Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 15:38:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17374 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
kod nas se ne zadovoljavaju pobedom na lok. nivou.  Smile ali mi se čini da njihov radikalizam prilazi centru,

ali da nikom nije sve jedno da li pobeđuju desno nastrojene partije pokazuje i (čini mi se) poslednji izbori u Francuskoj...
Djole,evo meni nebi bilo drago da pobjede Radikali,manje zbog samih Radikala jer nevjerujem da bi oni nesto veliko pomjerali na gore ili na bolje,...vise me je strah toga sta narod u Srbiji bira,jer onda znam kakav je stav Srpskog naroda prema nekim stvarima.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
da al' opet ni samim Francuzima ni Evropi nije bilo sve jedno
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
kod nas se ne zadovoljavaju pobedom na lok. nivou.  Smile ali mi se čini da njihov radikalizam prilazi centru,

ali da nikom nije sve jedno da li pobeđuju desno nastrojene partije pokazuje i (čini mi se) poslednji izbori u Francuskoj...
Djole,evo meni nebi bilo drago da pobjede Radikali,manje zbog samih Radikala jer nevjerujem da bi oni nesto veliko pomjerali na gore ili na bolje,...vise me je strah toga sta narod u Srbiji bira,jer onda znam kakav je stav Srpskog naroda prema nekim stvarima.
taj strah nam je zajednički,
al' naravno da stvari nisu crno-bele kao što čine u prvi mah - tako da glasanje za radikale nemožeš poistovetiti sa Velikom Srbijom i ratnim osvajanjima.
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob

al' naravno da stvari nisu crno-bele kao što čine u prvi mah - tako da glasanje za radikale nemožeš poistovetiti sa Velikom Srbijom i ratnim osvajanjima.
to i negovorim bas tako da oni imaju nesto upravo sa Velikom Srbijom ili ratnim osvajanjima,ali znas i sam kada ih netko pita koji su njihovi ciljevi pa sta oni odgovaraju kakvu oni granicu prizeljkivaju...to mi je jedino strasno kod njih da se uopce o tome jos smije pricati i da te jos netko bira ne samo zbog toga ali i to je jedna cinjenica...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma svim europskim demokracijama je zajedničko to da su oko važnih nacionalnih interesa gotovo pa sve, politički važnije, stranke iste
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 

to i negovorim bas tako da oni imaju nesto upravo sa Velikom Srbijom ili ratnim osvajanjima,ali znas i sam kada ih netko pita koji su njihovi ciljevi pa sta oni odgovaraju kakvu oni granicu prizeljkivaju...to mi je jedino strasno kod njih da se uopce o tome jos smije pricati i da te jos netko bira ne samo zbog toga ali i to je jedna cinjenica...
što volim ovaj citat na citat...
elem njihov program jeste proširenje granica, ali mislim da je taj moto ostao više kao princip doslednosti a ne nešto što treba preozbiljno shvatiti.
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@tiger2005

Slazem se, necemo o istoriji. Ljudi odlaze i dolaze svako iz svojih razloga. Ja licno ostajem i cekam bolja vremena, mada i ova su mnogo bolja u odnosu na vreme pre 2000. godine. Napredak je ogroman ali naravno i nedovoljan. Licno verujem da ce se ubrzani razvoj nastaviti i da ce sve manje ljudi odlaziti.

Pozdrav i tebi  Smile
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
@tiger2005

Slazem se, necemo o istoriji. Ljudi odlaze i dolaze svako iz svojih razloga. Ja licno ostajem i cekam bolja vremena, mada i ova su mnogo bolja u odnosu na vreme pre 2000. godine. Napredak je ogroman ali naravno i nedovoljan. Licno verujem da ce se ubrzani razvoj nastaviti i da ce sve manje ljudi odlaziti.

Pozdrav i tebi  Smile

Evo ja sam ti Yell vec dugo vrijeme u Njemackoj,i svaki puta kada odem u Hr kuci vidim koliko sam se otudjio ovdje.Cura mi je u Srbiji,pa tako da imam dosta kontakta i sa Srbijom i dosta cesto sam u njoj. A imam jos prijatelja po Vojvodini i Bg i eto jedan mi je bas zavrsio fakultet i nemoze da nadje posla a proslo je vec pola godine...covjek gleda samo kako da ode iz Srbije.Svaka ti cast da zelis ostati i sam Srbiji pomoci...ljepo je tako cuti da se zalazes za bolje sutra. Samo eto sto se tice straha u HR od buducnosti Srbije,koliko ja znam od rodbine moje dole nitko se oko takvih stvari nebavi,ali naravno kada cuju na TVu kako neki politicari pricaju u Srbiji da im nije svjiedno.....kao ni meni...to je da ostanemo na temi.

Pozdrav Yell Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Stvarno mi nije bila zelja otvaranjem teme da otvorim bilo kakvu raspravu po nacionalnoj osnovi.Protiv Hrvata stvarno nista nemam,imam i prijatelje Hrvate koji su dobri ljudi i to mi je jedino bitno.
Nisam simpatizer Radikala ali ne volim da se program jedne srpske stranke poistovecuje sa nacionalnim interesom drzave Srbije i zao mi je sto ste to protumacili tako.
Isecak iz NIN-a je bilo prvenstveno moje cudjenje da se tako pise o mom narodu,i cilj citata su demanti koji su,sto mi je drago,osvanuli na ovoj temi.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Specijalcu...pogledaj malo naprimjer komentare Vecernjeg lista pa ces vidjeti koji tamo srbi valjaju svoje poezije i prividjanja....hahahaha ovo mi bas ljepo zelis pokazati na srpskom forumu da pogledam kako ste glasali dali smo o vama iskopleksirani,eh eh eh gdje si pameti!A pametnjakovicu,za razliku od Srbije koja nista necini za svoje susjede ili drzavljane koji su izbjegli iz nje Hrvatska je vise para ulozila za srpske povratnike nego sto ce ikada Srbija i RS uraditi za druge..i onda se pitas kakve su to emisije o srbima...a vidim da ti bas dobro razumijes sto se prikazuje na Hrvatskim programima pa tako da te to tamo preko granice uopce netice.

A jos nesto oko te vecine gdje su srbi zivjeli,kao prvo kada si ti tako demokrata i kada bi ti dao srbima iz Hrvatske Krajinu pa zasto nedajete onda sada Kosovo albancima i pitam se dali cete dati i Sandzak ako dodje na red takodje Bosnjacima(muslimanima)jer oni su vjecno tu zivjeli i u vecini takodje.A sto se tice Kraijne pa pametni Zeljko gdje moze jedan narod kao sto su Srbi zivjeli i kojih je bilo svega 14% od stanovnistva da zatrazi jednu trecinu drzave,gdje to ima molim te reci mi....a to sto ti nabrajas neka sela gdje su Srbi bili u vecini pa dobro mozemo onda tako i u Republici Srpskoj da pocnemo da cjepamo...a kada je to uopce postojala ta takozvana Kraijna ajde mi to reci,pricas totalne gluposti bez imalo mozga!

Cuj niste vi krivi pa jesili ti drzavljanin te Srbije ili nisi ili tko glasa za te Radikale i tko je glasao za Milosevica,ajde neki rumuni mozda ili afrikanci...mozda su i Albanci tko zna.I kada onda otvoreno jedan politicar u Srbiji kao Nikolic prica kako ima cilj da vrati Krajinu,a njega u isto vrijeme po anketama bi biralo 35% biraca pa sta mi ti onda imas govoriti da se neplasimo.Daaaaaaaa daaaaaaaa preuvelicavanje stvari,a sta vi radite covjece,pa vama je jedno srpsko bice vrijednije nego cjela srebrenica i kukate a gdje su nase zrtve a kada se spomene drugo onda mi pricas nesto o uvelicavanju...sta je sa Vukovarom jeli i on uvelican...HAHAHAHAHHAHAHA niste izolovani eh ako vi niste izolovani onda neznam tko je na ovome svijetu.Imate vizni rezim za cjeli svijet pa vecina srpskog naroda nije ni vidjela sta znaci to preci neku granicu i ti meni nesto pricas o politickom izolovanju,u svemu ste izolovani da malo udahnete neki drugi zrak bilo bi vam mnogo lakse...ali da da taj beli svet vas vani nece zavera protiv srpstva,toliko ste bitni da vas hoce celi svijet da eliminise.Glupost!

To oko Interneta koliko je prikljuceno citao sam na B92 prije mozda negdje 6 mjeseci i samo ti pisem sto je i kako sam ja od vas citao.A da mozes se ti i drugacije informisati,mozes preko TV,i eto ako ti netko posalje SMS onda preko mobitela...

Da to nam je poznato da Srbija nikome nece lizati dupe,jer Srbija nema pojma sta je diplomatija,to se vidi kako vam ide zadnjih 20 godina,vi ste jedna od najsiromasnijh zemalja u Europi.Ali eto ja ti kazem meni je draze da Hrvatska lize dupetu Europi nego nekoj Rusiji ili Kini,Kubi...a sta nam je donjelo to lizanje dupeta vidi se kako je u HR a kako je u Srbiji.Zato molim te  Smile

Pa da ih niste proterali sada ne biste morali da ulazete u njihov povratak.

Druga stvar Kosovo vec zivi nezvanicno kao druga drzava a bojim se da ce i dobiti nezavisnost. U Raskoj oblasti nisu bosnjaci vecina tj. mozda malo prelaze preko polovine stanovnistva a to je nedovoljno da dobiju nezavisnost.
Krajina je bila vec stvorena a to sto je ona zahvatala 1\3 vase drzave to je vec druga stvar tj. tu su ziveli Srbi na svim teritorijama i ko je kriv hrvatima sto su se uglavnom nastanili samo na 2/3 ostale teritorije tj. oko zagreba i nekih vecih gradova u Dalmaciji.
Od '91 do '95.

Pa za radikale i ostale su uglavnom glasali ranije ljudi dok danas uglavnom glasaju ne zbog ideje Velike Srbije vec zato sto ljudi nemaju za koga da glasaju sa demokratske strane (narocito koji su u tranziciji izgubili posao a njih je mnogo) i misle da ce i seljaci koji su slabo placeni za svoj rad dobiti vise kao i da ce biti veca zaposlenost sto oni najavljuju.

Pa sa nase strane je bilo sigurno najvise zrtava i najveci uopste zlocini kroz istoriju od svih juznoslovenskih naroda su doziveli Srbi.
Pa ni vi niste u nista boljem polozaju sto se tice viznog rezima.
Pa ne mislim da ceo svet hoce da nas unisti ali tokom devedesetih i arapska liga i NATO je podrzavao Srpske neprijatelje.

B92 je siguran izvor.

Pa mi ni Rusiji niti bilo kojoj drzavi nismo lizali dupe.
A to da ne znamo sta je diplomatija to si upravu. Ratove smo gubili za stolovima a ne u rovovima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 15:38:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.