mi je što sam ga ošamario. Trebalo je da se uzdržim iako me je provocirao. Umesto toga, naseo sam i pomogao mu da ostvari nameru - kaže Nedvidek.

DRUGARI

Dragomir Bajšev (50), komšija Nedvideka, ne može da poveruje da je njegov prijatelj iz detinjstva tako burno reagovao.

- Odrasli smo zajedno. Pa on se ni u obdaništu nije potukao. Možete misliti kakav je čovek Mirosavljev kada je isprovocirao intelektualca, arheologa, sjajnog komšiju koga svi susedi poštuju i koji se, evo, potukao prvi put u 53. godini. Siguran sam da je "svašta u igri" i da verovatno strelac "nišani" da uzme novac koji mu nedostaje za London i pokazao je na šta je sve spreman. Sve je, ubeđen sam, smišljeno urađeno - ističe Bajšev.

PODRŠKA OLIMPIJSKOG KOMITETA

Inače, Olimpijski komitet Srbije uputio je u podršku Mirosavljevu.

" U društvu u kom živimo ovakvi incidenti nisu retkost. Svi zajedno moramo da stignemo do situacije kada će ovakvo ponašanje da bude osuđeno", piše u saopštenju OKS.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:374121-Olimpijski-komitet-podrzao-Mirosavljeva

« Poslednja izmena: 05. Apr 2012, 23:13:59 od Manzarek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
da li se slazete da je ova tema, tacnije komentari na njoj, pokazala kako muskarci reaguju na ljude koji imaju perfidni sistem verbalnog razracunavanja sa nekim, ili bolje receno sa provokatorima koji koriste mozak tokom verbalnih sukoba koji eskaliraju do fizickog razracunavanja?  Smile

da li se slazete sa tim da ste svi identicno odreagovali zato sto smatrate da je tip pickica jer je provocirao preko svake granice?  Smile muskarci dakle ne trpe mind-games u otvorenim sukobima  Smile

ja skoro pa mogu da se kladim da bih isto ovako perfidno navukla nekog idiota sa kojim imam sukob, ako zelim opasno da mu napakostim, dakle bez obzira na to kako bih  izgledala u tudjim ocima, jer to je kompletno sekundarna stvar. Rezultat je postignut i veoma je zajeban  Smile

Ili mozda mislite da nema zdravog razracunavanja osim ako se ne okrvave pesnice?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Podrska Srbskom olimpijcu i kazna za nasilnika Delvideka... Pardon, Nedvideka...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
da li se slazete da je ova tema, tacnije komentari na njoj, pokazala kako muskarci reaguju na ljude koji imaju perfidni sistem verbalnog razracunavanja sa nekim, ili bolje receno sa provokatorima koji koriste mozak tokom verbalnih sukoba koji eskaliraju do fizickog razracunavanja?  Smile

da li se slazete sa tim da ste svi identicno odreagovali zato sto smatrate da je tip pickica jer je provocirao preko svake granice?  Smile muskarci dakle ne trpe mind-games u otvorenim sukobima  Smile

ja skoro pa mogu da se kladim da bih isto ovako perfidno navukla nekog idiota sa kojim imam sukob, ako zelim opasno da mu napakostim, dakle bez obzira na to kako bih  izgledala u tudjim ocima, jer to je kompletno sekundarna stvar. Rezultat je postignut i veoma je zajeban  Smile

Ili mozda mislite da nema zdravog razracunavanja osim ako se ne okrvave pesnice?  Smile

Upravo to. A takodje zaboravljaju da ako je smisljena provokacija, to ne znaci da je lik pickica kako su docekali da ga prozovu. Zamisli tek taj domisljati um koji bi sve ovo isto odradio navlake radi, a posle jos bez kamere izlomio nadrkanog komsiju? Da li bi i tada bio pickica ili double winner?

I sad ce verovatno nesto u stilu - ma vidi mu sliku, cuj mu glas, pickica 100%.  Smile

Naravno, ne kazem ni da je neki junak, ali mi nije jasno kako ljudi nikada ne sagledaju i alternativni scenarijo. I stvarno je zanimljiva reakcija vecine... kao da su usli u ulogu komsije, projektovali lika koji im pomera dupe a oni ne znaju sta bi i moraju da ga nabodu inace ode "ponos" niz kanalizaciju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Ja se sa tobom potpuno slažem, pošto nisam učesnik. Ko zna šta sve život nosi i da li je krajnji rezultat postignut, odnosno da li je toj ili nekoj drugoj  priči tu kraj.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
pa da, mene je zanimalo da li ste i vi ovo primetili iz vaseg muskog ugla posmatranja.. jer cini mi se da ste svi vi prosto uvredjeni sto se tamo neki lik drznuo da umesto da se ispesnici i popije batine jer je ocigledno nekakav pacifista i cvetic (tako mi deluje na slikama, mozda ja gresim), on je iskoristio najperfidniji nacin da navuce ovo tele koje bas i ne razmislja puno kad mu se muda napune i bez i jedne jedine psovke i pretnej ucinio da moze da posalje tele u zatvor.

mozgom je pobedio tele, ostavimo sad po strani ko je tu kakav covek..

ovaj sistem se svakodnevno koristi u pravosudju recimo.. na fin nacin navuci nekoga na nekakav iskaz ili akciju .. po mom misljenju potpuno legitimno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Sta mislis ko vodi drzavu i zauzima najodgovornija mesta, neko poput ovog teleta sto nema samokontrolu ili neko poput ovoga ko je profesionalni manipulator?

I ne pricam samo o nasoj zemlji vec generalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.