Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:28:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 177540 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Nokia 
Imam pametnija posla nego " lektorisati" forumski tkst , inače srpsko-bosansko-crnogorsko-hrvatski nije moj maternji jezik , moja majka govori nekim potuno drugačijim jezikom ( kao i ja lično) , tako da lično smatrm da sam sasvim dovoljno pismn na ovom jeziku.

« Poslednja izmena: 29. Jul 2010, 16:31:04 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ????
onda si verovatno disleksican Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
ja govorim o onome sto postoji u stvarnosti
Samo Ajfile, malo mi na kraju ostaje nejasno šta ti tačno zastupaš. Jer ne izjašnjavaš se kao ateista, a nisi ni na strani religije.
Ja ti pomenuh i onu varijantu sa fizičkom besmrtnošću, ali ti ni za to nisi bio posebno zainteresovan.

Pa, ako odbacuješ i ovozemaljski a i svaki drugi život, onda ne razumem za šta se tačno zalažeš?

A kada ti postave direktno pitanje, ti onda ulaziš u neke kriptične elaboracije, u fazonu "Lud vodi ljubav sa zbunjenim."

Neki su zato na ovoj temi rekli: "Ti tek sad shvataš da s njim ne vredi pričati?"
Nemoj da dozvoliš da to bude tvoja reputacija, nego razjasni ako možeš na kraći i jednostavni način.

bajke o nekakvim mrtvim ljudima koji ce uzivati sa 72 device.
А зашто фиксација на "72 девице" кад у Рају има многих других ствари?

Рецимо, узми следећи hadeeth који приповеда Абу Хурејра (radhiallahu 3anhu). Каже:

Божији апостол (s3w) је рекао:

Кад сам спавао, видео сам себе у Рају. И тамо је била жена која је изводила Wudoo' (ритуално прање) поред палате. Питао сам "Чија је ово палата?"
Анђели су рекли: "Умарова." [Умар бин Хатаб је био 2. калиф]
Онда сам се сетио како је Умар љубоморан па нисам ушао.
Кад је чуо ту причу, Умар је заплакао и рекао "О божији апостоле, зар на тебе да будем љубоморан?"

Елем, овим примером хоћу рећи да у Рају осим 'девица' има и палате од злата, па не знам зашто стално фиксација на девојке.

« Poslednja izmena: 29. Jul 2010, 20:04:06 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Jaguar b. p.
Samo Ajfile, malo mi na kraju ostaje nejasno šta ti tačno zastupaš. Jer ne izjašnjavaš se kao ateista, a nisi ni na strani religije.
Ja ti pomenuh i onu varijantu sa fizičkom besmrtnošću, ali ti ni za to nisi bio posebno zainteresovan.

Pa, ako odbacuješ i ovozemaljski a i svaki drugi život, onda ne razumem za šta se tačno zalažeš?

A kada ti postave direktno pitanje, ti onda ulaziš u neke kriptične elaboracije, u fazonu "Lud vodi ljubav sa zbunjenim."

Neki su zato na ovoj temi rekli: "Ti tek sad shvataš da s njim ne vredi pričati?"
Nemoj da dozvoliš da to bude tvoja reputacija, nego razjasni ako možeš na kraći i jednostavni način.
Zastupam ono o cemu govorim - stvarnost, sve to sto svaka osoba dozivljava kao stvarnost.
Sve sto i ti dozivljavas kada ne obracas paznju na ono sto pise u kuranu. Sve je nas stvorila sila da budemo tacno to sto jesmo i da radimo tacno to sto radimo, tako da smo mi prakticno niko i nista odnosno alat
sile koja je morala da stvori to sto je stvorila kroz alate koje je stvorila.
Ja ti lepo rekoh da ja ne tvrdim nista nego da o fizickoj besmrtnosti u ovom telu govore prorocanstva
biblije... " I Bog će otrti svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni plača, ni vike, ni bolesti neće biti više; jer prvo prođe. " i sto se kaze "zivi bili pa videli".
Kako mogu da "odbacujem ozvozemaljski zivot" kada je on jedini temelj stvarnosti, odakle ti uopste
takva pomisao ?
Na koje to pitanje nisam dao direktan odgovor ?
Kao sto ti vec rekoh svi mi vidimo, kazemo i radimo ono sto moramo i desava se samo ono sto mora da se desi,
sto ukljucuje i to sto ti nazivas "reputacijom" i medjusobno shvatanje.
Sve sem vecnog zivota nema nikakav znacaj, sta neko zna/ne zna, veruje/ne veruje, misli/ne misli... sve je to
apsolutno beznacajno ukoliko je smrt zagarantovana.
Citat

Рецимо, узми следећи hadeeth који приповеда Абу Хурејра (radhiallahu 3anhu). Каже:

Кад сам спавао, видео сам себе у Рају. И тамо је била жена која је изводила Wudoo' (ритуално прање) поред палате. Питао сам "Чија је ово палата?"
Кад је чуо ту причу, Умар је заплакао и рекао "О божији апостоле, зар на тебе да будем љубоморан?"

Елем, овим примером хоћу рећи да у Рају осим 'девица' има и палате од злата, па не знам зашто стално фиксација на девојке.
U prici o "raju" su navedene te stvari, ja sam fokusiran na objasnjavanje da je stvarnost jedno a price su nesto sasvim drugo i da ljudi koji veruju u kuranske price treba da kazu "mi verujemo da ce se to i to desiti nakon nase smrti", a ne da se tvrdi da se tako nesto desava.
Da li je moguce da se takve pirce dese ? Da muslimani pricaju o svom verovanju, "hriscani" o svom i svako drugi ko ima neko svoje verovanje da naglasi kako on prica o verovanju a ne da tvrdi da je to verovanje -
stvarnost.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Ja ti lepo rekoh da ja ne tvrdim nista nego da o fizickoj besmrtnosti u ovom telu govore prorocanstva
biblije

Na koje to pitanje nisam dao direktan odgovor ?
Evo moram 3 dodatna

1. Da li očekuješ da živiš zauvek
2. Na koji tačno način planiraš da postigneš fizičku besmrtnost
3. Da li činjenica da citiraš stvari iz biblije znači da si hrišćanin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Nokia 
ja govorim o onome sto postoji u stvarnosti

bajke o nekakvim mrtvim ljudima koji ce uzivati sa 72 device.

I pored napretka nauke i raznih pomagala  , simulatora , stimulatora i čega sve ne još ( nisam baš upućen u problematiku , jako sam staromodan u ovom sektoru   Smile) , čini se da je broj seksualno ugroženih puno više nego se pretpostavlja  !  Smile

Inače samo uzgred da napomenem da su od nedavno vize za Rusiju ukinute !
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 00:35:30 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Molim vas ljudi, shvatite da -dok se vi ovde svadjate oko različitosti u isto vreme u pripremi je sprovodjenje plana globalne dominacije nad ljudima u vidu jedne represivne vlade koja će imati globalni policijski nadzor i snage i elektronski novac. Molim vas da se probudite što pre jer je vremena sve manje!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
A zašto ti Konankoše nekad kritikuješ Saudijce ?

u pripremi je sprovodjenje plana globalne dominacije nad ljudima u vidu jedne represivne vlade koja će imati globalni policijski nadzor i snage i elektronski novac. Molim vas da se probudite što pre jer je vremena sve manje!
Kao prvo, to je glupost. Postoje oblasti u svetu gde su teorije svetskih zavera popularne, i nažalost Srbija je jedna od njih.

A drugo: najgora represija je politeizam. Tako da, nemojte upirati prstom u "Soroša" dok ovamo palite sveće u politeističkim hramovima.

Gledam jedan bolid pre par meseci se krsti 15 puta nakon što je izašao iz tramvaja. A onda je počeo da krsti i tramvaj !!
« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 10:13:59 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
A šta je sa zaverama u koje muslimani veruju. Naslušao sam se raznih teorija po kojima su muslini žrtve jevrejske, vatikanske i još kojekakvih zavera.
Po njima islam se napada da bi se oslabila jedina potpuna vera.
Evo nekih popularnih zavera:

-Jevreji spremaju dolazak dedžala
-Znak koka kole je direktno usmeren protiv islama i Muhameda a.s.
- Muslimani su među prvima ponudili drugačije viđenje 9.11.
- Juče pročitah kako iranski zvaničnik tvrdi kako zapad švercuje cigarete v tu zemlju, koje u sebi sadrže svinjsku krv i radioaktivne supstance.

Ima još gomila raznih teorija zavera kod muslimana.

Film "Dolazak", za koji je tax ostavio link, obrađuje razne zavere i prilagođava ih, je popularan  među muslimanima. Napravili su ga muslimani. Iz kojih razloga sami zaključite.
(Možda je i tu neka zavera po sredi)
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Nokia 
A zašto ti Konankoše nekad kritikuješ Saudijce ?

u pripremi je sprovodjenje plana globalne dominacije nad ljudima u vidu jedne represivne vlade koja će imati globalni policijski nadzor i snage i elektronski novac. Molim vas da se probudite što pre jer je vremena sve manje!
Kao prvo, to je glupost. Postoje oblasti u svetu gde su teorije svetskih zavera popularne, i nažalost Srbija je jedna od njih.

A drugo: najgora represija je politeizam. Tako da, nemojte upirati prstom u "Soroša" dok ovamo palite sveće u politeističkim hramovima.

Gledam jedan bolid pre par meseci se krsti 15 puta nakon što je izašao iz tramvaja. A onda je počeo da krsti i tramvaj !!

Jesi ti ikada čio da je neki saudijac pozanti doktor , sportista , ekonomista, pisac ... radi se o debeloguzim retardima koji znaju samo da jedu i seru! I nemrzim ih samo ih prezirem , od tolike gomile novca koji imaju vrhnuac " životnog ostvarenja" im je da kupe zlatnu WC školjku i seru u nju!

A šta je sa zaverama u koje muslimani veruju. Naslušao sam se raznih teorija po kojima su muslini žrtve jevrejske, vatikanske i još kojekakvih zavera.
Po njima islam se napada da bi se oslabila jedina potpuna vera.
Evo nekih popularnih zavera:

-Jevreji spremaju dolazak dedžala
-Znak koka kole je direktno usmeren protiv islama i Muhameda a.s.
- Muslimani su među prvima ponudili drugačije viđenje 9.11.
- Juče pročitah kako iranski zvaničnik tvrdi kako zapad švercuje cigarete v tu zemlju, koje u sebi sadrže svinjsku krv i radioaktivne supstance.

Ima još gomila raznih teorija zavera kod muslimana.

Film "Dolazak", za koji je tax ostavio link, obrađuje razne zavere i prilagođava ih, je popularan  među muslimanima. Napravili su ga muslimani. Iz kojih razloga sami zaključite.
(Možda je i tu neka zavera po sredi)

A što tebe boli patka za to u koje zavjere muslimani vjeruju , da ne bi htio da nam ti daš brošuru u kojoj ćeš napisati šta da vjerujemo a šta ne tako da ne bih povrijedili tvoja istančana osjećanja!

Kad ti to postade referenca , lakmus papira , etalon šta je istina a šta nije i ušta treba vjerovati a ušta ne ?

Ko ti bre dade licencu za takvu djelatnost ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:28:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.