Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 09:04:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17093 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A to da ne znamo sta je diplomatija to si upravu. Ratove smo gubili za stolovima a ne u rovovima.

tješi se ti, tješi Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Strah od komsiluka koji se s vremena na vreme podgreva, nije vise realan. Niko nikome u regionu vise nece ili NESME uciniti nesto lose. Razlog tome je sto, tamo gde smo svi krenuli (EU) to nije moguce.

Ultraradikalne partije u regionu definitivno odlaze na smetliste istorije. Primer za to su i poslednji izbori u Republici Srpskoj, gde su radikali svedeni na statisticku gresku. U Hrvatskoj imaju vlast samo ponegde na lokalu, a u Srbiji NIKADA vise nece imati ulogu u vlasti. Razlog tome je jednostavan - i pored naizgled velikog broja glasaca, NIJEDNA ozbiljna stranka ne zeli sa njima ni u kakvu koaliciju, a oni sami nikada nece imati 50%+1 glas da bi vladali sami. Imace jos ponegde vlast na lokalu kao njihovi Hrvatski pandani, ali u svakom slucaju nikada vise nece vladati Srbijom.

Medjutim, strah od komsija ce se jos dugo podgrevati. Cinice to neodgovorni ljudi/politicari iz samo njima znanih razloga. Poslednji primer:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=10&dd=16&nav_category=167&nav_id=215554

Vest su gotovo istovremeno prenele i novine u Hrvatskoj (Vecernji list)

Komentar? Da nije zalosno, bilo bi smesno.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
presmiješno je
ali ti kažem imalo inteligentan i obrazovan čovjek ovoj vijesti neće pridati nikakvo važenje, kao da pišu o nečemu što se događalo u big brother kući Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
presmiješno je
ali ti kažem imalo inteligentan i obrazovan čovjek ovoj vijesti neće pridati nikakvo važenje, kao da pišu o nečemu što se događalo u big brother kući Smile

Big brother?   :[11]: :[11]: Ma bas cu malo pogledati komentare nasih zapadnih emancipovanih, kulturnih i nadasve obrazovanih suseda!  [smilie=frisko21a.gif] [smilie=frisko21a.gif]
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
 Smile Ovo je strasno...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tješi se ti, tješi Smile
Pa ne tesim se ja vec govorim kako je bilo.
Ne mogu da se tesim vec samo da zalim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Pa da ih niste proterali sada ne biste morali da ulazete u njihov povratak.

Druga stvar Kosovo vec zivi nezvanicno kao druga drzava a bojim se da ce i dobiti nezavisnost. U Raskoj oblasti nisu bosnjaci vecina tj. mozda malo prelaze preko polovine stanovnistva a to je nedovoljno da dobiju nezavisnost.
Krajina je bila vec stvorena a to sto je ona zahvatala 1\3 vase drzave to je vec druga stvar tj. tu su ziveli Srbi na svim teritorijama i ko je kriv hrvatima sto su se uglavnom nastanili samo na 2/3 ostale teritorije tj. oko zagreba i nekih vecih gradova u Dalmaciji.
Od '91 do '95.

Pa za radikale i ostale su uglavnom glasali ranije ljudi dok danas uglavnom glasaju ne zbog ideje Velike Srbije vec zato sto ljudi nemaju za koga da glasaju sa demokratske strane (narocito koji su u tranziciji izgubili posao a njih je mnogo) i misle da ce i seljaci koji su slabo placeni za svoj rad dobiti vise kao i da ce biti veca zaposlenost sto oni najavljuju.

Pa sa nase strane je bilo sigurno najvise zrtava i najveci uopste zlocini kroz istoriju od svih juznoslovenskih naroda su doziveli Srbi.
Pa ni vi niste u nista boljem polozaju sto se tice viznog rezima.
Pa ne mislim da ceo svet hoce da nas unisti ali tokom devedesetih i arapska liga i NATO je podrzavao Srpske neprijatelje.

B92 je siguran izvor.

Pa mi ni Rusiji niti bilo kojoj drzavi nismo lizali dupe.
A to da ne znamo sta je diplomatija to si upravu. Ratove smo gubili za stolovima a ne u rovovima.

Zeljko nebudi molim te smijesan jer ispadas ...

Da Hrvatski Srbi nisu podigli puske protiv svog Naroda i drzave nebi ih nitko ni istjerao,ali posto su se htjeli igrati kauboja i indijanca dobili su ono sto su zasluzili,i jos nesto kada vi Srbi to nabrajate koliko su protjerani Srbi sto mi uvijek ide na zivce do beskraja,ajde molim vas recite vi koliko je Hrvata ostalo u tadasnjoj Krajini,molim vas da mi to kazete...Oluja je ono vratilo sto je od vjek vjekova Hrvatima pripadalo....

Sto se tice Kosova,jeste ono je vec od 2000 nezavisno i Srbi absolutno nemaju nista dole da pricaju...ali najveca je zalost da se sami Srbi i pogotovo njegovi politicari toliko o tome brinu da sve ostalo zaboravljaju...vama Srpskom narodu oni mazu oci.

I ako nemas pojma Zeljko nemoj ni da pricas o Krajini,sta je bila Krajina jeli to ikada bila Drzava ajde samo mi to reci,pametni!Tu su jedino se naseljivali Srbi da odbrane Turke,ali nikada se to nije zvala SRBIJA ili tome slicno ili nikada nije bila DRZAVA,razumijes li ti to ili da ti nacrtam.I jos jedno nije kao prvo bilo ni u vrijeme austrougarske 1/3 Krajina nego dosta manje,ali posto se u Srbiji svoje voli uvelicavati a tudje smanjivati to je onda normalno.I jos nesto u toj Krajini nikada nisu Srbi bili vecina nego su u pojedinacnim selima bili vecina...sta ti mislis onda zato sto u Berlinu ima u nekim djelovima vise turaka nego  Njemaca jednog dana ce oni moci to da proglase svojom drzavom.Eto to sto ste trazili ALbanci su dobili ali kako vidim niste ispali neki demokrati pa im dali to Kosovo.

A za Radikale,znas ono bolje je birati manje zlo od veceg.Eto toliko od toga...

Pa sto se tice zrtava,u ovom proslom ratu sigurno nije bilo vas najvise,iako uzmes u obzir da ste sa svakom drzavom zapoceli rat.Muslimani su najvise poginuli.A koju to stetu imate vi,jedino vam je politicka pamet nanjela tu stetu,jer ste htjeli u inat Svijeta da ratujete protiv drugih pa su vam sankcije lupili,a daj mi reci kolika je onda steta bila Hrvatske,kada se samo u obzir uzme 5 godina bez Turizma,onda Vukovar i ostali gradovi.
I jos nesto kroz povijest ste vi uvijek najdraze mjesali prste kod drugih,koga cudi pa cak i prvi Svijetski rat je zapoceo bas sa Srbijom.Sada ce te reci ne ne to je bilo isplanirano,nemoze valjda jedan covjek da potegne cjeli rat.A sta je vama trebalo onda u Bosni,vi ste potegli rat zbog onoga sto je ubio svata. Smile

Hahahahaha sta mi nismo u boljem polozaju oko viza...ej ajde idi se umiji ledom,vidim da ti je bas nesto tesko.Pa sa HR putovicom ti odes u USA konzulat i dobijes za dva dana vizu na 5 godina i to bez sale.O toj gluposti sto si napisao necu ni da pisem,samo da te opomenem,sljedece godine nema vise da ides preko granice u Bugarsku EJJJJJ BUGARSKU a da nemoras izvaditi VIZU.

B92 mozda nije siguran izvor ali je makar realniji nego drugi izvori.

Hahaha da niste nikome lizali dupe,pa dobro neka i niste zato i jeste sada takva drzava,u inat sviju eh nedamo mi nas obraz!!
A sta niste gubili ratove u rovovima,ajde neprdi molim te.Pa koliko vam je trebalo samo u Vukovar da udjete i prodjete a imali sve oruzije bivse JNA...daj molim te nepricaj mi nista...idi spavat vidim da si se izlapio Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Zeljko nebudi molim te smijesan jer ispadas ...

Da Hrvatski Srbi nisu podigli puske protiv svog Naroda i drzave nebi ih nitko ni istjerao,ali posto su se htjeli igrati kauboja i indijanca dobili su ono sto su zasluzili,i jos nesto kada vi Srbi to nabrajate koliko su protjerani Srbi sto mi uvijek ide na zivce do beskraja,ajde molim vas recite vi koliko je Hrvata ostalo u tadasnjoj Krajini,molim vas da mi to kazete...Oluja je ono vratilo sto je od vjek vjekova Hrvatima pripadalo....

Sto se tice Kosova,jeste ono je vec od 2000 nezavisno i Srbi absolutno nemaju nista dole da pricaju...ali najveca je zalost da se sami Srbi i pogotovo njegovi politicari toliko o tome brinu da sve ostalo zaboravljaju...vama Srpskom narodu oni mazu oci.

I ako nemas pojma Zeljko nemoj ni da pricas o Krajini,sta je bila Krajina jeli to ikada bila Drzava ajde samo mi to reci,pametni!Tu su jedino se naseljivali Srbi da odbrane Turke,ali nikada se to nije zvala SRBIJA ili tome slicno ili nikada nije bila DRZAVA,razumijes li ti to ili da ti nacrtam.I jos jedno nije kao prvo bilo ni u vrijeme austrougarske 1/3 Krajina nego dosta manje,ali posto se u Srbiji svoje voli uvelicavati a tudje smanjivati to je onda normalno.I jos nesto u toj Krajini nikada nisu Srbi bili vecina nego su u pojedinacnim selima bili vecina...sta ti mislis onda zato sto u Berlinu ima u nekim djelovima vise turaka nego Njemaca jednog dana ce oni moci to da proglase svojom drzavom.Eto to sto ste trazili ALbanci su dobili ali kako vidim niste ispali neki demokrati pa im dali to Kosovo.

A za Radikale,znas ono bolje je birati manje zlo od veceg.Eto toliko od toga...

Pa sto se tice zrtava,u ovom proslom ratu sigurno nije bilo vas najvise,iako uzmes u obzir da ste sa svakom drzavom zapoceli rat.Muslimani su najvise poginuli.A koju to stetu imate vi,jedino vam je politicka pamet nanjela tu stetu,jer ste htjeli u inat Svijeta da ratujete protiv drugih pa su vam sankcije lupili,a daj mi reci kolika je onda steta bila Hrvatske,kada se samo u obzir uzme 5 godina bez Turizma,onda Vukovar i ostali gradovi.
I jos nesto kroz povijest ste vi uvijek najdraze mjesali prste kod drugih,koga cudi pa cak i prvi Svijetski rat je zapoceo bas sa Srbijom.Sada ce te reci ne ne to je bilo isplanirano,nemoze valjda jedan covjek da potegne cjeli rat.A sta je vama trebalo onda u Bosni,vi ste potegli rat zbog onoga sto je ubio svata. Smile

Hahahahaha sta mi nismo u boljem polozaju oko viza...ej ajde idi se umiji ledom,vidim da ti je bas nesto tesko.Pa sa HR putovicom ti odes u USA konzulat i dobijes za dva dana vizu na 5 godina i to bez sale.O toj gluposti sto si napisao necu ni da pisem,samo da te opomenem,sljedece godine nema vise da ides preko granice u Bugarsku EJJJJJ BUGARSKU a da nemoras izvaditi VIZU.

B92 mozda nije siguran izvor ali je makar realniji nego drugi izvori.

Hahaha da niste nikome lizali dupe,pa dobro neka i niste zato i jeste sada takva drzava,u inat sviju eh nedamo mi nas obraz!!
A sta niste gubili ratove u rovovima,ajde neprdi molim te.Pa koliko vam je trebalo samo u Vukovar da udjete i prodjete a imali sve oruzije bivse JNA...daj molim te nepricaj mi nista...idi spavat vidim da si se izlapio Smile Smile

Sta je hrvatima vekovima pripadalo kada hrvatska nikad nije ni postojala. Kninska Krajina, Baranja, Slavonija, pola Dalmacije je bilo manje ili vise puta ulazilo u Srpsku drzavu ili u autonomnu oblast neke pokrajine u austro-ugarskoj. Ne bi digli ruke da im je bilo super a uostalom njihova volja je bila da se pripoje Srbiji a ne hrvatskoj.

Pa brinu se za Kosovo jer tamo ima puno nasih Svetinja i Srpskog naroda koji je nezasticen.

Krajina ili RSK je bila drzava kao sto rekoh od '91 do '95. Kad je to bilo hrvatsko i kad je hrvatksa uopste postojala?!?! Izgleda da ti nemas pojma. Srbi su ziveli tu i mnogo ranije samo vi hocete to da zataskate. Kasnije Srbi ponovo tu dolaze da brane jer hrvati nisu bili sposobni. Ta vojna granica je bila mnogo veca nego RSK koju su Srbi trazili. Pa ta sela mora da su velika ko cele oblasti?! Stvarno lupas.

Mi nismo zapoceli vec vi i ostali jer ste trazili svoju nezavisnu drzavu na sta vas mi sigurno nismo terali znaci nismo bili uzrocnici a jos ste hteli teritorije na kojima ne zivi vas narod i koje nikad nisu bile vase kroz istoriju.

Mi imamo stete i u ljudstvu jer su se ljudi borili za dzabe, potom proterivanju i okupiranju nasih teritorija ali to nije "velika steta" po tebi.

Pa ubijanje prestolonaslednika je bio herojski cin koji vi treba da cenite jer biste jos ziveli pod austrijom. Pa i mi smo krivi za pocetak tog rata ali nasa zelja je bila da oslobodimo okupirane delove svog naroda a austro-ugarska je htela prosirenje ka jugoistoku na racun drugih naroda.
U Bosni je druga stvar bila i tu se znalo da ce biti rata vec pocetkom devedesetih jer muslimani i hrvati su zeleli svoju drzavu tj. da se odvoje od Srbije ili ostatka jugoslavije.

Pa jer vidis sta ti govoris tj. i vama i nama trebaju vize gde god da krenemo jer smo i jedni i drugi u govnima tj. evropa nas zajebava i ne daje nam ulazak u EU. Ne brinite necete ni vi uci pre nas i ostalih jugoslovenskih drzava (bivsih zaboravih).

Ma da B92 je "siguran".

Pa sta ces mi imamo OBRAZ za razliku od vas licemernih, dvolicnih dupelizaca.

Dok je Srpska vojska bila i RSK je postojala. Cim je pao dogovor izmedju starih crvenih drugara odmah je naredjeno iz Beograda da se RSK prepusti stranim snagama.
Pa ti pojma nemas u Vukovar se ulazilo vise puta ali uvek smo vam ga vracali natrag ne zbog vase nadmoci vec zbog politicara koji su ubirali pare. Srbija je u to vreme bila profiterska drzava i prodavala je sve za pare. Vi 4 godine a nikad ne bi ni osvojili RSK da nije ceo NATO i amerika kao i nemacka cuvala vam dupe i ucestvovala u ratu. Sto niste se sami borili protiv nas. A takodje nismo imali celo oruzje JNA jer su vasi generali uzeli velik broj oruzja. Rat smo izgubili zbog politicara pohlepnih, a ne u rovovima.
I Osijek je trebao da padne samo da smo stisli tj. da nije naredjeno povlacenje bez ikakvog osnova (vise para u dzepove politicara). Pa napocetku rata smo stigli skoro do zagreba i on bi pao da nismo imali takve politicare. Da smo hteli rasturili bi vas i pobili kao gnjide sto i jeste.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
željko tebi su za sve vaše poraze krivi političari.. pa zar su oni uzeli pušku u ruke i otišli na bojište?.. naravno da nisu nego su išli obični ljudi koji su se borili i ginuli za njih do su oni sjedili u svojim foteljama tamo gdje nije bilo ni r od rata..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma kako ne razumijete ljudi...

Srbi su nepobjedivi i nikad nisu izgubili niti jednu bitku - to je početak, to je sredina i to je kraj svake diskusije.

E sad - ako netko želi vjerovat u takvu bedastoću - njegov problem. Autosugestija je moćna stvar, i samo visokokvalificiran psihijatar u stanju je to izliječit.

Zaključak - Varaždinac i Tiger2005 = uzalud vam trud, svirači... uopće nema potrebe razuvjeravat onoga tko je sam sebe uvjerio u vlastitu nepostojeću veličinu
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 09:04:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 8.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.