Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:43:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Klip (2012)  (Pročitano 94374 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
To je tačno, apolodži akseptid.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
  Pre neku fodinu sam slušao na radiju intervju sa M.Miloš u kom je rekla da je upravo diplomirala režiju. Koliko će joj to što je naučila pomoći kasnije, videće se.
  Slažem se da je scena na pedijatriji dobra, ona je za mene najbolji deo filma, ima toliko nesreće svuda oko nas zbog koje mnogi okreću okreću glavu jer ne žele da je vide.
  Ona igra kamera-mobilni-kamera je preterana, mnogo drmanja koje za rezultat ima teže gledanje filma.
  Jasna je samo jedna od Ča ča ča devojaka i ne mora da znači da su sve ostale oz njenog okruženja poput nje. To se uostalom nie vidi nigde u filmu. Svaka generacija je imala i imaće nekog poput Jasne (na radost muške populacije) koja neće moći da obuzda hormone koja će nepromišljeno praviti gluposti i srljati iz avanture u avanturu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Ona igra kamera-mobilni-kamera je preterana, mnogo drmanja koje za rezultat ima teže gledanje filma.

кад се дрма камера у филмовима уве бола онда је то шајзе али код маје милош је то уметност,контроверза,пуси рајот итд  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 25. Avg 2012, 20:01:33
Svaka generacija je imala i imaće nekog poput Jasne (na radost muške populacije) koja neće moći da obuzda hormone koja će nepromišljeno praviti gluposti i srljati iz avanture u avanturu.
Ali Jasna ne uleće iz avanture u avanturu, sve to radi sa jednim likom za kojim je "prsla", a sve što oni rade u manjoj ili većoj meri radi većina devojaka, samo što to ne vidimo i ne zgražavamo se nad time jer nemamo uvida. Velika je razlika i iz moje vizure ona nije drolja, već obrazložih. Smile

Mrgec, odrasti i nisi manje pasivno-agresivan ako stavljaš zelenog smajlija.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
  Razumem da je htela da snimi nešto što će biti "uverljivo", ali ona ga pretera.
  Zasviraj i za pojas zadeni.

Citat
Ali Jasna ne uleće iz avanture u avanturu, sve to radi sa jednim likom za kojim je "prsla", a sve što oni rade u manjoj ili većoj meri radi većina devojaka, samo što to ne vidimo i ne zgražavamo se nad time jer nemamo uvida. Velika je razlika i iz moje vizure ona nije drolja, već obrazložih.

Na samom kraju filma ona je sa drugim koliko me pamćenje služi. Napisao sam već da sam sasvim ravnodušan, samim tim se i ne zgražavam. Sve je to već odavno viđeno, ništa novo.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2012, 20:22:21 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Da, poljubila se sa drugim kako bi izazvala reakciju Đoleta, što joj je pošlo za rukom, što je opet ne svrstava u kategoriju drolje, iako su ti kriterijumi... hm, subjektivni.

Edit: Iako to svakako nije ključno za suštinu filma, i te devojke koje to rade sa svima su nesrećne verovatno mnogo više i gore od Jasne.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2012, 20:24:38 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

Da, poljubila se sa drugim kako bi izazvala reakciju Đoleta, što joj je pošlo za rukom, što je opet ne svrstava u kategoriju drolje, iako su ti kriterijumi... hm, subjektivni.

Nisam obratio pažnju na takva lukavstva i manipulacije, tu nisam u pravu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Bila je toliko drogirana da je mogla da mu testira reakciju ljubeći njegovu babu
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Meni kao pedagogu mnogo upada u oci odnos roditelja i nje. Sam odnos je katastrofa(cak i sa ocem koji je bolestan) i navodi me na pomisao da su mnogo losi roditelji. Cak i da imaju toliko briga oko bolesnog oca, to nije razlog da se onako "ispusti" dete od 15 godina. Svako normalan bi primetio da nesto ne valja i ispitao ali oni se samo fokusiraju na aspekt bolesnog oca a mnogo slabo na sam odnos sa Jasnom iako je vise nego uocljivo los i gde je potpuno jasno da joj se nesto desava. Potpuno je nerealno, cak i za roditelje toliko zauzete svojim problemima da uopste ne brinu za dete a kamoli za nekoga koga su prikazali kao dosta briznog coveka i zenu. I tu se generalno slazem, tu postoji poruka za roditelje da tako ne treba da "ispuste" svoje dete. Moj problem je drugacije prirode jer ne vidim kakvu poruku film nudi deci i ostalima koji nisu roditelji(koja ce najvise i gledati ovaj film). Sve sto su prikazali je da se tinejdzeri drogiraju, piju, slikaju za Fejs polugoli, idu po zurkama do ujutru i ne dolaze kuci ni da se presvuku vec odmah odu u skolu a da za takvo ponasanje nemaju nikakvih konsekvenci. Nemojte pogresno da me shvatite, to se i desava, samo sto ne vidim poruku toga za decu koja ce reci da to ne valja vec je sve to prikazano i upakovano(zajedno sa jednim dosta bolesnim odnosom dvoje mladih ljubavnika) kao potpuno prihvatljivo ponasanje za koje tinejdzeri ne dobijaju nikakve konsekvence sto od roditelja sto od drustva. Naravno da se takve stvari desavaju, samo sto mi nekako nije poslata poruka da je to nesto lose, vec naprotiv, da je to prihvatljivo i da "prolazi" a nekako, sa te neke umetnicke strane ubedljivije bi mi bilo da su prikazali makar neke posledice takvog ponasanja(npr. da je ostala trudna, sto se takodje itekako desava u stvarnom zivotu ili da je makar ucinila neku promenu na bolje kao sto je malo bolji odnos prema roditeljima ili tako nesto). Ovako ostaje na istom i izrasta u totalno degenricnu osobu koja se izdire na roditelje a koja dozvoljava da joj momak radi sve i svasta pa cak i to da je udari a da mu se ona lagano onako stondirana vrati. I tu film "pada", jer nema nikakvog "karakter developmenta". Prikazan je jedan lik koji je isti ceo film(ostali, osim mozda majke, kao i da ne postoje jer nemaju skoro nikakvu dubinu) i njeno obitavanje koje se svodi na totalno pogresne ali po filmu prihvatljive obrasce i to je to.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2012, 22:14:21 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Uopšte nije poenta u tome da se cela stvar polarizuje na dimenzije "dobro" i "loše", jer su te kategorije i u životu često relativne i njihove su granice fluidne. Koncepti dobrog i lošeg ovde ne igraju nikakvu ulogu. Ovde se ionako radi o već ustaljenim posledicama "dobrog" i "lošeg", ne o njihovim daljim uzrocima.

Poruka i ne treba da se plasira deci jer ovaj film deca ne treba ni da gledaju, jer nije za njih i teško da bi videli dalje od zgodne i izgubljene vršnjakinje koja se opija, drogira i tuca, a film je, po mom mišljenju, daleeeeko više od toga, kao što već napisah.

Film nije snimljen u obrazovne svrhe kako bi edukovao omladinu o dobrim i lošim posledicama određenih ponašanja, već je pre presek stanja u životu jedne sasvim obične devojke, kad se oduzmu sve namerno ekstremizovane strane i scene u filmu, devojke sa kojom se u nekom aspektu svako može identifikovati (i o tome sam već pisala, da se ne ponavljam).
« Poslednja izmena: 26. Avg 2012, 00:05:45 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:43:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.