Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155366 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 6630
Posao me zanima. Poceo sam poslic sa prodajom umetnickih slika preko jednog posrednika, medjutim poceo bih i malo ozbiljniju trgovinu (uvoz vina iz Italije i tehnicke robe iz Kine) kao i posao sa nekretninama. Sta mogu da ocekujem na tom polju u narednih godinu-dve.
Hvala unapred

Podaci 30.6.1983 8.30h Beograd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

lepota nije cudo,ali cini cuda

Zodijak
Pol Žena
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
evo i ja bih vas zamolila za tumacenje,11.4.1976g. kakanj(bh) 1.20h hvala Smile Smile

pitanje; zanima me brak

edit by marye

[Edit by marye: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 10:56:12 od marye »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6681-7710
ajde da probam i ja  Smile

07.07.1986 07:20 am New York,Staten Island

Ljubav i posao  Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 12:16:54 od thelock »
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Pozdrav!

Interesuje me ljubav, tj da li ce se mozda pojaviti neka devojka koja ce mi se svideti uskoro?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_w2gw_01.gif
(26.26 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Pozdrav!

Interesuje me ljubav, tj da li ce se mozda pojaviti neka devojka koja ce mi se svideti uskoro?

Skroman si bio posto si postavio jedno pitanje, imas dosta poruka a i Natalnu si sam odradio pa je red i neko da ti odgovori...  Smile

Prvo i osnovno trebao bi devojke da prestanes da posmatras kao neki objekat. Drugo trebao bi da za pocetak spustis kriterijume. Trece trebao bi da se usaglasis sa svojim osecanjima i emocijama, jer si u stanju da ih nekad preuvelicas a nekad i kad ih posedujes da ih ne izrazis a da zensko pomisli da je ne zelis kraj sebe. Ne mozes ocekivati da ce sve devojke u svakom trenutku, ponasati se isto i da ce sve to funkcionisati uvek na isti nacin...

Rekao bih da ces se do leta baviti analizom sebe i svojih postupaka u vezi ljubavi a da ces u drugom delu godine imati sanse da zapocnes neku duzu vezu pa potrudi se.
  Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 14:04:12 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Bila bih puno zahvalna, ako bi mi neko protumacio natalnu kartu. Rodjena sam u Beogradu, 07. jula. 1987 u 10:50.

Zanima me ljubav, tj. kada cu naci decka i fakultet(posto studiram novinarstvo, da li sam ja za to i da li cu se baviti tim poslom u buducnosti)

Puno pozdrava Smiley)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ajde molim vas i za moju kevu. Smiley
09.04.1965
02:35
Beograd

Posao i zdravlje

Hvala unapred! Smile

Postovani, sto se Vaseg posla tice pred Vama je sjajan period.Upravo ovih dana negde do polovine sledece nedelje moze dobiti mogucnost za intervju ili razgovor koji bi trebalo da Vam omoguci napredovanje prvenstveno na finansijskom planu.Takodje tada se otvara mogucnost da se resi neki manji sukob u medjuljudskim odnosima.Sto se tice zdravlja mislim da Vam najveci problem stvara hronicna napetost i delujete mi malo iscrpljeno.Priliv nove, sjajne energije mozete ocekivati vec od aprila tako da ce ovo prolece biti veoma uspesno za Vas.

astrolog Milana Karanovic
                                                                 kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 29)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
i ja bih da stanem u red...
rodjen sam 31.10.1986 god...
casova:      15h:15 min
                 Sisak-sada rep.Hrvatska

-interesuje me ljubav...
raskinuo sam pre dva meseca sa jednom devojkom,pa me interesuje ima li neke nade ili zivot ide dalje..
inace oblast ljubav...

-i interesuje me posao /trenutno sam u civilnom sluzenju vojnog roka/

-znam da je samo dva pitanja pa mi vas molio ako moze na gore dva navedena pitanja,no ja bi sebi malo dopustio...
i pitao bih vas i za trece pitanje...skola...-sta u tom podrucju vidite
no ako je mnogo nema veze...
prosla tema je lockovana pa mi nije procitana moja natalna karta pa rekoh,da se usudim i postavim i trece pitanje..
no kao sto rekoh ako sam preterao,sorry,pa ako moze na prva dva navedenja pitanja Smile Smile Smile Smile

Hvala! Smile

Dobijas odgovor za prvo pitanje jer je moguce postaviti samo jedno pitanje.

Postovani Genije , veoma mi je zao ukoliko zbog raskida patite ali sada nije bas neki momenat da se veza nastavi.Mislim da je moguce da tokom narednih par dana se sretnete sa ovom osobom ili da se nadjete u nekoj neocekivanoj situaciji , medjutim ne verujem d ace to dovesti do obnavljanja veze.Veza bi trebalo da se obnovi negde polovinom aprila mada uopste nije iskljuceno da se bas tada u vasem zivotu pojavi potpuno nova osoba koja bi Vas mogla izuzetno impresionirati.

astrolog Milana Karanovic
                                                                 kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 29)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Posao me zanima. Poceo sam poslic sa prodajom umetnickih slika preko jednog posrednika, medjutim poceo bih i malo ozbiljniju trgovinu (uvoz vina iz Italije i tehnicke robe iz Kine) kao i posao sa nekretninama. Sta mogu da ocekujem na tom polju u narednih godinu-dve.
Hvala unapred

Podaci 30.6.1983 8.30h Beograd

Vase polje karijere prikazano je znakom Bika, sto govori o tome da bi prodaja umetnickih slika mogla za Vas biti veoma unosan posao. Sam Bik je znak umetnosti,
moze Vam doneti uspeh kroz svaku delatnost u kojoj ste okruzeni talentovanih ljudima. Istovremeno, Vasi klijenti ce uglavnom biti zenskog pola i dobrog materijalnog statusa.
Sa Venerom (planetom koja je vladar Vaseg polja karijere) u znaku Lava bilo bi dobro
da stvari kojima trgujete uvek budu skupe i luksuzne. Venera u 1. kuci (vladar polja karijere u l. kuci) je znak toga da ce Vam se dobre poslovne prilike uvek same od sebe
pruzati i da bez sopstvene inicijative cesto mozete imati srece. Imacete vise izvora prihoda, trgovina Vam ide od ruke, bilo da trgujete vinom, umetnickim slikama,
zenskom garderobom, parferima ili nakitom.

astrolog Vera Jovanovic
                                                                 kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
evo i ja bih vas zamolila za tumacenje,11.4.1976g. kakanj(bh) 1.20h hvala Smile Smile

pitanje; zanima me brak

edit by marye

[Edit by marye: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]

Sa pozicijom planete Saturn, vladara Vaseg podznaka, u 7. kuci (polju braka) Vi ste osoba koju ce tokom zivota svoju energiju maksimalno ulagati u pitanja partnerstva.
Kako se ovaj Saturn nalazi u znaku Raka ( u znaku svog pada) i u napetim aspektima
sa Suncem i Merkurom moze se desiti da je njegova snaga umanjena, kao i njegove
pozitivne osobine. Ova pozicija govori o tome da cete imati sklonosti ka partnerima
koji se po godinama razlikuju od Vas, da mozete imati problema u komunikaciji sa njima. Sve veze su vam karmickog tipa i samim tim imaju odredjenu tezinu u sebi.
Sa ovako polozenim Saturnom u natalnoj karti uvek je bolje uci u brak u kasnijim godinama zivota (posle 28. godine) a ne u mladosti jer se na taj nacin njegovi negativni aspekti mogu ublaziti.

astrolog Vera Jovanovic
                                                                kontakt telefon 0900.150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.