Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 10:17:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 16983 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa evo šta se našima dogodilo. ništa razočarali su se, đapić je postao gradonačelnik osijeka a ovi njegovi lupetaju po saboru ali bez nekakve koristi
na slijedećim izborima mogu biti sretni ako prijeđu prag, glasači su razočarani i sve manje ljudi puši tu nacionalističku spiku a i oni sami to kuže pa se kao okreću prema centru
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
@tiger2005

Vidi, nije mi namera da pobijam nicije tvrdnje ili da namecem svoje. Pokusavam samo da ti dam neki podatak sa ove strane. Dakle, mnogi odlaze vani, neki se i vracaju. Vratio se recimo ovaj:

http://www.b92.net/srbija2020/tema.php?id=53&nav_id=207268

Sto se drzave tice, nisam rekao da je Jugoslavija bila Srpska drzava, ali jeste bila drzava (i) Srba. Ona je stvorena kao drzavni okvir za sve juznoslovenske narode. Posto su je Srbi i stvorili oni su je smatrali (izgleda jedini) svojom zemljom. Podnosili su cak i onu komunisticku Jugoslaviju, jer je gro Srba (a i Hrvata, i ostalih) zivelo u njoj. Dakle, Srbi su smatrali da je kroz Jugoslaviju reseno njihovo nacionalno pitanje (i ne samo njihovo), dok je za druge to bila samo prolazna stanica. No to je istorija.

Sto se Kosova tice to je druga tema. Ako je neko otvori mozemo i o tome.

Btw da dodam nesto i raspravi oko interneta. Neznam kako se rade ta istrazivanja, ali u mom kraju taj procenat je puuuno veci.  [smilie=life.gif] Utvrdjeno obicnim popisivanjem.

Toliko. Pozdrav.

Yell,svaka ti cast na komentaru,iskren i razuman.Oko povijesti/istorije bolje da se mi i ne mijesamo sto je bilo bilo je sada zavrnuti rukave i na rad se baciti.Ovoga Stojkovica sam slusao na TVu davao je Intervuj stvarno svaka mu cast.Naravno da ima ljudi koji se vracaju koji zele pomoci Srbiji sto je i ljepo i treba se tako ciniti.Ali jos je Zemlja u takvom stanju da bi vise ljudi zeljeli da zive negdje drugo nego u njoj ili bolje receno u Srbiji sa vecim standardom.Ali necu mnogo dodavati na tvoj tekst jer je zaista iskreno i dobro napisano.I hvala ti na ovoj stranici....

Istrazivanja oko Interneta se mogu veoma lagano napraviti,pogledas koliko ima prikljucenih korisnika na internet,koja su godista i tako dalje....ja sam samo htio onome Vladi da pokazem taj dokument da postoje takva istrazivanja i koliki je postotak nista vise.

Pozdrav za tebe! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
ne bih se složio da se ne plašite, i mi bi se plašili neke radikalne struje u Hrvatskoj, Smile

ma plašili bi ste se kur.. isto ko i mi

pa znaš da je cilj takvim strujama samo iskoristiti jadne naivne nacionaliste i sa njihovim glasovima ući u sabor ili skupštinu i onda laganini uživati u plaćama i beneficijama

to je samo mlaćenje prazne slame usmjereno ka ostvarivanju privatnih interesa

kakav rat i kakva ekspanzija, mi smo premali da bi ijedan važniji potez povukli bez odobrenja svjetskih velesila i naš narod to zna

99.9 % političara je upravo cilj to  uživati u plaćama i beneficijama

ali opet mislim da ne bi bilo sve jedno
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma opet ti kažem kakav nacionalizam?
za koga i protiv koga?
pa nije narod više malo dijete kojeg možeš zaplašiti babom rogom
ljudi imaju vlastite probleme, osiguravanje egzistencije sebi i obitelji
jebe se ljudima više za ove ili one nacionaliste i radikale
daj im neka pošteno žive rade i zarađuju.
kome se još da ratovati kad na kraju pobjednika nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Njima se jednostavno pridaje paznja koju ne zasluzuju a koja ih i odrzava u zivotu (Mora da je neko bitan ako se o njemu uvek prica). Potrebno ih je ignorisati i vremenom ce biti marginalizovani.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
@ umorni kad bi svi bili kao ti ili ja ratova ne bi ni bilo  Smile

a što se tiče Osijeka to je pobeda na lokalnom nivou a ona se "ne računa" i kod nas su Radikali pobedili npr. u N.S. u pa nikom ništa, čak mi se čini da im odlično ide.
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa no, to ti i velim, to što se sada zadovoljavaju pobjedama na lokalnom nivou dosta govori o tome da su i oni sami prestali vjerovati u ono što običnom narodu serviraju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Njima se jednostavno pridaje paznja koju ne zasluzuju a koja ih i odrzava u zivotu (Mora da je neko bitan ako se o njemu uvek prica). Potrebno ih je ignorisati i vremenom ce biti marginalizovani.

To i ja mislim,treba se okrenuti prema buducnosti i tada cemo vidjeti da jedno bez drugoga neide,mislim na ekonomiju,Hrvati i Srbi su dosta slicni a imaju i slicno trziste pa tako da ljudi trebaju zaboraviti na teritorije i takva neka prepucavanja.Novac cini svakog covjeka sretnim....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
kod nas se ne zadovoljavaju pobedom na lok. nivou.  Smile ali mi se čini da njihov radikalizam prilazi centru,

ali da nikom nije sve jedno da li pobeđuju desno nastrojene partije pokazuje i (čini mi se) poslednji izbori u Francuskoj...
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma njima je desna stranka ako se bori protiv imigranata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 10:17:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.