2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 524 525 527 528 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 973333 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
Tebra, shvatas da su oni to i ocekivali? Da su im igraci postavljeni za to u zadnjem napadu?
Potez sa ulaskom pod kos na izjednacenje je bio fenomenalan. Zbunili su se totalno. A i da smo otisli na produzetke ko zna sta bi bilo s njihovim umorom i faulovima.

ne kapira bre covek kosarku, krenuo da prati pre godinu dana, ne znam sta ocekujes

Smile

Izvini Jordane, nisam te prepoznao, a verovatno je i ovaj naš selektor je počeo da prati basket od pre godinu dana, kad je izjavio da bi šutnuo trojku, umesto ulaza.

Ne treba i ne moze da se svali ceo poraz na Bogdanov potez, ali opet reci da to nije bila jedna velika greska je glupost...

Realno.
Al očigledno je da, s obzirom da je nekad bio njihov igrač, teško pada njima zbog stvorenog idolopoklonstva, da priznaju to.

Nije se vidoe ceo turnir-ajde, nije se video celu tekmu-nije jedini, mada je on morao da baš na ovoj tekmi da pokida, jer ga nema na predhodnih 7, al ajde, al na nekoliko sekundi do kraja sa loptom u tranziciji, gde dolazi na liniju za šut za trojku, igrač ispred njega mu ne može ništa u šutu, on za koga važi da je vrhunski šuter, krene na ulaz, a pri tom mu to nije jača strana i to onakav ulaz. . . stisni muda šutni i budi veliki igrač kao što se očekuje od tebe da budeš, jer te vodi upravo na klupi jedan takav bivši igrač.. sisica malena
verovatno ste vi, pametnjakovići, u pravu kad ga podržavate, Sale retard kad je onako nešto izjavio posle tekme
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 16:07:36 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7289
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
Nokia 
Ma tuga, zao mi je skroz , ne znam sta da mislim. Sere mi se od tih Litvanaca ako je ono njihov stil igranja kosarke onda poserem im se na sve to. Toliko udaranja, saplitanja i ko zna cega sve nisam video ni na jednoj utakmici.  Smile  E sad nismo ni mi slabici i momci su se borili do kraja plus sudije kojima treba zakonom zabraniti da vise sude  Smiley 1 i onima iz Fibe jebati mater na sve to sto su , izmedju ostalog , izabrali Spanca da sudi polufinale!!!  Smile Smiley 1

Vide se da nam je falio Bobi ali to sad vise nije ni bitno. Bogdanu nemam sta da zamerim , momak je zeleo sve najbolje ali jbg , nije nam se dalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Tel.Me Your.Number
Evo šta sam ja video:
  • Ušli smo u polufinale protiv litvanaca očekujući šut, odnosno Teodosića koji će da "razigra" isti;
  • Igrali smo odbranu protiv njihove šuterske linije, umesto udvajanja koja bi sprečila njihov pick'n'roll;
  • Tukli su nas od prve trojke, po celom terenu, a prvi faul bez lopte dobijamo tek krajem 3/4;
  • Imali su mnogo više skokova i ukradenih lopti, jer su naši igrači teško menjali pozicije zbog batina;
  • Naša lopta uopšte nije išla brže od protivničkih igrača, a u njhovom reketu je bio opšti krkljanac;
  • Sudije ovog meča su bile najobičnije lopine, i naša košarkaška javnost mora da reaguje;
  • Imali smo sapletenog ili oborenog igrača svaki drugi naš napad!

Ja i dalje mislim da evropska košarka nije sport štipanja za oči, saplitanja, gaženja prstiju i guranja obema rukama gde je ultimativni cilj pustiti krv suparniku. Mislim da litvancima nije dosuđena nijedna tehnička, nesportska lična greška tokom polufinalne utakmice u Lilu.
Osakatili nas, 67:64.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Smile

Izvini Jordane, nisam te prepoznao, a verovatno je i ovaj naš selektor je počeo da prati basket od pre godinu dana, kad je izjavio da bi šutnuo trojku, umesto ulaza.

pa i selektor ne zna mnogo o svom poslu, ali dobro. i nisi protumacio izjavu kako treba, kontekst je vazan kao i poruka
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
 Smile
Nema pojma. . .  Smile

Ja bih te molio da protumačiš kontekst te izjave. . . možda je mislio da je dobro što je krenuo na ulaz, al opet da je on bio u pitanju, on bi šutnuo, al Bogdan koji je na poziciji dvojke, izrazitih šuterskih sposobnosti u onakvoj situaciji i poziciji nije trebalo. . .  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 14:06:48 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
"Kad imate šansu da pobedite, pokušajte da je iskoristite"

covek prica o filozofiji zivota, a ne baca krivicu na individualnog igraca, izgleda ti nije samo kosarka problem, i u zivotu se teze snalazis. puno srece burazeru, navijam za tebe, ozbiljno, ne zajebavam
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s

"Kad imate šansu da pobedite, pokušajte da je iskoristite"

Smile Smile Smile

... izgleda ti nije samo kosarka problem, i u zivotu se teze snalazis. puno srece burazeru, navijam za tebe, ozbiljno, ne zajebavam

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 14:42:45 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Litva nas izbacila na trojke, .... htele ih trojke.

Zajebavas se?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Litva nas izbacila na trojke, .... htele ih trojke.

Zajebavas se?  Smile

Pomesao je sa tekmom na SP 2010. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Ja i dalje mislim da evropska košarka nije sport štipanja za oči, saplitanja, gaženja prstiju i guranja obema rukama gde je ultimativni cilj pustiti krv suparniku. Mislim da litvancima nije dosuđena nijedna tehnička, nesportska lična greška tokom polufinalne utakmice u Lilu.
Osakatili nas, 67:64.

Nema sumnje da će im se (litvancima) vratiti sve - 64, pa još 67 puta.
Medalju su osvojili juče, a zbog španskog sudije bi mogli da je otplaćuju tokom čitavih njihovih karijera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 524 525 527 528 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.