Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:15:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904385 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Nele poslao sam ti opet istu poruku, nemoguce da nisi dobio. Proveri si privatne poruke na forumu.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
ove ljude, Saleta i Igora treba uramiti!!!!! Smile =D>Tako ti sve detaljno opisu situaciju na terenu da je bas steta ne otici makar na turisticku da vidimo napokon taj, Kip Slobode'.
Zaista iz ovih postova sam zapazio da je stvarno jedan od retkih ljudi koji jos uvek ima onu emociju i nameru da pomogne.A za kafu Igore ,vazi,posto sam nislija  6-7 godina sam ziveo u Beogradu kod Mc-a na Vidikovcu (spremao sam se psihicki a i visinskim pripremama  Smile za Ameriku),i 100% si u pravu kad kazes da se ekipa sa kojom si se druzio promenila.to se i meni trenutno desava gde njih 3-4 zovem da mi pripreme kombinaciju za USA od Vasingtona,Majamija i Filadelfije ali nikog nema ili su navodno bukirani poslom....bla bla.bla.Bas sam se razocarao.Nego kazi ti meni druze sto se vracas kad si vec tamo.Ustvari bolje cuti ,da nam ne razotkriju oni americki sluzbenici iz Ambasade Smile Smile
pozzzz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ok....stigla mi je poruka...tek sad...hvala vam puno na savetima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Mani se Zorane da me hvališ, sad ću da se uobrazim pa ću postanem uobraženi srbin-amerikanac po kojima najviše i pljujem, ha ha...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Druze Sale(pazi ,ja ko komesari),sve se svodi ili imas ili nemas ljudskosti u sebi,pomoci coveku kad mu je najteze je nesto nemerljivo ikakvim parama........kao sto rekoh pare dodju i prodju a biti covek pogotovo u danasnje vreme je retkost. Smile
Videces posle 20 -tak godina kad pocnu sa komentarima na ovom forumu da te spominju.........bese jedan Sale ,da nebese njega i saveta ko zna ko bi nas prevario po 'te Amerike' Smile Smile
Ne daj da te pojede surovi kapitalizam-Poso-kuca-kuca -poso! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
pozdrav svima na forumu.
strpljivo sam listao celu temu par dana i sakupio sam mnogo korisnih informacija.
ja cu najverovatnije da zapalim za ameriku jer imam burazera koji se tamo ozenio amerikankom
i ponudio mi da dodjem i budem kod njega i da mi nadje posao.
na meni je da sredim vizu i to je to.
a sto se tice vize, ja bih probao sa J1. imam jos jedan ispit na difu ali su mi rekli da imam 10% sansi da je dobijem jer sam druga god apsolventskog staza.
tako da sam ovih dana upisao masinski (kod njih uvek ima mesta na budzetu) ali su mi rekli da bih morao da dam bar 2,3 ispita jer u ambasadi gledaju to sto imam 26 god a brucos sam.
Kolike su moje sanse da na taj nacin dobijem vizu (J1) i drugo da li mogu da sa zavrsenim difom nadjem neki posao u toj struci?
hvala unapred
poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Itekao gledaju koliko si ispita dao. Jer ako si dao samo par ispita smatraju te neozbiljnim studentom. To po njima nije razlog zbog čega ćeš se vratiti u SR.
KAo difovac i ako znaš znanje, imaš velike šanse da ako si malo pametan, a gde će ti biti kraj ako si mnogo pametan, zaradiš dobre pare. Ovde ima određen (solidan) broj fitnest centara u kojma raznorazne kerefeke dolaze da trče na pokretnoj traci, vežbaju, voze biciklu i tako dalje... Dakle imaš šansu da radiš u takvom nekom objektu. S druge strane imaš puno ljudi koji vole da plate ličnog trenera (personal trainer) koji će im pomagati oko vežbi u bildovanju, plivanju i bilo čemu drugom vezano za fizičko. Ima puno napaljenika koji plaćaju takve stvari. Eto ti ideja pa ako si dobar u onome zašta si se školovao ima da zarađuješ lake pare. Prvo počneš da radiš u nekom fitnest centru pa kad te upoznaju polako pređeš u privatnike i uzimaš im pare za ništa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Nokia E72
ove ljude, Saleta i Igora treba uramiti!!!!! Smile =D>Tako ti sve detaljno opisu situaciju na terenu da je bas steta ne otici makar na turisticku da vidimo napokon taj, Kip Slobode'.
Zaista iz ovih postova sam zapazio da je stvarno jedan od retkih ljudi koji jos uvek ima onu emociju i nameru da pomogne.A za kafu Igore ,vazi,posto sam nislija  6-7 godina sam ziveo u Beogradu kod Mc-a na Vidikovcu (spremao sam se psihicki a i visinskim pripremama  Smile za Ameriku),i 100% si u pravu kad kazes da se ekipa sa kojom si se druzio promenila.to se i meni trenutno desava gde njih 3-4 zovem da mi pripreme kombinaciju za USA od Vasingtona,Majamija i Filadelfije ali nikog nema ili su navodno bukirani poslom....bla bla.bla.Bas sam se razocarao.Nego kazi ti meni druze sto se vracas kad si vec tamo.Ustvari bolje cuti ,da nam ne razotkriju oni americki sluzbenici iz Ambasade Smile Smile
pozzzz Smile

Pozdrav Bata Zoranu Smiley

U Nisu su drzali, ne znam da li i dalje drze kafic Identico, dva brata, stariji je onaj strong man Milan Zivotinja, tako ga zovu, trebalo bi da ga znas. Oni drze obezbedjenje ili su drzali pre dve godine kad sam ja bio u Majamiju, jedne lepe diskoteke, i tada sam ja mogao da radim tamo, ali sam bio samo na odmoru i vracao se za BGD. U svakom slucaju, mozes da ih pronadjes i kazes im da hoces da radis, naravno ako zadovoljavas standarde visina oko 190cm, i vise i da si malo krupniji, a ostalo ti nije bitno. Znam da kad sam ja pricao sa Milanovim bratom da je rekao da mu stalno trebaju dobri momci za posao, i eto ti ideje za pocetak, a onda polako.

pozzz
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 04:46:04 od igor887 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
I was, born FOR the USA ..... I was, born FOR the USA ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Kako otici kod sina u Ameriku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:15:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.