Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan stan kupite sebi, drugi banci  (Pročitano 25460 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 
maradicu iskreno da ti kazem nisam citala taj tvoj dugacki post. nesto me veceras jako boli glava.

recicu samo. zivela sam na selu sad zivim u stanu. i razlike su ogromne i nemerljive. 100 glasova za stan - u finansijskom smislu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Fin senzacionalisticki tekst samo je autor zaboravio da izracuna inflaciju za tih 40 godina vracanja duga mada nije to ni vazno. Vazno je da se pokaze (pored elementarnog neznanja "novinara") kako ce drzava jos malo da baci para u prazno bez imalo zdravog razuma a ako se usput prebaci krivica na nekog drugoga npr. na banke a pritom i ako tekst pripomogne stvaranju par teorija zavere, tim onda bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

Ja sam recimo znao zenu koja je imala malo ekstremniji put. Nasla je posao nekih 60 km od grada. Izjutra budjenje u pola pet, verglanje biciklom nekih 15 minuta do zeleznicke stanice pa onda vozom nekih 45 minuta i deset minuta do bolnice. Vracanje kuci tamo negde oko osam navece. 
Drugih dvoje sam znao koji su studirali 80 km od Berlina, na Poljskoj granici. Ali stanovali deset minuta peske od jedne od zeleznickih stanica. Znaci svaki dan na voz pa sat i po voznje do faksa. Al zato sednu u voz, otvore lap top, pogledaju skripte za to vreme i to je to, uz to studentska karta im bila bagatela.

s ovim se slazem ... kod mene na poslu dosta njih zivi i po sat i po udaljeni od posla. i svaki dan u 5 ustajanje ...
zima leto, kisa sneg sunce..

ja se divim tim osobama.

ali ovde ne moras da brines hoce li kasniti voz ili ne. hoce li se pojaviti ili ne...

ima toga i u bg, ali veoma mali procenat ..

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 
Fin senzacionalisticki tekst samo je autor zaboravio da izracuna inflaciju za tih 40 godina vracanja duga mada nije to ni vazno. Vazno je da se pokaze (pored elementarnog neznanja "novinara") kako ce drzava jos malo da baci para u prazno bez imalo zdravog razuma a ako se usput prebaci krivica na nekog drugoga npr. na banke a pritom i ako tekst pripomogne stvaranju par teorija zavere, tim onda bolje.
Znam lika kupio auto koji vredi 8 hiljada evra na kredit na 60 rata iliti 5 godina. Na kraju ce ga kostati 12 hiljada. Jel i to inflacija ili pljackanje?
Isto gledam neke oglase skoro i vidim lap top od 50 hiljada mozes da uzmes na kredit na dve godine i na kraju izadje oko 70-80 hiljada. Jel i to u pitanju inflacija?
« Poslednja izmena: 10. Maj 2011, 23:05:05 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65

A jel ti misliš da su ovo banke SFRJ koje samo čekaju da inflacija pojede njihove pare? Smile Hoće to Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Znam lika kupio auto koji vredi 8 hiljada evra na kredit na 60 rata iliti 5 godina. Na kraju ce ga kostati 12 hiljada. Jel i to inflacija ili pljackanje?
Isto gledam neke oglase skoro i vidim lap top od 50 hiljada mozes da uzmes na kredit na dve godine i na kraju izadje oko 70-80 hiljada. Jel i to u pitanju inflacija?
Nije, to je vecinom cista zarada banke zbog velikih kamata ali to je zbog kraceg perioda vracanja. Ok, sigurno da banka kada pozajmi pare na 40 godina ima finu zaradu (sto je i normalno da neko ko ti pozajmi pare ima i zaradu jer ipak ne zivimo u utopiji) ali daleko je od toga da vratis vrednost od dva stana kao sto autor tvrdi.
Inace da se razumemo, ja ne tvrdim da su banke dobri momci, da kod nas nemaju velike kamate, da u njihovom poslovanju ima altruizma itd. posto vidim da vec pokusavas da mi se obracas kao da sam to rekao.
Inace mislim da tema ovde nisu banke vec drazava koja ce da spuca pare na subvenconasinje stambenih kredita sto je suludo i to je mnogo veci problem nego visoke kamate banki jer duznost banke i nije da se brine o nama vec je to duznost politicara. Zabole banku za sve osim sopstvenog profita dok je duznost politicara da je kontrolise i da pare iz budzeta pametno trose, banke nemaju nista sa tim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Pa neces da te pljackaju pa se stisnes godinu, dve i kupis auto od ustedjevine za 2 iljade evra ili je sada spada nov auto od 8000 pod obavezna ljudska prava koja se moraju ispuniti jer se bez toga ne moze  Smile

maradicu iskreno da ti kazem nisam citala taj tvoj dugacki post. nesto me veceras jako boli glava.

recicu samo. zivela sam na selu sad zivim u stanu. i razlike su ogromne i nemerljive. 100 glasova za stan - u finansijskom smislu.

Ako je tako, onda kredit+kamata, ne moze oba, i grad i financijsko neopterecenje. Cista racunica. Svako bi naravno zeleo trosoban stan u BG-u za nekih 20 iljada evra sa nekim kamatama od 1-2% ali toga nema. Znaci, oces stan, uzmi kredit i placaj kamatu, nemas zivaca za to, smestaj u mestu gde je petao budilnik, treceg nema. Tako je kako je, niko nije rekao da zivot nije surov.

Samo sto u to vreme SFRJ je imala znatne kolicine deviza od izvoza, turizma i ustedjevine ljudi koji su radili negde preko, uz to privreda je bila stabilnija, plate redovnije a radno mesto sigurno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
A ko je uopste spominjao SFRJ u temi i celu tu pricu? Autor teksta je izracunao da ako se sada zaduzis i oplatis kredit u sledecih 40 godina da ces vratiti duplu vrednost kredita sto je ne/namerna neistina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kuca na selu a ne stan u Beogradu?
Pa jel ti mislis da je zivot u kuci jeftiniji? A put na posao?

Pa imamo onda zbir problema. Potrebu za kapitalom koji mora da se uvozi za skupu kamatu, nagomilavanje stanovnistva u BG-u i automatski sve trazeniji i auotmatski skuplji stambeni prostor. Zbir losih kombinacija. Al ajde da vidimo neku sredinu i visinu kirije recimo u staroj Pazovi. Vozom na nekih po sata od Beograda i dobro, njakanje onda od zeleznicke stanice u BG-u tramvajem, busom il sta vec. Ajde da bude nekih sat i po vremena a ne recimo 45 minuta. Al nek je kirija upola od kirije u BG-u, pa moze nekako i da se ostavi nesto po strani. Naravno, nije neka suma i ko ce da zivi tako sledecih najmanje deset godina al to je opet jedno od resenja za neuzimanje skupog kredita. Al opet kakvi su ljudi, oni bi od onoga sto im preostane viska od jeftinije kirije naravno kupili auto, pa se onda vozili na posao, proveli vise vremena na putu i taman to sto bi mogli da ustede potrose jos vise na gorivo za mesec dana i uz put naravno psuju zivot jer zive u selendri.
Ja sam recimo znao zenu koja je imala malo ekstremniji put. Nasla je posao nekih 60 km od grada. Izjutra budjenje u pola pet, verglanje biciklom nekih 15 minuta do zeleznicke stanice pa onda vozom nekih 45 minuta i deset minuta do bolnice. Vracanje kuci tamo negde oko osam navece. Al zena je doktor, psihijatar, nije nasla posao u Berlinu u nekoj klinici vec u nekom gradicu izvan pa je odlucila da izgura godinu dana rada u klinici koji joj treba da bi otvorila privatnu praksu. Kupila mesecnu kartu, biciklo zakljucavala na zeleznickoj stanici, provodila tri sata dnevno na putu do posla al hebi ga, to su Svabe, njima to ne smeta.
Drugih dvoje sam znao koji su studirali 80 km od Berlina, na Poljskoj granici. Ali stanovali deset minuta peske od jedne od zeleznickih stanica. Znaci svaki dan na voz pa sat i po voznje do faksa. Al zato sednu u voz, otvore lap top, pogledaju skripte za to vreme i to je to, uz to studentska karta im bila bagatela.
pa dobro na zapadu moze tako vozovi su im sigurno brzi od nasih a i ja sam cuo price o likovima koji putuju na posao po 100-150 km
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
u rusiju (sibri) konkretno irkutska oblast na posao ides oko 350 km od grada Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.