2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 522 523 525 526 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 973163 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
@dzejson

Dobio je Teodosic mec na f4, protiv Partizana kad ga je Cildres izvadio.

Al nebitno za pricu, Teodosic je ovde najmanje kriv, tj. bar mu ja nista ne zameram, dao je ogroman doprinos ekipi, a sad sto ljudi tripuju da je Dzordan pa imaju od njega ne znam kakva ocekivanja, to je druga stvar.

Ni ja mu ništa ne zameram, večeras su svi odigrali k'o kurac, bez izuzetaka. Nego mi nikad nije bila jasna ta percepcija o njemu, zbog praktično jednog pogođenog šuta. Mnogo ima igrača čija se veličina određuje na osnovu toga dal su, i kol'ko, šuteva za pobedu pogodili ili promašili, a to je po meni skroz pogrešno. Zaboravimo šta je bilo u prethodnih 39 minuta i 50 sekundi, ili 47 minuta i 50 sekundi i ocenimo dal imaš muda ili nemaš na osnovu toga dal pogodiš ili ne pogodiš šut koji u najvećem broju slučajeva, u regularnim okolnostima, ne bi uzelo 95% igrača.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
А Канађани били у саставу Бенет, Кори Џозеф, Олнијак, Вигинс, Стаускас... итд итд 9 играча у НБА тројица у европи и изгубе, то је као да су нас добили исланђани тај неки фазон.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 01:20:37 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0

I kako je koji kurac Venecuela osvojila turnir u Americi?

НЕ РЕ АЛ НО ,  у полуфиналу на квоту 15 добију канаду, нисам мого верујем

у финалу добију аргентину са ноћионијем, сколом и кампацом. а екипа им састављена од играча који играју у венецуели и имају једног што игра у француској и један у израелу

Da video sam bas na vikipediji, neverovatno! Mislim zasluzeno su u Riju, ali brate mislim da ce sluziti za kos razliku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga
Evo za one koje su branili ovu sisicu malu slinavu grobarsku odgovor na pičkast stav. . .

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=154238
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson W800i
Evo za one koje su branili ovu sisicu malu slinavu grobarsku odgovor na pičkast stav. . .

I sta je sada time dokazano?
Pa taj isti Djordjevic da je bio malo lud kao nas davitelj i da je napravio koju tehnicku na pocetku da zaustavi onako sugav kriterijum sudjenja mozda bi bilo bolje. Sta bi bilo kad bi bilo.
Decko je imao muda da preuzme odgovornost i sve vreme je pokusavao nesto. Opet, da nije, svi bi kukali sto nije pokusavao ... ne moz' udovoljiti nikad.
A to sto ti ne mozes da iskuliras cinjenicu da ti je neko cepao anus mucki dok je igrao za Partizan ... to je stvar nekih drugih stvari.
Igra se za Srbiju i treba da se stane iza ovih momaka. Nije podbacio samo jedan Bogdan nego ceo jebeni tim, i to je to, nista sto se inace ne desava. Mentalno momci nisu izdrzali pritisak jer su ocekivanja bila prevelika, prosto.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 01:37:25 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Гледам у тај његов пост и нисам успео да скапирам о коме прича и ко је сисица. Док ти не написа сад ово.

Пљујте будалетине, само пљујте. Пљуваће и вас па ћете пишкити у гаћице.

i dalje tvrdim da je bogdanovic uradio pravu stvar.litvanci su ocekivali spor napad i Teov sut u zadnjoj sekundi.momak ih je iznenadio (kao i saleta al ko njega sta pita kad ne zna rec svojima da forsiraju kontakt radi bonusa) ali nije imao sreće jbg.nista on loše nije napravio jednostavno se poskliznuo jbg.

Ово и ја написах. Он је супер прошао, имао би лаган кош да није било контакта коленима. Сад дал је овај улетео у њега или је био судар, али елемената за фаул је било.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 01:49:24 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
Apple iPhone 6S
Ne secam se kad mi je neki sportski poraz pao ovako tesko. Odavno retko sta u sportu moze da me iznervira, ali ovo me je bas pogodilo. Bas nam nije islo nista i nikome. Da smo jednog razigranog igraca imali, dobili bi lagano. I pored toga igrali smo do samog kraja egal utakmicu. To valjda govori koliko smo bolji od njih. Ali jbg, lose vece, mnogo lose i to je to. Gledam sta pisete i koliko pljujete ove momke i sokiran sam. Ako je iko stekao kredit da moze u narednih 20 godina da ne prodje ni kvalifikacije za bilo sta, onda je to kosarkaska reprezentacija. Momci su dobili sve utakmice redom, do sinocne, a i nju su mogli uz minimum srece da dobiju. Dobili su, verovatno evropskog prvaka, Spaniju, usli su u cetiri najbolje, a mozda (mada tesko) ce da osvoje i medalju. U cemu smo mi kao Srbija to, drugi u svetu i treci ili cetvrti u Evropi? Mozda po broju alkoholicara ili sponzorusa. Zato nemojte pljuvati ove momke, koji su uradili sve sto su uradili i tek ce da rade. Sto se urakmice za trece mesto tice, mislim da to gubimo. Ipak su Francuzi domacini i verovatno ce pokusati da osvoje tu medalju. Mnogo su jaki, a opet mislim da imaju malo bolji mentalitet u ovakvim situacijama od nas. Mi cemo verovatno pasti mnogo psihicki i odradicemo to sa pola snage. Nadam se da gresim ali ne verujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Qtek 'bem ga

I sta je sada time dokazano?
Pa taj isti Djordjevic da je bio malo lud kao nas davitelj i da je napravio koju tehnicku na pocetku da zaustavi onako sugav kriterijum sudjenja mozda bi bilo bolje. Sta bi bilo kad bi bilo.
Decko je imao muda da preuzme odgovornost i sve vreme je pokusavao nesto. Opet, da nije, svi bi kukali sto nije pokusavao ... ne moz' udovoljiti nikad.
A to sto ti ne mozes da iskuliras cinjenicu da ti je neko cepao anus mucki dok je igrao za Partizan ... to je stvar nekih drugih stvari.
Igra se za Srbiju i treba da se stane iza ovih momaka. Nije podbacio samo jedan Bogdan nego ceo jebeni tim, i to je to, nista sto se inace ne desava. Mentalno momci nisu izdrzali pritisak jer su ocekivanja bila prevelika, prosto.
Koliko lupetaš ovo za Saleta i dižeš Duletovo ponašanje u odnosu na njega. . . da je više nego sramotno! Jebala vas svinja ljudska, sve vam se u životu svodi na njega. . . jel ga onanišete na njega?
Sad su sudije su krive  Smile
Pičkica mala grobarska, a vi ste u istom košu sa njim kada ga branite po svaku cenu.

Гледам у тај његов пост и нисам успео да скапирам о коме прича и ко је сисица. Док ти не написа сад ово.

Пљујте будалетине, само пљујте. Пљуваће и вас па ћете пишкити у гаћице.

i dalje tvrdim da je bogdanovic uradio pravu stvar.litvanci su ocekivali spor napad i Teov sut u zadnjoj sekundi.momak ih je iznenadio (kao i saleta al ko njega sta pita kad ne zna rec svojima da forsiraju kontakt radi bonusa) ali nije imao sreće jbg.nista on loše nije napravio jednostavno se poskliznuo jbg.

Ово и ја написах. Он је супер прошао, имао би лаган кош да није било контакта коленима. Сад дал је овај улетео у њега или је био судар, али елемената за фаул је било.
Smile
Ne može da prođe dan, a da ti ne lupiš koju. . .

E ovo je trebalo da uradi kao što je uradio majstor što ga vodi sa klupe.
Ne znam koliko se ovde ljudi sećaju daleke 97.
Uzeli smo tozla, a Croati su mogli da nas useru, očajno smo odigrali, medalju ne bi uzeli, a onda je ova Šmekerčina, po ko zna koji put, stisuo muda, a što ova mala slinava pičkica nema, a pri tom se radi o igraču koga krasi šut. . .
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 09:03:29 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Nokia 5800 express mus
Tebra, shvatas da su oni to i ocekivali? Da su im igraci postavljeni za to u zadnjem napadu?
Potez sa ulaskom pod kos na izjednacenje je bio fenomenalan. Zbunili su se totalno. A i da smo otisli na produzetke ko zna sta bi bilo s njihovim umorom i faulovima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
Sad gledam snimak...pa neverovatno sta su sve oni promasili...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 522 523 525 526 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.