Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:57:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Klip (2012)  (Pročitano 94393 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 111111
Citat
Film nije snimljen u obrazovne svrhe kako bi edukovao omladinu o dobrim i lošim posledicama određenih ponašanja, već je pre presek stanja u životu jedne sasvim obične devojke, kad se oduzmu sve namerno ekstremizovane strane i scene u filmu, devojke sa kojom se u nekom aspektu svako može identifikovati (i o tome sam već pisala, da se ne ponavljam).

Retko koji film uospteno i sluzi u edukativne svrhe.Sem mozda dokumentaraca (ako nisu ispolitizovani) i istorijskih filmova (ako takodje nisu ispolitizovani).
Tako da ..to ..gledam film da nesto naucim .. Jebem ti takvu budalu koja trazi lekcije u filmovima.
Film kao film je uvek bio i bice kic umetnost.Da zabavi siroke narodne mase,kroz neku pricu.Pricu o necemo bilo cemu.Da ubije vreme i lepo se zabavi.Ili da se sokira i strese,nasmeje,rasplace.
I ne vidim,sto se provlaci ovde neka poruka filma ?!
Koja je poruka filma terminator ? Budite robot ?! I spasite svet ?
Ili poruka filma ramba,zikine dinasitije,dobar los zao ?!
Ili u koje edukatvine svrhe su pravljeni ?! Koja je to mudrost koja je tu isplivala ?!

Citat
Poruka i ne treba da se plasira deci

Ajde koja poruka ? Ja kapiram da smo svi mi odavde vidli razlicito film,ali koja je poruka filma ? Deco ne upadajte u pubertet,ne jurite olose,ne drogirajte se,ucite skolu,ne pusite jedan drugom u wc-u .. Ne privlacite paznju onog ko vas ne jebe dva posto ?!
Poruke prosto nema..Prica izmisljena,devojka izmisljena,koja namerno potencira na danasnju omladinu.Koja je takva kakva je,i svi to znamo.I ovo nama niti je otvorilo oci niti zatvorilo.Kad mozda cak i bolje od nje (te koja je snimila film) poznajemo jelte te momke/devojke priblizno nasih godina..Ako racunamo da je generacija razlika 5/7 godina.

Meni je licno film drzao paznju,daleko od toga da je nezanimvljiv..Gledas,da vidis dokle ide film.Klasicna drama.Na momente usporen,po nekim scenama JAKO nerealan.I prepun kao sto znamo eksplicitnih scena.
Da se razumemo,te eksplicitne scene su zaprvo i iskoriscene da bi se digla prasina.
Da zamislim film bez tih eksplicitnih scena...(koje su me iznenadile) film bi bio nista vise od zikine dinastije.Taj film retko da bi neko i prokomentarisao ovde.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Kako sad ja tebi da odgovorim na ovo gde si me citirao kad apsolutno nisi pročitao ono što sam do sada napisala?  Smile

I objašnjavam da nije u edukativne svrhe... i kako "poruka" nije nešto sa čim kao sa životnom lekcijom odeš kući posle gledanja filma... Već da je film na jednom dubljem nivou psihološki izuzetno kompleksna priča. Mada kapiram da ne deluje tako svakome, ne gledamo svi iste stvari čak i kad gledamo isti film.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 111111
Ej vise sam se nadovezao samo na tvoj post XD

Ali ne razumem samo o kakvoj to poruci/lekciji pricas.Thats all
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Oket, sad se razumemo.  Smile

O poruci ili "poruci" (ne o lekciji, reč "poruka" više sam koristila kao sinonim za neki dublji smisao ili nešto tome slično) sam napisala jedan post od dvesta hiljada karaktera na 22. strani... pa ako si baš zapeo da pročitaš, tamo je, nemoj da se skenjaš kad vidiš sto kila teksta. Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2012, 00:55:49 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Pogledo sam i ja eto na kraju film. E, sad, poruka? Isto ko u film "Mi deca sa kolodvora Zoo", sve je poznato ali je eto i snimljen film na tu temu. Film je dobar, al opet nije moj ukus. Nisam nesto ljubitelj dogme...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01

Film nije snimljen u obrazovne svrhe kako bi edukovao omladinu o dobrim i lošim posledicama određenih ponašanja, već je pre presek stanja u životu jedne sasvim obične devojke, kad se oduzmu sve namerno ekstremizovane strane i scene u filmu, devojke sa kojom se u nekom aspektu svako može identifikovati (i o tome sam već pisala, da se ne ponavljam).
Film je snimljen da prikaze jednu ljubavnu pricu(po samoj autorki istog) i cak i u tome je jednostavno fejlovao. Tu ne vidim ljubav a kamoli neku pricu vrednu filma i to je jednostavno to. Moje misljenje je da je iskleseiziran do bola, jednodimenzionalan i da je u toj poruci koju je trebalo da izvede totalno promasio stvari. I zato mi je jednostavno los i smatram da se filmom moglo izvuci nesto mnogo vise od ekstremistickih scena koje se ticu necijeg zivota i koje su prikazane tako da se svode na prihvatljive obrasce.

Film je tu da prikaze pricu u kojoj ce ljudi uzivati. Ne trazim ja da bude obrazovan ili edukativan ili stavec ali ako vec prikazes neki ekstrem pa makar prikazi neku dubinu radnje i likova i prikazi neku poruku svega toga sto si snimio a da ne ispadne samo jeftini senzacionalizam koji prodaje novine. Ovako je samo i jednostavno to, bez neke dubine i bez icega vise osim lose radnje i dijaloga koji se baziraju na totalnim ekstremima.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
nije mi jasno zasto bambi toliko brani film?  Smile
sofija pogledaj film Kids
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
ne mogu da nadjem onlajn,ajde ako ima neki link da valja,pošalji mi?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
nije mi jasno zasto bambi toliko brani film?  Smile
Zato što mi se svideo i zato što je mnogo kompleksniji nego što ljudi to mogu da vide.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
u redu pogledacu ga veceras pa cu da vam javiti da li sam primetio neku dublju poruku  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:57:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.