Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155359 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Beba011 je postavila sl pitanje, koje prvo nisam do kraja pročitala pa sam ga izbrisala. Onda sam videla da pita za operaciju svoje devojčice pa će ovo biti izuzetak iako nema potreban br. poruka za tumačenje.

''interesuje me kako ce proci operacija moje devjcice sledeceg meseca?30. 05. 2006. u bgd. u11h. beba011''
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
ajde da probam i ja  Smile

07.07.1986 07:20 am New York,Staten Island

Ljubav i posao  Smile

Niste naveli da li imate stalnu vezu i da li ste u braku ili ne, ali bez obzira pokusacu da Vam odgovorim i bez tih vrlo vaznih podataka za adekvatnu informaciju.
Dakle, sto se ljubavnog plana tice ukoliko ste u vezi imacete dosta problema i trzavica u narednom periodu. Predstoji Vam period preispitivanja nekih odluka i razmisljanja da li ste sve dobro izvagali i sta Vam je ciniti u buducnosti. Ukoliko niste u stalnoj vezi odlican period za pocetak neke nove sentimentalne veze je kraj jula i pocetak avgusta.
Na poslovnom planu gotovo simetricna situacija. Kao preslikan odgovor i sa ljubavnog plana.
Jednostavno osoba ste koja moze odlicno da funkcionise samo ako vam je sve idealno na svim poljima. Cim nesto ne stima vi gubite kompas. Iako bi, ruku na srce, vecina ljudi iz vaseg okruzenja volela bi da se nadje na vasem mestu. Mislim da cete razumeti poruku.

astrolog Ivan
                                                             kontakt putem sms poruke
                                                             posaljite Ivan (razmak) i pitanje na 1298.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Beba011 je postavila sl pitanje, koje prvo nisam do kraja pročitala pa sam ga izbrisala. Onda sam videla da pita za operaciju svoje devojčice pa će ovo biti izuzetak iako nema potreban br. poruka za tumačenje.

''interesuje me kako ce proci operacija moje devjcice sledeceg meseca?30. 05. 2006. u bgd. u11h. beba011''

Postovana,
Iako u poruci niste naveli datum kada bi trebala biti obavljena operacija ni o kakvoj se intervenciji radi mogu Vam odgovoriti sledece
Ukoliko je u pitanju neka rutinska hirurska intervencija proci ce bez ikakvih problema i nemate razloga za stahovanje. Medjutim, ukoliko se radi o nekom komplikovanijem zahvatu obavezno konsultujte bar dva lekara i tek na osnovu njihove dijagnoze i preporuke odlucite se za operaciju.

astrolog Ivan
                                                      kontakt putem SMS poruka
                                                     posaljite IVAN (razmak) zatim pitanje na 1298.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
radi se o operaciji mokracnog kanala. jos nije zakazana otprilike polovinom aprila meseca. 30. 05. 2006. bgd.  u 11h. beba011 

Edit by Makišon: Beba za tumačenje pitanja u vezi vašeg horoskopa i horoskopa vašeg supruga ipak trebate da ispoštujete pravilo - morate imati minimum 50 poruka. Javite se ponovo kada ispunite uslov
« Poslednja izmena: 31. Mar 2008, 14:52:30 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Bila bih puno zahvalna, ako bi mi neko protumacio natalnu kartu. Rodjena sam u Beogradu, 07. jula. 1987 u 10:50.

Zanima me ljubav, tj. kada cu naci decka i fakultet(posto studiram novinarstvo, da li sam ja za to i da li cu se baviti tim poslom u buducnosti)

Puno pozdrava Smiley)))

Na Vasem ljubavnom polju i sada postoje desavanja, ali Vi kao da ne pokazujete dozu zainteresovanosti. Tokom druge polovine meseca aprila imacete novo poznanstvo
putem fakulteta, gde tokom meseca maja moze doci do pocetka emotivne veze.
Sto se tice fakulteta ocekuje Vas veliki uspeh i imacete mogucnost da se tokom celog zivota bavite novinarstvom i ostvarite uspesnu karijeru.

astrolog Sasa Jevtic
                                                     kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 34)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.1.9
rodjen u senju 28.04.1971.   11:30

zdravlje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50103
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S24
Ostavi ovde tvoje podatke - datum, godina, mesto i tačno vreme rodjenja + koja te oblast natalne karte najviše interesuje (najviše 2 oblasti) ili neko konkretno pitanje, podatke prosledjujemo astrolozima i dobićeš odgovor kada budeš došao na red, uskoro Smiley (ne treba nam natalna karta) Smile

15. 5. 1989. Bosanska Gradiška (RS,BIH) u 14:55

Ne zanima me ništa konkretno nego da mi kažete koji aspekt mi se u horoskopu najviše ističe i šta je u budućem periodu najvažnije za mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
rodjen u senju 28.04.1971.   11:30

zdravlje

Aleksa zdravo,
Ono sto Vam je po genetici aspektovano su problemi sa kicmom, stopalima, hipofiza
i tumori. Nervni sistem Vam je labilniji pa se cuvajte stresova. Imate jako naglasene
aspekte ka porocima, ali se nadam da ste to prevazisli. Imali ste izrazene reumatske probleme.

astronumerolog Ljiljana Kalezic
                                                                  kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 61)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ostavi ovde tvoje podatke - datum, godina, mesto i tačno vreme rodjenja + koja te oblast natalne karte najviše interesuje (najviše 2 oblasti) ili neko konkretno pitanje, podatke prosledjujemo astrolozima i dobićeš odgovor kada budeš došao na red, uskoro Smiley (ne treba nam natalna karta) Smile

15. 5. 1989. Bosanska Gradiška (RS,BIH) u 14:55

Ne zanima me ništa konkretno nego da mi kažete koji aspekt mi se u horoskopu najviše ističe i šta je u budućem periodu najvažnije za mene  Smile

Najjaci aspekt u Vasem horoskopu je konjukcija Meseca sa linijom podznaka sto zapravo
opisuje Vasu licnost i govori da ste osoba izuzetno osetljive naravi, pod velikim uticajem okoline, dobrog karakteta. Vi ste neko ko za druge ljude ima mnogo strpljenja, lako se prilagodjavate i volite promene. Ova godinam moze Vam doneti promene na ljubavnom planu.

astrolog Vera Jovanovic
                                                               kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
I ja malo da ovde napravim guzvu i proverim ove Astrologe online   Smile
Pitanje za Astrologe:

Koja godina ili koji period mi mogu doneti stalan posao i sta mogu ocekivati od ovakvog mog X polja...   do kakvog polozaja mogu dogurati?
19.7.1981. Zajecar   16:25h

« Poslednja izmena: 04. Apr 2008, 00:29:50 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.