Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155358 puta)
Superstar foruma

Dodji sebi dok jos imas kome-Aristotel

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
25.05.1973
3 i 30
bor
posao
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 01:24:23 od ivanijeka »
IP sačuvana
social share
senilni je moj idol...majstor je u bilijaru

dr..ƃnɹp ɾoɯ ǝɾ ɐpǝʌpǝɯ ıɹʇ ı ɐsoʞoʇɐןz         
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
27111975               
                                                                                                                                    Zanima me zdravlje i buducnost 

08:15  aleksinac                                                                                         

Sesta kuca se gleda za zdravlje.Tvoja sesta kuca pocinje u Blizancima sto se odnosi na respiratorni aparat, nervozu, alergije. Neuredna ishrana. Vladar seste ti je u jedanaestoj kuci sto kod zena, obicno, donosi lose zdravlje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zanima me...pa sve Smile
Ma bilo sta recite, znaci svejedno Smile

[edit by montenegrina: Ipak moras postaviti konkretno pitanje]

Pa posto jos nemam nameru da se zenim Smile moze nesto vezano za trening i skolu?Treniram vaterpolo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

22526.jpg
(94.78 KB, 670x458)
« Poslednja izmena: 13. Maj 2008, 11:22:53 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Clanovi koji su vec postavili pitanja dobice odgovore u narednim danima, a novo pravilo koje vazi od danas je minimum 50 poruka. Na vasa pitanja ce odgovarati poznati astrolozi.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2008, 16:33:24 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
borsch

tvoje V polje (polje ljubavi) se nalazi celo u znaku Blizanaca što ukazuje na mnogo ljubavnih veza, vezica i flertova, čak i na paralelne veze. Ljubav je za tebe kao igra. Vladar tvog V polja je planeta Merkur koja se nalazi u IX kući što govori da ćeš svakako doživeti neku ljubav u inostranstvu ili na samom putu. To ne mora biti stranac, ali se makar jednom u životu moraš zaljubiti u inostranstvu. To će biti ljubav koja se dugo pamti. Takodje su moguće ljubavi na fakultetu, možda sa profesorkom ili nekim obrazovanim religioznim osobama. Tvoje partnerke su pametne, talentovane, možda umetnice-pisci, muzičari...Pošto je Venera u znaku strelca privlače te lepotice, sa snažnim erosom, emocijama, one koje se bave muzikom, sportski tip, i opet ovo govori o nekim ljubavima na daljinu, na putovanjim, u inostrnstvu... Venera u XII polju obično donosi skrivene i tajne ljubavi, i opet ljubavi na neobičnim i dalekim putevima.

Vrh VII polja, polja braka, je u znaku Raka što govori da ti od svog bračnog partnera očekuješ emotivnost, toplinu i bliskost, i to ćeš i dobiti. Sa venčanjem obično odmah dolaze deca i formira se porodica, odnosno žena može biti trudna već tokom sklapanja braka. Vladar VII je Mesec i nalazi se u XI polju govori da se u brak ulazi sa osobom koja je nekada bila prijatelj ili pak prijatelji mogu biti ti koji će ti pomoći u nalaženju partnera (možeš da je sretneš na aerodromu, u avionu, ili tamo gde se najmanje nadaš, može raditi sa kompijuterima a može biti i astrolog...ili je upoznaješ putem interneta...)
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
neka rec i za mene  Smile
22.01.1979.
9:30 Bihac

posao i ljubav

Vi ste osoba koja je veoma strastvena i koja tezi stabilnosti u ljubavi. Ova godina mogla bi predstavljati idealan trenutak za realizaciju neke nove veze ili stabilizaciju vec postojeceg
emitovnog odnosa. Trebalo bi da izbegavate veze sa muskarcima koji su dosta stariji od Vas
jer ce Vas takvi tipovi osoba uvek privlaciti. Cuvajte se kombinacija u kojima biste mogli postati deo ljubavnog trougla. Kada je rec o poslu ove godine ocekujete mnogo a pravi period uspona nastupa od pocetka 2009. godine.

astrolog Vera Jovanovic
                                                                             kontakt telefon
                                                                             0900/150-316  (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
a meni a meni  Smile  Smile

12.01.1993.
13:05 Sabac

posao i ljubav ?!
« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 22:39:24 od -Samurai- »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

Veoma mi je drago da se  raspitujete bas za ljubav jer za Vas imam vise nego dobre vesti.Vec tokom narednih par dana, moze biti vec tokom vikenda odnsno pocetkom sledece nedelje, bi trebalo da popravite komunikaciju sa nekom osobom do koje Vam je veoma stalo a gde se situacija malo komplikovala tokom prethodnog perioda i nije iskljuceno da je to bilo zbog mesanja nekih drugih, odnosno trecih osoba..Mislim da Vam predstoji veliko emotiivno zadovoljstvo jer ce ovo biti veza koja Vas pokrece i sjajna mogucnost da  tokom ovog proleca osetite pravu ljubav.

astrolog  Milana Karanovic
                                                                 kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 29)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50103
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
meni je astrolog protumačio natalnu kartu i rekao da će mi se uspjeh proporcionalno povecavati sa udaljenošću od mjesta rođenja; da mi je najbolje da idem u Italiju ili SAD. Prilika mi će se pruziti te ako ostanem imacu vjetar u prsa, ako otputujem da zivim i radim u inostranstvo imacu vjetar u leđa....

...Povukao sam losu karmu sa majcine strane te moram da odem sto dalje od nje kako bih uspio u zivotu .   Smile

Postavicu natalnu kartu cim se povezem na kablovski inernet.

« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 15:16:52 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
25.05.1973
3 i 30
bor
posao

Do jeseni je naglasen problem sa zakonom, uniformisanim licima, sudom...
Naglasena promena posla, ali na dobro,ili mogucnost dodatnog posla uz pomoc
zene iz poslovnog okruzenja. Takodje ljubav vezana za posao je izvesna.

astrolog Mirjana Djukovic
                                                             kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 13)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.