Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 00:39:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 905344 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Ne vidim razlog zasto gospodja Bjanka ne bi pozvala ambasadu u beogradu i lepo im obrazlozila situaciju to nista ne kosta a i ne utice na to da li ce dobiti vizu ili ne, na telefon se javljaju nasi ljudi koji daju potrebne informacije, zasto bi sada nagadjali na internetu  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Hvala na savetu,ako imas neku agenciju da predlozis radocu otici do njih. Smile Smile Smile
Mada vecina agencija se nesto bavi studentima,kaze da su mala interesovanja i mali broj putnika za Ameriku.
Tako sam dobila odgovore u par agencija,mozda imas neku ili neko zna pa neka mi napise.
Hvala Smile Smile Smile Smile
Neznam na koji broj ,brojeve koje imam tamo se niko nejavlja,osim kada uplatis 10 dolara tada se jave.Ako imate neki drugi broj napisite
Hvala Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
koliko sam ja procitao na prethodnim stranicama spominje se nekoliko agencija za koje ljudi tvrde da su ok...zapamtio sam samo kontiki travel i neku na a...pogledaj najbolje prethodne stranice, pa otidi na njihove sajtove, al mislim da je najbolje da ako si u bg licno odes do njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Na svim predhodnim starnicama, koliko ja znam, nije pomenuta niti jedna turistička agencija. To iz prostog razloga što se one ne uklapaju u ovu temu. Ja ne vidim šta je problem da pozoveš ambasadu i pitaš ih koji je prvi korak. Mada su na njihovom sajtu napisali koji je prvi korak. Ako treba da im se plati tih deset dolara, naravno da će da platiš jer to je njihov sistem. Ne razgovaraju džabe. Obrazlažeš svoj slučaj kao da je sad tu nešto specijalno poseban. Šta tu treba da bude posebno? Ti  želiš da odeš preko turističke vize i šta je sad tu nejasno. Zaboravi celu onu priču na predhodnih 64 stranica! Ti ideš preko turističke vize a ne radne. Šta ti od ovog nije jasno?
U kom smislu treba da budemo svežiji sa informacijama. Već zadnjih ihaha godina se ništa nije promenilo kod njih. Sve je isto. Ono o čemu sam ja pisao jeste vezano za način kao početi život u Americi a ne kako otići mesec dana na odmor. Valjda vidiš razliku.
Šta tu ima nejasno sa turističkom vizom? Dobar dan, dobar dan. Evo ja došla jer želim turističku vizu na mesec dana kako bih posetila sina i videla Ameriku. Pokažeš im neki dokaz koji te vezuje za Srbiju, neka nekretnina i li šta god da je i onda oni procene hoće li ti dati vizu ili ne. Što više pišeš o svojim vezama po Americi to više otkrivaš sebe i smanjuješ mogućnos da dobiješ tu turističku vizu jer će pomisliti da želiš da emigriraš. Još jednom, ne komplikuj situaciju nego sledi instrukcije sa njihovog sajta i plati im tih $10 kako bi ti se javili na telefon.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Pa iskreno nesto me nisi odusevio sa temom
Sve ovo moze i nemora da bude tako i nemora da bude zaista dozivljeno u Americi a da se pricao kao o Americkom snu.
Mislim da sam lepo pitala i nisam bila neprijatna,nevidim razlog cemu takav ton u odgovaranju.A dali cu ja tamo ici na mesec dana ili iseliti se to je moja privatna stvar.Jer mogucnost imam ,ako drugi nemaju nisam kriva za to.
Po narodnoj mladost ludost,kada odrastete samo ce vam se kasti. Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Tek sad ne razumem nista Smile
Gospodjo, ako imate nekretninu na svoje ime, firmu, posao, porodicu ovde, radno mesto, novac na racunu da proputujete USA i jos ste ranije putovali tamo kao sto sami kazete onda vam pozivno pismo i ne treba a ja koliko sam razumeo a razumeo sam dobro vi i pozivno pismo dobijate, ne razuemm u cemu je vas problem zaista ispunjavate 5 od 5 uslova, zao mi je ali mi na Burek.com ne izdajemo vize za USA ne razumem vas zaista Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Nokia E72
Puno pozdrava za Gosp. Bjanku, ali bez ljutnje ona deluje kao osoba kojoj je malo dosadno, pa se sali sa drugima. Prvo pocela je jako lepo i normalno, a onda PRVA pocela da proziva, tipa mislila sam da vas ima vise na sajtu. to sto ne odgovaramo na svaki komentar, ne znaci da ga ne citamo. Drugo ne znam cemu Vasa paranoja oko vize, jer imate sve sto treba da bi je dobili, sto su vam mnogi clanovi i rekli.
Ono sto nije jasno je to sta vi u stvari hocete, jer ste poceli sa turistickom posetom, onda presli na proslavu sto sin upisuje fakultet, a sada pisete da je na vama da li hocete da ostanete ili da se vratite u Srbiju. Nama je ovde svejedno kako cete upravljati svojim zivotom, nemamo u svakom slucaju pravo da se mesamo a i nismo kompleksasi, tako da ako hocete da ostanete u US welcome ! A da pa vi ne znate engleski, izvinite, samo sam u vasem odgovoru negde mozda pogresno procitao da ste proputovali pola Evrope, pa sam mislio da ako ste proputovali pola Evrope morali ste tamo pitati gde je wc, ako ne nesto drugo i znati bar nesto da kazete na engleskom, sto je sad opet druga nejasnoca, u vasem dosadasnjem pisanju, jer se jednostavno neke stvari ne podudaraju. Znam da je 10 eura, dolara veliki novac, a to ljudi u inostranstvu znaju i tekako da cene, ali ako imate sve to sto imate, kuce, stanove, auta, dva fakulteta, novac itd. prezalite i tih 10 eura pa pitajte u ambasadi sve sto vas interesuje, i naravno mozete im reci da niste zadovoljni njihovim odgovorom, jer su oni za to placeni, a mi ovde samo pokusavamo da pomognemo i iznesemo nasa subjektivna misljenja sto pise i u uputstvima korisnjenja, pa se nemojte ljutiti ako niste zadovoljni sa odgovorom koje dobrovoljni posetioci kao sto ste i vi na kraju, daju. Ovde u US ce vam trebati malo vise od tih 10 eura, mozda i to nije lose da vam neko kaze, pa pocnite da se navikavate da morate da platite sve sto zelite da dobijete, jer ovde je malo toga besplatno.

Eto malo sam vas mozda iznervirao sa komentarom, ali cisto da vidite kako se osnivaci ovog foruma osecaju, kada vam kazu sve da bi vam pomogli, a vi porazavajuci kazete,ocekivala sam vise, i nisam ja kriva sto neki ne mogu da idu u US. U najmanju ruku to nije fer, ni prema njima, a ni prema drugim ljudima koji hoce da idu US, a mozda ne mogu, ili nemaju te mogucnosti kao drugi.

Evo, zakopavamo ratne sekire ako se slazete i nastavaljmo dalje, mir, mir, mir niko nije kriv Smiley

Ja Vam od srca, kao i vecina ljudi ovde zelim da dobijete vizu i vidite sina, kao i da imate svu srecu i ljubav na ovom svetu !

Srdacan i prijateljski pozdrav uz jos jedno veliko izvinjenje na komentaru koji svakako nije bio prikladan
« Poslednja izmena: 30. Sep 2010, 00:04:55 od igor887 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
zasto ne ici u Australiju? Smile
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Nokia E72
zasto ne ici u Australiju? Smile

Zasto da ne !

Australija je prelepa, u stvari svuda je lepo ako se mozes prilagoditi. Evo npr, mozes otvoriti na bureku forum sa tom temom, pa taman da saznamo nesto vise i o tome.

pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Treba jos dosta toga da naucite o demokratiji.

A to sto ja neznam engleski a znam jos dosta drugih jezika to je moj izbor.

Tema je sasvim nesto drugo i ja sam se drzala toga ,demokratski naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 00:39:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.