Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:51:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904029 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 155
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia C3
Trebaju li im politikolozi?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Trebaju, moze da se konobarise u boljim hotelima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 155
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia C3
Smile Smile Smile Smile

Iz kojih se zemalja Evrope tamo priznaju fakultetske diplome?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Ja koliko znam, ne priznaju. Ali tu će već Igor da ti odgovori jer je u tim vodama i najbolje zna.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia E72
Hvala brate Sale na preporuci, nek se momak javi pa cu mu objasiti sta treba da uradi, jer sam ja muku mucio dok sam im sve poslao na nostrifikaciju, pa da ne baca covek pare za dzabe na prevode sudskih tumaca.

pozzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
jel ima neko ko je radio toefl test u americi da mi kaze kako i koliko proveravaju kad dodjes na test jesi li to ti, ili bi mogao poslati nekog drugog da radi za mene...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Nokia E72
jel ima neko ko je radio toefl test u americi da mi kaze kako i koliko proveravaju kad dodjes na test jesi li to ti, ili bi mogao poslati nekog drugog da radi za mene...?

ja sam trenutno u US, i 09. oct imam test. Ovde sam na pripremi za TOEFL i svakog dana neko od classmate ima tekst, tako da su informacije proverene, a ja cu ti reci najbolje kad ga uradim, tj 9. uvece ti mogu napisati kako je bilo. Ovde ti je bolje da ni ne pokusavas da muvas, jer su svi u takvoj paranoji da bi te odmah prijavili muriji, a deportacije je najlaksa moguca kazna. Ovde imam prilike i da prisustvujem sttudentskim predavanjima, i na jedno pitanje koje je postavio profesor, a koje glasi: sta bi uradili da vidite da vas kolega pored vas prepisuje, svi su odgovorili da bi ga odmah prijavili, tako da su me svi cudno pogledali kad sam rekoa, da bi ja gledao svoja posla, i da me ne intereje sta rade drugi pored mene, ako moze da prepise i ne uhvate ga, to je po meni super.

eto samo da vidis kakva je ovo debilna nacija, a najgore sto i nasi ljudi koji dodju ovde i ostanu par godina prihvate to kao normalno, pa je cela prica malo bzv.

Mislim da je mnogo lakse kod nas muvati, jer ipak se znamo i ako nadjes pravog coveka, mozes ga podmititi za male pare, ali mislim da bi morao da se malo vise tamo promuvas kako bi dosao do pravog coveka, Kontrola na samom testu nije ni potrebna, jer i da imas sve knjige ovog sveta na raspolaganju, nemas vremena da prepisujes. NPR imas 4 minuta da procitas 6 pasusa po oko 6 recenica, i da tacno odgovoris na oko tridesetak pitanja vezano za iste. Ako probas da procitas nase novine, ili casopis koji te najvise interesuje, za to vreme, videces da je jako tesko da tacno odgovoris na sva pitanja i na srpskom.

Na testu je najveca kontrola kad se prijavljujes i kad sednes za komp, sanse da tu muvas su ravne nuli. Moras imati pasos i id kao identifikaciju, tada dobijes broj kompa za koji sedis, gde izlazi automatski tvoja slika i podaci tako da je to druga vrsta provere. ne smes imati nista kod sebe, oni ti daju i olovku i papir i bilo kakvo okretanje ili saginjanje, odmah ti prilazi debil i ljubazno te zamoli da se smiris. Drugi ili treci put umesto opomene si vec napolju.
Eto tako ti je ovde na testiranju, tako da je bolje, a mislim i lakse da probas muvanje kod nas. U svakom slucaju mozes da uradis free test na netu ima dosta takvih testova i vidis gde si. Ako imas 50-60% rezultat, niko te ovde nece ni gledati niti ti praviti probleme. Ako nije tako onda imas problem provere testova i bzv situaciju. U svakom slucaju, da bi pratio predavanja ovde u US, a predpostavljam da ti je koledz poenta, inace ne bi trazio toefl, zbog tebe moras da radis na rezultatu od najmalje 60% jer ako ne znas, kao i kod nas obore te na ispitu, sa velikom razlikom sto je ovde ispit i do 3000, nekad i vise dolara, pa kad padnes, bas je problem, pod uslovom da nisi miloner Smiley

Ako si milioner, odes u Ambasadu kazes imam viska para i hocu da ulozim u US milion ili vise, da zaposlim 10-15 ljudi i odmah dobijes vizu i sve potrebne papire.

Evo jos jedne jako korisne ideje, koju je moj drugar uradio, pa mozes da probas, naravno ako te koledz intersuje.
on je nasao ovde neku low level skolu, koja nije ni trazila toefl test, vec smo pare da bi je upisao. Ovde svaki univerzitet ima foru da ako ti se ne svide njihovi programi, posle dve nedelje ti vrate sve pare i ispises se jednostavno. To je dobra ideja i za one koji traze vizu na ovakav nacin.
E, lik je uradio sledece: upisao je taj low level univerzitet, i posle nedelju dana otisao na jedan 200 puta bolji, ali ne top 5, rekao da je nezadovoljan tim fakultetom i da bi hteo da se prebaci na njihov. Posle par dana oni mu odgovore da ga prihvataju, naravno kad plati skolarinu, i sve ok, upise taj univerzite, tj. prebaci se na njihov univerzitet. Poenta, oni su apriori mislili da je predhodni univerzitet uradio sve potrebne provere, tipa toefl kursa itd, i niko ga nije ni pitao za rezultat TOeFL-a !

eto pa ti sad vidi.

Mislim da je najbolje da saznas ko ocenjuje TOEfl i da je bolje juriti tu opciju, nego da neko drugi polaze za tebe. Opcija dva je da uradis TOEfl kod nas, i tipujes lika koji pregleda ID, i onda sa njim na kafu i dogovore. On moze da te isprati do kraja ako te zna, tj da sa tvojim id i tudjom slikom, ne gleda pasos, ili ga neobavezno pogleda, i isprati lika koji hoce da polaze za tebe do kompa i onda je na njemu kako uradi test. Kod nas mogu samo da te izbace ako te provale, a ovde je bato za takve stvari ozbiljan problem, i vecna zabrana sto ti, ja mislim ne treba.

eto toliko

ako sta jos treba pisi

pozzz 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Nokia E72
Smile Smile Smile Smile

probaj na wes.org da nadjes info

poz

Iz kojih se zemalja Evrope tamo priznaju fakultetske diplome?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.62
nekako se 'hladim' od ove Amerike.Lepo rece Igor ,nasi kad odu tamo nekako se promene ,prime ono Americko ,los mentalitet pa koliko vidim bolje cu da se opredelim na metar moga sela nego Amerika cela.Kratak je zivot da bi se ja sad menjao.
Nekako mi dodje to tamo da nemaju duse a i ovi nasi tamo su kao zombiji za stalnom potragom za Srbijom ,prepecenicom,drustvom,mirnijim zivotom.
Jebes pare nije sve u njima ,sa mnogo manje para i ne preteranim zahtevima moze i ovde da se zivi.Jes't tesko al si na svome...........................ne zelim da prodjem ko 'ujka Gorcilo'i celog zivota sanjam o Srbiji i mojima.
Pozz Igoru i ekipi sa foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Nokia E72
Bata Zoki, skoro sve si u pravu. Jedino mogu da kazem za Saleta 019, osnivaca foruma i sjajnog momka koga sam imao cast da upoznam da je prava drugarcina, u pravom smislu reci. Mozda je to zato sto nije kao neki moji "drugari" i Beograda, i nije gde imao da nauci da bude folirant, kao vecina nas iz Begrada.

Ima svuda i dobrih i losih ljudi, kao i razloga da se dodje i lli ne dodje ovde.
Prava stvar, koju uspeju da ostvare samo nekolicina od ljudi koje dodju u US, da se ovde zaradi lova i nazad za Srbiju da se uziva sa tom lovom. Da, ovde mogu regularno da se zarade ozbiljne pare i mislm da je zato Amerika i Amerika, jer ako dosta radis, dosta i zaradis, nebitno da li je to posao u kaficu, ili office job, ako hoces da radis mozes da zaradis. Tezi poslovi veca lova i to je pravilo. Nasi brzo napreduju, jer su ovde jako vredni i shvate brzno da je lova u redovnom, a narucito prekovremenom radu, i to je to.
Zivot je ako se dobro organizujes ok, ali ako se opustis, diskoteke, provod, izlasci lova se istopi mnogo brze nego sto mozes da je zaradis.
Dosta ljudi ovde nadje neku nasu ribu, i zajedno shvate da je jedina opcija da se opstane, da budu par, i smanje troskove, imaju redovan sex i imas pored sebe normalno celjade, vaspitano po nasim kodeksima ponasanja. Opcija da budes sa Amerikankom je super ako nemas srca i mozes da jebes na sat, da izvinu dame koje mozda ovo citaju, jer jer upravo tako, sex i sutra se ne poznajete. Par kondoma je obavezno, jer svaki 20 ima neku bolest, od najmanje do najgore, tako da je to ukratko to.

Radis, volis nasu lepu Srpkinju, u obzir dolaze naravnoi sve osobe iz bivse juge, jer smo istog mentaliteta, uvece odmor, i sutra opet isto, kuca poso, poso, kuca.

Za godinu dana ili dve stek od x dolara u zavisnosti koliko si radio i dodjes kuci kao Amerikanac sa kesom i molis se da te neko ne tipuje i otme ti sve kad se vratis Smiley

eto moj zoki, tako ti je to.

Pozdravljam te i nadam se da cemo se videti kad se vratim kuci i bgd da pijemo kaficu.

Ako te sta jos interesuje pisi slobodno.

pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:51:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.