2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 527 528 530 531 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 973520 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 1580
Zastava San Pedro de Macorís
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Samsung 
Mi smo utripovali da imamo dream team, sta kurac eurobasket nema Amera osvajamo lagano, pa eto razocaranja. Inace Bogdan ce sigurno jednom dati neki jebeno vazan kos pa ce svi da ga dizu u nebesa.
IP sačuvana
social share
Све сто сад хоћемо је да будеш опет она права Звезда као некад пре, у нама и даље тече крв црвено бела сто се лила за тебе, ајмо сад гласније за оно због чега се зиви због чега се умире.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 
Ne verujem da prolazimo veceras prvenstceno zbog Djordjevica. Uopste ne verujem u njegov trenerski kvalitet a ni u taj toliko spominjani pobednicki mentalitet. Covek je kao igrac sa reprezentacijom uzeo samo 1 evropsko i 1 svetsko zlato uz brukanje na olimpijadi 2000. Po meni je bolji trener Obradovic iz Albe koji ipak ima neke klupske uspehe iza sebe sa Albom i bio je kvalitetniji i uspesniji kosarkas sveukupno. Djordjevic je dosao do 1/2 samo zbog vrhunskih igraca. Mislim da se on smatra za velikog pobednika jer malo lici na Dzordana jer je celav ali ga jebe sto je belac i da se ta marketinska zaslepljenost Dzorsanom nekako prebacila na coveka koji samo lici na njega a prosecan je i trener i kosarkas. Nadam se da nisam u pravu i da cemo dobiti veceras.
Ko zna zna a ko ne zna taj obmanjuje sebe da zna a ne zna i dalje.  Covek koji ne povede Mitrovica, Dangubica, Bobija, Jokica iz, po meni, prvenstveno navijackih predrasuda, lose tempira formu, ocigledno narusava Kalinicevo samopouzdanje a daje nezasluzeni kredit Bogdanovicu, kome su prva opcija na centru Raduljica i Kuzmic koje je doveo u svoj klub a Milutinov koji je dva puta bolji igrac od ove dvojice i igra u najvecem rivalu i koji je napustio Saletov omiljeni klub ne igra ni 20 minuta na 8 meceva. Sale Djordjevic je covek koji NE ZASLUZUJE da bude trener zemlje koja pretenduje da bude kosarkaska. Svaka njemu cast na igrackoj karijeri ali on nije pravo resenje za selektora. Sasa Obradovic je covek koji je prosle godine zamalo odvao jednu Albu u TOP 8 a ne bi me cudilo da Djordjevic dobije otkaz vec na polovini sezone. Paradoksalno zvuci, ali Djordjeviceva igracka karijera ga ometa da bude bolji trener jer nema taj pogled na igru kao sto moze da ima jedan igrac koji je vise vremena provodio na klupi a mislim na Sasu Obradovica.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 17:36:17 od stelexD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Mi smo utripovali da imamo dream team, sta kurac eurobasket nema Amera osvajamo lagano, pa eto razocaranja. Inace Bogdan ce sigurno jednom dati neki jebeno vazan kos pa ce svi da ga dizu u nebesa.

Ja mislim da niko nije utripovao da imamo dream tim,ali je svakako bolji od Litvanije a Bogdan ce dati nekad nek samo pokusava...i corava koka ubode zrno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 1580
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Samsung 
Ne verujem da prolazimo veceras prvenstceno zbog Djordjevica. Uopste ne verujem u njegov trenerski kvalitet a ni u taj toliko spominjani pobednicki mentalitet. Covek je kao igrac sa reprezentacijom uzeo samo 1 evropsko i 1 svetsko zlato uz brukanje na olimpijadi 2000. Po meni je bolji trener Obradovic iz Albe koji ipak ima neke klupske uspehe iza sebe sa Albom i bio je kvalitetniji i uspesniji kosarkas sveukupno. Djordjevic je dosao do 1/2 samo zbog vrhunskih igraca. Mislim da se on smatra za velikog pobednika jer malo lici na Dzordana jer je celav ali ga jebe sto je belac i da se ta marketinska zaslepljenost Dzorsanom nekako prebacila na coveka koji samo lici na njega a prosecan je i trener i kosarkas. Nadam se da nisam u pravu i da cemo dobiti veceras.
Ko zna zna a ko ne zna taj obmanjuje sebe da zna a ne zna i dalje.  Covek koji ne povede Mitrovica, Dangubica, Bobija, Jokica iz, po meni, prvenstveno navijackih predrasuda, lose tempira formu, ocigledno narusava Kalinicevo samopouzdanje a daje nezasluzeni kredit Bogdanovicu, kome su prva opcija na centru Raduljica i Kuzmic koje je doveo u svoj klub a Milutinov koji je dva puta bolji igrac od ove dvojice i igra u najvecem rivalu i koji je napustio Saletov omiljeni klub ne igra ni 20 minuta na 8 meceva. Sale Djordjevic je covek koji NE ZASLUZUJE da bude trener zemlje koja pretenduje da bude kosarkaska. Svaka njemu cast na igrackoj karijeri ali on nije pravo resenje za selektora. Sasa Obradovic je covek koji je prosle godine zamalo odvao jednu Albu u TOP 8 a ne bi me cudilo da Djordjevic dobije otkaz vec na polovini sezone.
On je i vratio nadu da ova zemlja moze da bude opet zemlja kosarke. Ja sam zvezdas ali Dangubic nikako ne zasluzuje da igra za reprezentaciju, Mitrovic je mozda i mogao poci ali nista posebno ne bi uradio. Jokic i Bobi su odbili da igraju zbog NBA satro treba im vreme da se adaptiraju.
IP sačuvana
social share
Све сто сад хоћемо је да будеш опет она права Звезда као некад пре, у нама и даље тече крв црвено бела сто се лила за тебе, ајмо сад гласније за оно због чега се зиви због чега се умире.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Ko zna zna a ko ne zna taj obmanjuje sebe da zna a ne zna i dalje.  Covek koji ne povede Mitrovica, Dangubica, Bobija, Jokica iz, po meni, prvenstveno navijackih predrasuda, lose tempira formu, ocigledno narusava Kalinicevo samopouzdanje a daje nezasluzeni kredit Bogdanovicu, kome su prva opcija na centru Raduljica i Kuzmic koje je doveo u svoj klub a Milutinov koji je dva puta bolji igrac od ove dvojice i igra u najvecem rivalu i koji je napustio Saletov omiljeni klub ne igra ni 20 minuta na 8 meceva. Sale Djordjevic je covek koji NE ZASLUZUJE da bude trener zemlje koja pretenduje da bude kosarkaska. Svaka njemu cast na igrackoj karijeri ali on nije pravo resenje za selektora. Sasa Obradovic je covek koji je prosle godine zamalo odvao jednu Albu u TOP 8 a ne bi me cudilo da Djordjevic dobije otkaz vec na polovini sezone. Paradoksalno zvuci, ali Djordjeviceva igracka karijera ga ometa da bude bolji trener jer nema taj pogled na igru kao sto moze da ima jedan igrac koji je vise vremena provodio na klupi a mislim na Sasu Obradovica.

Divan si.
Iako privatno, a najverovatnije, lenj kao meksikanac na metamfetaminima - ti bi morao da se reklamiraš na društvenim mrežama. Mislim da je šteta da ne ploviš po kajronu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s

Mislim da gresis i da je velika teorija zavere,ludi Zvezda i Partizan su bitni ali reprezentacije je najbitnija,kako ne shvatate Smile Smile Smile nije sve Grobar i Delija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
To je to, sto se tice zlatnih medalja nase reprezentacije. Ovu priliku smo propustili, sledecu necemo imati narednih 10 godina, minimum.

Sledece godine je olimpijada(?!) na kojoj niko nema sta da trazi, pa 2018 nema nista, pa onda 2019 evropsko. Na tom prvenstvu ce Teodosic imati 32 godine, a s'obzirom da dosad, kao igrac u najzrelijem kosarkaskom dobu, nije osvojio nijedno zlato, nijednu EL...tesko ce i tada i do tada osvojiti nesto, jebi ga. Sigurno da bi se bez njega borili za 9to mesto, ali prvi nikada nismo bili, niti cemo.

Bez vrhunskog pleja nema vrhunskih rezultata. Njegova zamena se ni ne nazire, tako da...jebi ga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung 
Ima Ep 2017, bar tako procitah negde, pa tek posle ide na svake cetiri godine. Osvojicemo, ali ako ode Djordjevic iz gore prilozenih razloga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
To je to, sto se tice zlatnih medalja nase reprezentacije. Ovu priliku smo propustili, sledecu necemo imati narednih 10 godina, minimum.

Sledece godine je olimpijada(?!) na kojoj niko nema sta da trazi, pa 2018 nema nista, pa onda 2019 evropsko. Na tom prvenstvu ce Teodosic imati 32 godine, a s'obzirom da dosad, kao igrac u najzrelijem kosarkaskom dobu, nije osvojio nijedno zlato, nijednu EL...tesko ce i tada i do tada osvojiti nesto, jebi ga. Sigurno da bi se bez njega borili za 9to mesto, ali prvi nikada nismo bili, niti cemo.

Bez vrhunskog pleja nema vrhunskih rezultata. Njegova zamena se ni ne nazire, tako da...jebi ga.

Nedovic kralj ce se razviti i o5 cemo dominirati Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 1580
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Samsung 
Nedovic vise voli da suta nego leba da jede nema nista od njegovih paserskih sposobnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 527 528 530 531 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.