Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155346 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ok, izvinjavam se
Pa posto jos nemam nameru da se zenim Smile moze nesto vezano za trening i skolu?Treniram vaterpolo

Imate izuzetno povoljne aspekte za bavljenje sportom, gde mozete postici jako dobre
rezultate. Vi cete deo zivota provesti i baviti se sportom u inostranstvu. Tamo cete
postici mnogo bolje rezultete nego kod nas. Skola je malo zapostavljena zbog treninga
ali od aprila cete sve to nadoknaditi.

numerolog Ljiljana Kalezic
                                                   kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 61)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung versus
Evo  i ja da stanem u red
Interesuje me ljubav i posao

30.10.1985 01.30am Podgorica
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 14:07:04 od marye »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6080
Dobio sam ponudu za posao koji nije u mom gradu.Pocinje sledece nedelje,pa me interesuje sta kazu zvezde.Je li povoljno ili nije da se selim zbog posla.

08.07.1982.
09:20
Novi Sad

Hvala!  Smile
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
a meni a meni  Smile  Smile

12.01.1993.
13:05 Sabac

posao i ljubav ?!

Postovani, na osnovu Vaseg datuma rodjenja i na postavljeno pitanje vezano za ljubav
posto mi niste napisali da li ste u nekoj vezi mogu Vam reci da ako niste u vezi da Vam neka nova veza predstoji u julu mesecu ove godine. Ako ste u vezi, i ako ste trenutno u svadji sa Vasim partnerom mogucnost za pomirenje predstoji Vam do kraja marta meseca.
       Sto se tice Vaseg pitanja vezano za posao ako niste zaposleni mogucnost pocetka posla Vam je aspetkovana maj i juni mesec ove godine. A ako ste zaposleni i radite onda mozete da ocekujete jednu vrstu napretka u poslu u toku juna i jula meseca ove godine.

astro-numerolog Jasminka Jandric
                                                   kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 71)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Evo  i ja da stanem u red
Interesuje me ljubav i posao

30.10.1985 01.30am Podgorica

Vi ste rodjeni u znaku Skorpiona i moze se reci da ste tipican predstavnik svog znaka pa samim tim delujete energicno i harizmaticno. Kada je rec o ljubavi ove 2008. godine definitivno ce doci do pozitivnih promena, moguceg ulaska u jednu novu veoma kvalitetnu vezu ili do stabilizacije vec postojece veze. Veoma ste dominantni i imacete ogromnog uticaja na sva desavanja na emotivnom polju. Posao - verujem da ce osobe od autoriteta podrzati Vas rad i da cete zahvaljujuci tome imati sansu za promenu statusa nabolje. Od maja meseca energija Vam se pojacava sto ce dovesti do nekakvog veceg finansijskog dobitka ili nekih novih poslovnih ponuda.

astrolog Vera Jovanovic
                                                         kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Dobio sam ponudu za posao koji nije u mom gradu.Pocinje sledece nedelje,pa me interesuje sta kazu zvezde.Je li povoljno ili nije da se selim zbog posla.

08.07.1982.
09:20
Novi Sad

Hvala!  Smile

Bilo bi veoma dobro da iskoristite novu poslovnu sansu koja Vam se pruza, jer je naredni period za Vas izuzetno povoljan. Promena mesta boravka jasno se vidi iz Vaseg horoskopa a mogla bi se dogoditi vec u toku aprila. Inace, polje karijere nalazi Vam se u promenljivom znaku sto moze ukazati na ceste promene posla, a sasvim je moguce da cete raditi i nekoliko poslova istovremeno, ili barem imati vise izvora prihoda.

astrolog Vera Jovanovic
                                                           kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6120
Ajde molim vas i za moju kevu. Smiley
09.04.1965
02:35
Beograd

Posao i zdravlje

Hvala unapred! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
10.08.1979.
15:20
Beograd

Zanima me posao (poslovne prilike do kraja godine i mogucnost privatnog preduzetnistva)
Zanima me ljubav (u ozbiljnoj vezi sam) i buduce prilike za zajednicki zivot.

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
10.08.1979.
15:20
Beograd

Zanima me posao (poslovne prilike do kraja godine i mogucnost privatnog preduzetnistva)
Zanima me ljubav (u ozbiljnoj vezi sam) i buduce prilike za zajednicki zivot.

Hvala
Evo ja cu malo da pripomognem …

Rekao bih da ti je ovo period kada si nesebicno pomagala drugima ali i period gde ce te pratiti sreca i optimisticna razmisljanja.
Iz samog Solara za 2007 vidi se tvoja potreba da ove godine stavis akcenat na poslovnu aktivnost. Imas prilike i povoljan ti je period za privatno preduzetnistvo, cak i za zaradu. Ako to preduzetnistvo ima veze sa inostranstvom i dalekim zemljama posao ce zahtevati malo vise napora. Sto se tice nesigurnosti trebala bi da se oslobodis nje i krenes hrabro u posao...

Posveti malo paznje i svom zdravlju   Smile

Najlepse hvala, da za zdravlje sam takodje zelela da pitam, ali pise dva pitanja, pa tako  Smile
Jos samo deo vezan zaljubav da cujem, pa da kompletiram utisak.
Hvala jos jednom  Smile
Sto se tice mene ipak na jedno pitanje i mora da bude aktivniji clan da bi dobio odgovor, posto si vise puta postavljala pitanje a nije ti odgovoreno dobices odgovor na dva pitanja  Smile

Sto se tice ljubavi mislim da je naisao period nekih ozbiljnijih odnosa i da ce se to pojacati ove zime samo cini mi se da se nece sve odvijati kako si idealizovala, jer ces morati malo da se prilagodjavas situaciji. Sto se tice ljubavi, nemas potrebe da se brines jer bi rekao da sada sve vrvi od ljubavi...   Jako interesantan period za zadovoljstva, ljubav je zima 2010/2011...   Opusteno... sto bi se reklo  Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2008, 11:25:10 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
i ja bih da stanem u red...
rodjen sam 31.10.1986 god...
casova:      15h:15 min
                 Sisak-sada rep.Hrvatska

-interesuje me ljubav...
raskinuo sam pre dva meseca sa jednom devojkom,pa me interesuje ima li neke nade ili zivot ide dalje..
inace oblast ljubav...

-i interesuje me posao /trenutno sam u civilnom sluzenju vojnog roka/

-znam da je samo dva pitanja pa mi vas molio ako moze na gore dva navedena pitanja,no ja bi sebi malo dopustio...
i pitao bih vas i za trece pitanje...skola...-sta u tom podrucju vidite
no ako je mnogo nema veze...
prosla tema je lockovana pa mi nije procitana moja natalna karta pa rekoh,da se usudim i postavim i trece pitanje..
no kao sto rekoh ako sam preterao,sorry,pa ako moze na prva dva navedenja pitanja Smile Smile Smile Smile

Hvala! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.