Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 05:57:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 177798 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Pa recimo da su mi muslimani mnogo bliski. Brojni prijatelji i rodbina su muslimanski vernici, te sam u stalnom kontaktu sa svim tim.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
@konankos
Pa zar nije covek odgovorio na Jaguar b. p.-ov post. Sem toga i ti si na:
Citat
A zašto ti Konankoše nekad kritikuješ Saudijce ?
odgovorio:
Citat
Jesi ti ikada čio da je neki saudijac pozanti doktor , sportista , ekonomista, pisac ... radi se o debeloguzim retardima koji znaju samo da jedu i seru! I nemrzim ih samo ih prezirem , od tolike gomile novca koji imaju vrhnuac " životnog ostvarenja" im je da kupe zlatnu WC školjku i seru u nju!
Isto bi se moglo reci a sto tebe zabole sto su oni retardi i na sta trose pare ?

Bolje se drzi Poljakinja.  Smile

« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 14:55:03 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Nokia 
Izvinjavam se elegantno popunjenim saudiskim čikicama koji gaje plementia osjećanja prema plemenitim metalima i ukrašavaju naš zajenički planetarni prostor zlatnim WC školjkama . Takođe se izvanjavam ako sam dao bilo kakve naznake da imam bilo čega protiv njihovih plemenitih navika da se olakšavaju na plemenitim metalima .
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
-Znak koka kole je direktno usmeren protiv islama i Muhameda a.s.
Ne znam s kim se grudvaš Makroše_Crni, jer ja uopšte ne negiram da su Bliski istok i Napakistan fanovi zavera.
Nego kažem da današnja Srbija takođe spada u taj klub, te da su većina konspiratornih priča na Bureku lažne.

Jesi ti ikada čio da je neki saudijac pozanti doktor , sportista , ekonomista, pisac ... radi se o debeloguzim retardima
Ali zar nisi impresioniran školarcima kao što su Bin Baz, i Abdalaziz aal uš-Šejh.

(↑ ибн баз)

(← аал шејх)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Nokia 
Ako si ih već pomenuo u negativnom kontekstu , ovdje su ipak konkretne ličnosti , trebalo je da nam omogućiš da znamo šta pričaju . Ja ovu dvojicu neznam , tako da nemogu donjeti sud o njima .
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Jaguar b. p.
Evo moram 3 dodatna

1. Da li očekuješ da živiš zauvek
2. Na koji tačno način planiraš da postigneš fizičku besmrtnost
3. Da li činjenica da citiraš stvari iz biblije znači da si hrišćanin
1. Ne ocekujem nista posto znam da ce da mi se desi ono sto mora da mi se desi, posto se nikom pa ni meni nije desilo ono sto nije moralo da se desi.
2. Prvi odgovor vazi i za ovo pitanje.
3. Ne. "hriscanin" je onaj koji kaze da je Isus Hrist - "gospod bog", a ja to ne govorim niti govorim da je bilo ko drugi - Gospod Bog, a biblija kaze da niko sem Njega nece znati ko je On.
Sve sto ja zastupam je racionalnost, situacija koja postoji u stvarnosti i koja tu stvarnost svojim postojanjem precizno definise. Covek postoji samo ovakav kakvi smo, zivot coveka je samo ovaj kakav svi osecamo zato sto smo takvi kakvi smo a sva ostala ocekivanja, nadanja, verovanja o onome sto se jos nije desilo a koja nisu
u skladu sa onim sto covek jeste i sto oseca - nisu racionalna.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
SonyEricsson K750i
Verovanje u dogadjaje iz Biblije je racionalno?  Smile
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia Luvmya 520
Verovanje u dogadjaje iz Biblije je racionalno?  Smile
Covek moze da veruje samo u ono sto se nikada nije desilo a sve ono sto se nikada nije desilo nije racionalno, tako da sve u sta covek veruje ( bez obzira gde i ko je to napisao ) nije racionalno.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Ne, ja ih to u pozitivnom smislu pominjem. Pokušavam da popravim tvoje mišljenje o žiteljima Bilad al-Haramayn.

Ovaj prvi Bin Baz je bivši Veliki muftija KSA, a Aal uš-Šejk je aktuelni. Obojica su slepi

Zatim, pomenimo i jednog od članova vladajuće porodice, bivši šef obaveštajne službe Turki Fesal:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
A zašto ti Konankoše nekad kritikuješ Saudijce ?

u pripremi je sprovodjenje plana globalne dominacije nad ljudima u vidu jedne represivne vlade koja će imati globalni policijski nadzor i snage i elektronski novac. Molim vas da se probudite što pre jer je vremena sve manje!
Kao prvo, to je glupost. Postoje oblasti u svetu gde su teorije svetskih zavera popularne, i nažalost Srbija je jedna od njih.

A drugo: najgora represija je politeizam. Tako da, nemojte upirati prstom u "Soroša" dok ovamo palite sveće u politeističkim hramovima.

Gledam jedan bolid pre par meseci se krsti 15 puta nakon što je izašao iz tramvaja. A onda je počeo da krsti i tramvaj !!

Koja si ti otpad... govoris o teoriji zavere, a napadas amere zbog unistavanja muslimana... a u suprotnom napadas ljude u sribji o ostalim zemljama koji shvataju realnu situaciju od tvoje fikcije... ti imas jako veliki problem u glavi... idi leci se...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 05:57:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.