2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 526 527 529 530 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 973345 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
Da nisam gledao utakmicu, a čitajući ovde neke postove (pogotovo buzer) pomislio bih da su Teo, Bjelica, Radulja, Kalinić, Erceg i Simon odigrali utakmice života, ali sve im je usro Bogdan promašivši prazan gol sa tri metra u nadoknadi vremena...

Ne gledaju svi isto,ja ne znam sto u temi Srbija, pricate o Zvezdi i Partizanu.Svaka cast sto ste toliki ljubitelji,ali igrala je reprezentacija a ne tim...

Ne kritikujem i ne pljujem ovog slinavca zbog toga što je bivši partizanovog igrač, jer upravo kao što si napisao igra za reprezentaciju, već naprotiv zato što se od njega očekivalo da bude jedan od najboljih, ja posebno od ljudi koje poznajem, zato što se očekuje da izraste u velikog igrača, daleko većeg od sad i zato što se verovalo da je rođen za ovakve situacije, rešavanje tekmi u poslednjoj sekundi, upravo na onaj način kao što je Sale rešavao, ali ovom izjavom Saleta, filozofskom  Smile, očigledno je da se vidi i da je na najindirektniji način izjavio da mali nema muda, još, niti da ume da prepozna trenutak za pobedu, još. . .
Da je Zvezdin igrač bio, umesto grobarska napisao bih ciganska pičkica.
Relano je da baš oni koji su se njemu radovali najviše dok je nosio crno-bele klupske boje da ga najviše isprozivaju za ovo juče, al očigledno da je taj stav idolopoklonstva i filozofija vođenja i ponašanja njihovog sad bivšeg trenera, ubila nekritički stav.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 16:42:07 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
A za ostalo sto si napisao u vezi Duleta stvarno ne vidim odakle povezujes sve te gluposti osim sto verovatno tumaras po svojoj glavi i nasilno uteranim kroz sve rupe kompleksima. Jel sam ti ja kriv sto vas je covek jebao godinama i zapisavao se i na kraju vas ugasio?
Citat
A ti ako ne mozes da prevazidjes te klupske razlike kada je u pitanju reprezentacija pa sve svaljujes na to onda si jedan obican kreten i debilcina.

Vidim, ti si ih prevazisao

Sto se reprezentacije tice jesam. Onomad kada je Gurovic igrao za repku sam podrzavao coveka iako je to bas bio onaj kritican period sto se tice odnosa Grobari-Gurovic. Sinoc da je Nedovic uradio isto sto i Bogdan ne bi mi na pamet palo da lupam gluposti kao buzer.
A ovo sto sam za Duleta napomenuo tu nema veze sa reprezentacijom vec je odgovor na njegove debilizme i  vulgarizme koji su plod toga sto uopste nije ukapirao u kom kontekstu sam pomenuo Vujosevica.
Stoga, ako nisi ukapirao ili citao sve sto ljudi pisu nemoj govoriti drugima da su kreteni ili debili.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 16:42:31 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
A ne nije problem da li je Grobar ili Delija to je njihovo i ne znam sto vi to komentarisete,ovde je valjda najbitnija Srbija i njena igra,a ne neki timovi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Citat
A za ostalo sto si napisao u vezi Duleta stvarno ne vidim odakle povezujes sve te gluposti osim sto verovatno tumaras po svojoj glavi i nasilno uteranim kroz sve rupe kompleksima. Jel sam ti ja kriv sto vas je covek jebao godinama i zapisavao se i na kraju vas ugasio?
Citat
A ti ako ne mozes da prevazidjes te klupske razlike kada je u pitanju reprezentacija pa sve svaljujes na to onda si jedan obican kreten i debilcina.

Vidim, ti si ih prevazisao i nisi obican kreten i debilcina.

Sinoc da je Nedovic uradio isto sto i Bogdan ne bi mi na pamet palo da lupam gluposti kao buzer.

Ovo ti verujem.

Citat
A ovo sto sam za Duleta napomenuo tu nema veze sa reprezentacijom vec je odgovor na njegove debilizme i  vulgarizme koji su plod toga sto uopste nije ukapirao u kom kontekstu sam pomenuo Vujosevica.

Upravo tako. Nema veze sa reprezentacijom. Sam si rekao. Sta ce onda tu? Odgovaras mu klubastvom i debilizmom na klubastvo i debilizam i cini ti se da ste mnogo drugaciji.

« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 16:48:50 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson W800i
Pa citaj sta je pisano.
Citat
Pa taj isti Djordjevic da je bio malo lud kao nas davitelj i da je napravio koju tehnicku na pocetku da zaustavi onako sugav kriterijum sudjenja mozda bi bilo bolje. Sta bi bilo kad bi bilo.
Duleta sam pomenuo u smislu da bi mozda bilo bolje da je Djordjevic odreagovao burnije u nekim momentima. MOZDA. I to sam tu rekao kao recimo njegov nedostatak sinoc. Kao sto je svaki igrac imao, kao sto je i Bogdan imao.
Odgovor na to je:
Citat
Koliko lupetaš ovo za Saleta i dižeš Duletovo ponašanje u odnosu na njega. . . da je više nego sramotno! Jebala vas svinja ljudska, sve vam se u životu svodi na njega. . . jel ga onanišete na njega?
I tu se ubacuje klubastvo totalno bez razloga jer Duleta pomenuo nisam zbog nekog idolopoklonstva nego sam ga naveo samo zbog jedne osobine, kao sto sam mogao i tebe da navedem u nekom drugom slucaju.
I onda ovo:
Citat
Pičkica mala grobarska, a vi ste u istom košu sa njim kada ga branite po svaku cenu.
Bio sam lud sto nisam iskulirao sve uopste, ali da je bolje zasluzio nije.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Kazes nesto i svi te iskuliraju i nastave svoju diskusiju...pravi ljudi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Pa citaj sta je pisano.
Citat
Pa taj isti Djordjevic da je bio malo lud kao nas davitelj i da je napravio koju tehnicku na pocetku da zaustavi onako sugav kriterijum sudjenja mozda bi bilo bolje. Sta bi bilo kad bi bilo.
Duleta sam pomenuo u smislu da bi mozda bilo bolje da je Djordjevic odreagovao burnije u nekim momentima. MOZDA. I to sam tu rekao kao recimo njegov nedostatak sinoc. Kao sto je svaki igrac imao, kao sto je i Bogdan imao.
Odgovor na to je:
Citat
Koliko lupetaš ovo za Saleta i dižeš Duletovo ponašanje u odnosu na njega. . . da je više nego sramotno! Jebala vas svinja ljudska, sve vam se u životu svodi na njega. . . jel ga onanišete na njega?
I tu se ubacuje klubastvo totalno bez razloga jer Duleta pomenuo nisam zbog nekog idolopoklonstva nego sam ga naveo samo zbog jedne osobine, kao sto sam mogao i tebe da navedem u nekom drugom slucaju.
I onda ovo:
Citat
Pičkica mala grobarska, a vi ste u istom košu sa njim kada ga branite po svaku cenu.
Bio sam lud sto nisam iskulirao sve uopste, ali da je bolje zasluzio nije.

Razumem i ovde si u pravu skroz. Otisao si u stranu onim sto sam iskopirao. Pre toga bih potpisao sve. Cak i to da bi neka Duletova crta koristila Saletu. Nebitno. Od sinoc sam pazio da se ne upletem u ovakve price na temi reprezentacije i zajebem. Pozzz.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 199
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93
iskreno se nadam da će glupi djordjevic dobrovoljno podneti ostavku.
IP sačuvana
social share
Ono sto te ne ubije djavolski te boli ali te ne ubije Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 1580
Zastava San Pedro de Macorís
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Samsung 
iskreno se nadam da će glupi djordjevic dobrovoljno podneti ostavku.
Zasto kretenu jel mozda zato sto je osvojio srebrnu medalju prve godine kad je preuzeo reprezentaciju? Ili mozda zato sto se bori da bude 3 najbolji u Evropi i verovatno ce se prasirati u Rio?
IP sačuvana
social share
Све сто сад хоћемо је да будеш опет она права Звезда као некад пре, у нама и даље тече крв црвено бела сто се лила за тебе, ајмо сад гласније за оно због чега се зиви због чега се умире.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
@Sarmagedon 7
Istripovao si, burazeru, nema klubaštva s moje strane, već razočarenje što nije pljasnuo, sve o tome stoji u predhodnom post-u.
A ako podržavaš ovaj stav da je Đorđeviću falio deo Duletovog ponašanja, što se tiče drskosti i izazivanjem tehničke, dosta grešiš, kao i poistovećivanje Bogdanovića i Nedovića da se ovaj drugi našao u istoj situaciji.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 17:20:02 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 526 527 529 530 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.