2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 973444 puta)
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Ma salim se.nikad ne znas sta ce biti u buducnosti...mozda ukinu reprezentaciju i onda ne miru da gledamo kako se krade u Zvezdi i Partizanu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
Ne verujem da prolazimo veceras prvenstceno zbog Djordjevica. Uopste ne verujem u njegov trenerski kvalitet a ni u taj toliko spominjani pobednicki mentalitet. Covek je kao igrac sa reprezentacijom uzeo samo 1 evropsko i 1 svetsko zlato uz brukanje na olimpijadi 2000. Po meni je bolji trener Obradovic iz Albe koji ipak ima neke klupske uspehe iza sebe sa Albom i bio je kvalitetniji i uspesniji kosarkas sveukupno. Djordjevic je dosao do 1/2 samo zbog vrhunskih igraca. Mislim da se on smatra za velikog pobednika jer malo lici na Dzordana jer je celav ali ga jebe sto je belac i da se ta marketinska zaslepljenost Dzorsanom nekako prebacila na coveka koji samo lici na njega a prosecan je i trener i kosarkas. Nadam se da nisam u pravu i da cemo dobiti veceras.
Ko zna zna a ko ne zna taj obmanjuje sebe da zna a ne zna i dalje.  Covek koji ne povede Mitrovica, Dangubica, Bobija, Jokica iz, po meni, prvenstveno navijackih predrasuda, lose tempira formu, ocigledno narusava Kalinicevo samopouzdanje a daje nezasluzeni kredit Bogdanovicu, kome su prva opcija na centru Raduljica i Kuzmic koje je doveo u svoj klub a Milutinov koji je dva puta bolji igrac od ove dvojice i igra u najvecem rivalu i koji je napustio Saletov omiljeni klub ne igra ni 20 minuta na 8 meceva. Sale Djordjevic je covek koji NE ZASLUZUJE da bude trener zemlje koja pretenduje da bude kosarkaska. Svaka njemu cast na igrackoj karijeri ali on nije pravo resenje za selektora. Sasa Obradovic je covek koji je prosle godine zamalo odvao jednu Albu u TOP 8 a ne bi me cudilo da Djordjevic dobije otkaz vec na polovini sezone.
On je i vratio nadu da ova zemlja moze da bude opet zemlja kosarke. Ja sam zvezdas ali Dangubic nikako ne zasluzuje da igra za reprezentaciju, Mitrovic je mozda i mogao poci ali nista posebno ne bi uradio. Jokic i Bobi su odbili da igraju zbog NBA satro treba im vreme da se adaptiraju.
Skroz realan odgovor, al opet ovakva šansa bila jednom tj dal ćemo imati kadre igrače za zlato sledeći put u nekom doglednom perodu i to je pitanje. Smile
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s

Skroz realan odgovor, al opet ovakva šansa bila jednom tj dal ćemo imati kadre igrače za zlato sledeći put u nekom doglednom perodu i to je pitanje. Smile

Smile Smile Smile

Sansa je bila protiv Litvanije...realno Spanci su jaci a Francuzi imaju prednos publike,van grupe timovi su nam bili laganica zato je po meni steta....
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 19:17:54 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
A što si se ti, dečko, navrzao, kad ništa suprotno od mog post-a i post-a predhodnika nisi napisao. . .  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 20:54:43 od buzer »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Jos zalim zbog poraza...drugacije sam razumeo,sry Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Ima Ep 2017, bar tako procitah negde, pa tek posle ide na svake cetiri godine. Osvojicemo, ali ako ode Djordjevic iz gore prilozenih razloga.

Da, tako nekako, jbm li ga. Malo sam se ispreskakao sa tim godinama, ali u sustini to je to...Trenutno imamo pleja koji je u TOP 3, ali i "veciti drugi". Naslednik se ne nazire i ostaje nam da gledamo kako drugi osvajaju zlata. Nazalost, potrajace.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Ima Ep 2017, bar tako procitah negde, pa tek posle ide na svake cetiri godine. Osvojicemo, ali ako ode Djordjevic iz gore prilozenih razloga.

Da, tako nekako, jbm li ga. Malo sam se ispreskakao sa tim godinama, ali u sustini to je to...Trenutno imamo pleja koji je u TOP 3, ali i "veciti drugi". Naslednik se ne nazire i ostaje nam da gledamo kako drugi osvajaju zlata. Nazalost, potrajace.

Nemoj tako,sport je to,jer si znao da cemo na SP biti 2. posle onoga u EP u Sloveniji...sport je zanimljiv i favoriti nekad ne uspeju,kao mi sad...

p.s. ili posle onog groznog poraza od Crnogoraca...tad smo bili 0,a sad je mnogo bolje...al o5 steta Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 19:57:49 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Ne verujem da prolazimo veceras prvenstceno zbog Djordjevica. Uopste ne verujem u njegov trenerski kvalitet a ni u taj toliko spominjani pobednicki mentalitet. Covek je kao igrac sa reprezentacijom uzeo samo 1 evropsko i 1 svetsko zlato uz brukanje na olimpijadi 2000.

Eto, posle ovih izrečenih laži, potpuno je izlišno čitati dalje...

Đorđević je kao igrač sa reprezentacijom osvojio:

Zlatnu medalju na EP u Rimu 1991.
Zlatnu medalju na EP u Atini 1995.
Zlatnu medalju na EP u Barseloni 1997.
Zlatnu medalju na SP u Atini 1998.
...uz srebro na Olimpijadi u Atlanti 1996.

Na olimpijadi 2000. Aleksandar Đorđević uopšte nije ni igrao...
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 20:16:31 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
Ako postoji i ko ko bi trebalo da nosi sufiks "Nacionale" to je on, u svakom pogledu, kao igrač, kao čovek-šmekerčina i sad kao selektor-trener. Možda je i bilo nekih stručnih zamerki za vođenje tekme u pojedinim trenucima, ali da on nije bilo njega i te hemije koju je isključivo on stvorio među igračima ne bi bilo ni srebra prošle godine, a sumnjam da bi smo dalje dogurali od ovoga što smo na ovom prvenstvu postigli.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93
dobar je sale,boljeg nemamo,a i ne treba nam  Smile
razglavice nas ovi sutra sa 20 ako se ne useru francuzi...sve mi se vrti u glavi ono ispadanje nesretno (nastimano) od turske pa kad nas razglavila litvanija,po meni ako dobiju sutra uzeli su zlato...dobiti repku koja je dosla u najjacem sastavu sa igracima kakve ima,na njihovom terenu posle ispadanja od spanije je zlato za mene
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.