Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jeste li za to da se u Srbiji uvede smrtna kazna?  (Pročitano 33687 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Kad bi ti prestao sa tim uhodjenjem i duhovitim komentarima!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Znaci, onaj ko zgazi nekoga na pesackom prelazu je manje ubica od onoga ko je iskasapio nekoga, pa samim tim, porodica prve zrtve mora da bude popustljivija nego porodica druge... 
Da naravno!To se zove ubistvo iz nehata(tu nema plana,pripreme i slicno),osim ako je osoba bila pijana!A ovaj što je kasapio to je monstrum koji treba da nestane sa lica zemlje!Smrtna kazna je preblaga za takve monstrume,bili oni poludili ili šta vec,što sebe ne iskasapi nego nedužne ljude?Još nigde nisam cuo da je iko predlagao smrtnu kaznu za gaženje a za ovakve monstrume sam siguran da bi vecina glasala za smrtnu kaznu!I još nešto, ne verujem da bi iko za takvog pustio suzu(sem uže porodice?)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Anea preterujes. Sigurno joj nije prijatno da zivi sa ubicom u zgradi...

Taj chovek je izashao iz zatvora pre 7-8 godina.
 Ne znam da l' ga neko "vrebao"Ja nisam, nemam vremena Ja za to.Aliiiii bila sam svesna svakog momenta da je tu, kao i sada. Srela sam ga par puta...kad sam obilazila klince napolje..javila sam mu se...cutao je Smile
   Mislim da je asocijalan, i mislim da takve zlochince treba prvo socijalizovati, pa onda pustiti na "slobodu"ili u nadlezhnu ustanovu.Meni on ne izgleda normalno.

P.S. Nikad necu razumeti zashto neki shtite monstruozne ubice.Imam zhensko dete i sad neki ludak je ubije,jer eto on je "chuo" bla bla...Nedo Bog da mi neko pipne dete, Ja bi mu presudila Smile
 Chini mi se da ovde ima "pravnika" koji  shtite: ubice, pedofile...A, kad ih pitamo shta bi radili da se to njima desi(daleko bilo) samo odu sa Bureka bez i jedne rechi....Neshto tu ne shtima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Chini mi se da ovde ima "pravnika" koji  shtite: ubice, pedofile...A, kad ih pitamo shta bi radili da se to njima desi(daleko bilo) samo odu sa Bureka bez i jedne rechi....Neshto tu ne shtima.

Zato sto jednostavno nije u tome poenta. Pravni sistem se ne zasniva na zelji pojedinca za osvetom. Da se na tome zasniva, jos uvek bi postojala krvna osveta, a neko bi trazio smrtnu kaznu i za osobu koja mu je ukrala automobil. Osoba koja je dozivela tako nesto, svakako da nije u stanju da donosi razumne odluke, pa se zato i ne pita.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...aha..

@kokota. je l' mogu Tebe da pitam...mogu zashto ne, ovo je forum slobodne diskusije Smile

Shta bi Ti radio da neko 42 puta ubode nozhem Tvoju sestru (daleko bilo)Zato shto je "chuo" neke gluposti.

Molim Te odgovori mi.

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Niko ne pokusava da stiti ubice, ali ako sistem bude funkcionisao na osnovu zelja ostecenih ili njihovih porodica, taj isti sistem bi se raspao.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
...aha..

@kokota. je l' mogu Tebe da pitam...mogu zashto ne, ovo je forum slobodne diskusije Smile

Shta bi Ti radio da neko 42 puta ubode nozhem Tvoju sestru (daleko bilo)Zato shto je "chuo" neke gluposti.

Molim Te odgovori mi.

Hvala

Ko mene pita sta bih uradio? U tom stanju ne bih mogao da pravilno rasudjujem, tako da me niko ne bi ni pitao takvu glupost. Sta, dodje sudija i kaze, e, kriv je, sta hoces da mu uradimo?  Smile.. Upravo je u tome i poenta. O sudbini nekoga moze da odlucuje samo nepristrasna osoba koja nema veze ni sa zrtvom ni sa pociniocem zlocina.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Hvala lepo.

Pochinje tenis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
U tom stanju ne bih mogao da pravilno rasudjujem
Ja osim što ne bih mogao pravilno da rasudjujem,ako bih pustio da se zlotvor izvuce bih poludio sigurno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Citat

Mislim da takav stav imaju osobe bez formalnog pravnog obrazovanja...
Ali... ne mozemo svi da imamo visoke skole... zar ne?
I opet to patetisanje... sta bi bilo kad bi se vama desilo...

@dulisha

Posto ti sve znas, ajde... otkrij i nama... Koju si skolu ti zavrsio?
Visu uzaludnu ili ...?

Nije isto nesrećan slučaj i planirano (svirepo) ubistvo. Bar za ostatak sveta, ne znam za pravnike.

Abortus, cedomorstvo, ubistvo s umisljajem ili iz nehata, pucanje na dezertera, ubistvo neprijatelja, izvrsenje smrtne kazne... sve je to jedno te isto... ubistvo...
Zakon je taj koji odredjuje koje su vrste privilegovane, tj. na koje se primenjuje ili ne primenjuje kaznjavanje...

E, sad... ja zaista nisam videla nijedan kontra-argument naspram 3000 pravne tradicije...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.