2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 525 526 528 529 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 973347 puta)
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Ja i dalje mislim da evropska košarka nije sport štipanja za oči, saplitanja, gaženja prstiju i guranja obema rukama gde je ultimativni cilj pustiti krv suparniku. Mislim da litvancima nije dosuđena nijedna tehnička, nesportska lična greška tokom polufinalne utakmice u Lilu.
Osakatili nas, 67:64.

Nema sumnje da će im se (litvancima) vratiti sve - 64, pa još 67 puta.
Medalju su osvojili juče, a zbog španskog sudije bi mogli da je otplaćuju tokom čitavih njihovih karijera...

Sudije ne igraju,igraci igraju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
"Kad imate šansu da pobedite, pokušajte da je iskoristite"

covek prica o filozofiji zivota, a ne baca krivicu na individualnog igraca, izgleda ti nije samo kosarka problem, i u zivotu se teze snalazis. puno srece burazeru, navijam za tebe, ozbiljno, ne zajebavam

Alo decko, izgubili smo zbog grobarske smrde Bogdanovica. Nije bitno kako smo dosli u situaciju da gubimo 2 razlike, bitno je da je slina imala sut za pobedu i umesto da sutne trojku ko covek on ide na ulaz da bi dao sigurniji kos iz blizine.

Sta ti bre tu nije jasno?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson W800i
Evo za one koje su branili ovu sisicu malu slinavu grobarsku odgovor na pičkast stav. . .

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=154238
I sta je sada time dokazano?
Pa taj isti Djordjevic da je bio malo lud kao nas davitelj i da je napravio koju tehnicku na pocetku da zaustavi onako sugav kriterijum sudjenja mozda bi bilo bolje. Sta bi bilo kad bi bilo.
Decko je imao muda da preuzme odgovornost i sve vreme je pokusavao nesto. Opet, da nije, svi bi kukali sto nije pokusavao ... ne moz' udovoljiti nikad.
A to sto ti ne mozes da iskuliras cinjenicu da ti je neko cepao anus mucki dok je igrao za Partizan ... to je stvar nekih drugih stvari.
Igra se za Srbiju i treba da se stane iza ovih momaka. Nije podbacio samo jedan Bogdan nego ceo jebeni tim, i to je to, nista sto se inace ne desava. Mentalno momci nisu izdrzali pritisak jer su ocekivanja bila prevelika, prosto.
Koliko lupetaš ovo za Saleta i dižeš Duletovo ponašanje u odnosu na njega. . . da je više nego sramotno! Jebala vas svinja ljudska, sve vam se u životu svodi na njega. . . jel ga onanišete na njega?
Sad su sudije su krive  Smile
Pičkica mala grobarska, a vi ste u istom košu sa njim kada ga branite po svaku cenu.
Vise nego sramotno? Pa kad ti covek na pravdi Boga oduzme onako cist kos Markovica ( kada je dodirnula tablu ) a ti ne uradis nista, onda i nije cudo sto su nas do kraja tukli ko konje.
A za ostalo sto si napisao u vezi Duleta stvarno ne vidim odakle povezujes sve te gluposti osim sto verovatno tumaras po svojoj glavi i nasilno uteranim kroz sve rupe kompleksima. Jel sam ti ja kriv sto vas je covek jebao godinama i zapisavao se i na kraju vas ugasio? Sta mene smaras koji kurac, ja sam samo rekao da taj isti Djordjevic je mogao da bude zesci po tom pitanju, kao sto je i Bogdan mogao da sutne trojku, kao sto je i Bjelica mogao da ima muda, kao sto je i Teo mogao da igra odbranu na kraju kad ga je covek svaki napad jeo i odrzavao ih, kao sto je Raduljica mogao da igra odbranu na pocetku a ne da im poklanja poene, kao sto je Kalinic mogao da klepi neku trojku, kao sto je Erceg mogao da klepi jednu ... Ceo tim je podbacio idiote.
A ti ako ne mozes da prevazidjes te klupske razlike kada je u pitanju reprezentacija pa sve svaljujes na to onda si jedan obican kreten i debilcina.
Umesto da pickaram i jedem govna poput tebe ovo cu samo citirati jer ova recenica tacno daje tvoju dijagnozu.
Citat
Pičkica mala grobarska, a vi ste u istom košu sa njim kada ga branite po svaku cenu.
Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
"Kad imate šansu da pobedite, pokušajte da je iskoristite"

covek prica o filozofiji zivota, a ne baca krivicu na individualnog igraca, izgleda ti nije samo kosarka problem, i u zivotu se teze snalazis. puno srece burazeru, navijam za tebe, ozbiljno, ne zajebavam

Smile Smile Smile

Ja jeste da nisam dugo ovde kao što si ti i većina ljudi, al opet bez obzira što si na onoj tamnoj strani delovao si daleko ozbiljnije od pojedinaca, al posle ovoga, Platone. . .  Smile Smile Smile

Evo za one koje su branili ovu sisicu malu slinavu grobarsku odgovor na pičkast stav. . .

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=154238
I sta je sada time dokazano?
Pa taj isti Djordjevic da je bio malo lud kao nas davitelj i da je napravio koju tehnicku na pocetku da zaustavi onako sugav kriterijum sudjenja mozda bi bilo bolje. Sta bi bilo kad bi bilo.

Evo odakle je Dule-davitelje počeo da se pominje prvi put u priči. . .  Smile nigde pre toga nije se pomenuo, tako da, ovime je sve odgovoreno na celokupan tvoj post.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 16:25:24 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Da nisam gledao utakmicu, a čitajući ovde neke postove (pogotovo buzer) pomislio bih da su Teo, Bjelica, Radulja, Kalinić, Erceg i Simon odigrali utakmice života, ali sve im je usro Bogdan promašivši prazan gol sa tri metra u nadoknadi vremena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Da nisam gledao utakmicu, a čitajući ovde neke postove (pogotovo buzer) pomislio bih da su Teo, Bjelica, Radulja, Kalinić, Erceg i Simon odigrali utakmice života, ali sve im je usro Bogdan promašivši prazan gol sa tri metra u nadoknadi vremena...

Ne gledaju svi isto,ja ne znam sto u temi Srbija, pricate o Zvezdi i Partizanu.Svaka cast sto ste toliki ljubitelji,ali igrala je reprezentacija a ne tim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson W800i
@buzer Nista ti decko mene nisi shvatio. Procitaj opet pa izvuci poentu ... ako mozes. Ako ne, jbg, opet nema sta vise da ti pricam posto si se sam pokazao.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
Ma veruj mi shvatio sam. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Ma veruj mi shvatio sam. . .  Smile

Smile Smile Smile

Posto si shvatio sledecu tekmu dobijamo u tu cast Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Citat
A za ostalo sto si napisao u vezi Duleta stvarno ne vidim odakle povezujes sve te gluposti osim sto verovatno tumaras po svojoj glavi i nasilno uteranim kroz sve rupe kompleksima. Jel sam ti ja kriv sto vas je covek jebao godinama i zapisavao se i na kraju vas ugasio?
Citat
A ti ako ne mozes da prevazidjes te klupske razlike kada je u pitanju reprezentacija pa sve svaljujes na to onda si jedan obican kreten i debilcina.

Vidim, ti si ih prevazisao i nisi obican kreten i debilcina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 525 526 528 529 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.