Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 21:30:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17161 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo opet sam pogrešno kliknuo na "citiraj" umjesto na "izmeni"... već je kasno pa ne znam više šta radim...

moje iskrene isprike kolegama forumašima i moderatorima - zaista nije bilo namjerno
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
dok je rat bio on je još bio u pelenama pa ne zna neke stvari  Smile treba još puno učit ali sam uvjeren da ima još nade za njega pa će naučit kad tad  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
zeljko@8 - vidiš da više provociraju nego što diskutuju.

@ dečki možda ima nade i za vas - da nešto naučite dok ste ovde  Smile

što se istorije (povjesti) tiče nju piše pobednik i to je svima jasno kao dan. Broj žrtava je uvek i na svakom mestu preuveličan i tu nema priče.

da je Juga mogla biti sačuvana, to je sigurno, na njen raspad gledam (sa ove tačke gledišta) kao eksperiment.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

@ dečki možda ima nade i za vas - da nešto naučite dok ste ovde Smile

što se istorije (povjesti) tiče nju piše pobednik i to je svima jasno kao dan. Broj žrtava je uvek i na svakom mestu preuveličan i tu nema priče.

da je Juga mogla biti sačuvana, to je sigurno, na njen raspad gledam (sa ove tačke gledišta) kao eksperiment.

nije mogla biti sačuvana isto kao što ni komunizam kao društveno uređenje nije mogao opstati

mora se znati što je čije i samo tako može biti mir
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 

@ dečki možda ima nade i za vas - da nešto naučite dok ste ovde Smile

nije mogla biti sačuvana isto kao što ni komunizam kao društveno uređenje nije mogao opstati

mora se znati što je čije i samo tako može biti mir
ono što je bilo  kod nas se nemože nazvati komuniznom, posebno ne naše '80 pa naviše...

a to da se mora znati čije je šta je vrlo, vrlo diskutabilno i promenjivo tokom vremenom.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
može biti promjenjivo i bilo je ali tada, 1990., i sada se zna čije je čije i možemo normalno funkcionirati i surađivati kao posebne države
da li će tako ostati u narednih 100 godina?
možda da a možda i ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Sta je hrvatima vekovima pripadalo kada hrvatska nikad nije ni postojala. Kninska Krajina, Baranja, Slavonija, pola Dalmacije je bilo manje ili vise puta ulazilo u Srpsku drzavu ili u autonomnu oblast neke pokrajine u austro-ugarskoj. Ne bi digli ruke da im je bilo super a uostalom njihova volja je bila da se pripoje Srbiji a ne hrvatskoj.

Pa brinu se za Kosovo jer tamo ima puno nasih Svetinja i Srpskog naroda koji je nezasticen.

Krajina ili RSK je bila drzava kao sto rekoh od '91 do '95. Kad je to bilo hrvatsko i kad je hrvatksa uopste postojala?!?! Izgleda da ti nemas pojma. Srbi su ziveli tu i mnogo ranije samo vi hocete to da zataskate. Kasnije Srbi ponovo tu dolaze da brane jer hrvati nisu bili sposobni. Ta vojna granica je bila mnogo veca nego RSK koju su Srbi trazili. Pa ta sela mora da su velika ko cele oblasti?! Stvarno lupas.

Mi nismo zapoceli vec vi i ostali jer ste trazili svoju nezavisnu drzavu na sta vas mi sigurno nismo terali znaci nismo bili uzrocnici a jos ste hteli teritorije na kojima ne zivi vas narod i koje nikad nisu bile vase kroz istoriju.

Mi imamo stete i u ljudstvu jer su se ljudi borili za dzabe, potom proterivanju i okupiranju nasih teritorija ali to nije "velika steta" po tebi.

Pa ubijanje prestolonaslednika je bio herojski cin koji vi treba da cenite jer biste jos ziveli pod austrijom. Pa i mi smo krivi za pocetak tog rata ali nasa zelja je bila da oslobodimo okupirane delove svog naroda a austro-ugarska je htela prosirenje ka jugoistoku na racun drugih naroda.
U Bosni je druga stvar bila i tu se znalo da ce biti rata vec pocetkom devedesetih jer muslimani i hrvati su zeleli svoju drzavu tj. da se odvoje od Srbije ili ostatka jugoslavije.

Pa jer vidis sta ti govoris tj. i vama i nama trebaju vize gde god da krenemo jer smo i jedni i drugi u govnima tj. evropa nas zajebava i ne daje nam ulazak u EU. Ne brinite necete ni vi uci pre nas i ostalih jugoslovenskih drzava (bivsih zaboravih).

Ma da B92 je "siguran".

Pa sta ces mi imamo OBRAZ za razliku od vas licemernih, dvolicnih dupelizaca.

Dok je Srpska vojska bila i RSK je postojala. Cim je pao dogovor izmedju starih crvenih drugara odmah je naredjeno iz Beograda da se RSK prepusti stranim snagama.
Pa ti pojma nemas u Vukovar se ulazilo vise puta ali uvek smo vam ga vracali natrag ne zbog vase nadmoci vec zbog politicara koji su ubirali pare. Srbija je u to vreme bila profiterska drzava i prodavala je sve za pare. Vi 4 godine a nikad ne bi ni osvojili RSK da nije ceo NATO i amerika kao i nemacka cuvala vam dupe i ucestvovala u ratu. Sto niste se sami borili protiv nas. A takodje nismo imali celo oruzje JNA jer su vasi generali uzeli velik broj oruzja. Rat smo izgubili zbog politicara pohlepnih, a ne u rovovima.
I Osijek je trebao da padne samo da smo stisli tj. da nije naredjeno povlacenje bez ikakvog osnova (vise para u dzepove politicara). Pa napocetku rata smo stigli skoro do zagreba i on bi pao da nismo imali takve politicare. Da smo hteli rasturili bi vas i pobili kao gnjide sto i jeste.

Evo samo da ti pojasnim malo jer ti povijest ni tvoja Srpska nije bas najbolja a ni tudja.

Neznam dali ti je poznato ali sigurno da nije cim lupetas kao neznam ni ja tko,dali znas da je se prvi Kralj  Tomislav krunisao 924 godine i da je HRVATSKU drzavu od bugara i madjara odbranio.A ispod dinastije Trpimirovica (do 1089) je Hrvatska postala samostalna,hallooo hej samostalna.Da da i to je super znaci mi smo se nakacili na Srbe a vi eto primili nas u vas dom...

na tvoj Komentar Zeljko uopce nemam sta da pisem jer dugo nisam toliko gluposti procitao kao u tvome postu a najzalosnije je sto tu nema ni pocetka ni kraja,sam sebe uvjeravas u nesto sto nikada nije ni postojalo niti se desavalo.Ja neznam dali si ti rata vidio ali cisto sumnjam.

I vec kada kazes Srbi u Krajini su se htjeli pripojiti Srbiji jer im je to bila njihova Domovina,vidis zato sada imate jos negdje oko 150.000 izbjeglica iz Hrvatske Srba,ovi sto su se vratili svaka im cast neka zive tamo gdje zele.Ali ti koji su u Srbiji daj boze da i ostanu tamo gdje jesu jer se osjecaju tu doma.Pa tako da neznam sto bi ih mi vracali u nasu Drzavu.I da mi smo svi okolo vas zapoceli,od Slovenije pa do Hrvatske,Bosne i Kosova sve su to za vas ratista bili a mi nikada nismo presli granicu i pucali po Srbiji,nedaj boze da je tako bilo...vama mrznje nikada nebi bilo dosta.Srpska Krajina nikada nije bila drzava,to su sami Srbi u Hrvatskoj tako nazvali ali NIKADA nije bila priznata pa cak ni od Majke RUSIJE....to sto je jedino bilo to ti je bila okupacija.
I da Srbi su svugdje zivjeli ranije,cudo da Isus nije Srbin,a tko zna mozda ce se i kod njega pronaci malo Srpske krvi.

I nikada meni nece biti stete Srpske zrtve koji su podupirali taj rat kao sto tebe boli uho za Hrvatske,da niste uzeli puske nebi nigdje bilo mrtvih a vi u Srbiji blage veze niste imali kako je to i sta je to rat....a kada vas je NATO napao covjece kao da vas Hirosima stresla.

I tko je nama pomagao ajde molim te nepricaj,lagano je se boriti sa nekim tko nije ravnopravan tebi znaci nema te vojne opreme,a da nepricam koliko je vama Rusija pomagala i koliko je vam odobrenja davala da koljete a oni to u Svijetskoj politici da odugovlace.

Ma nemam ti nista reci ti vec sve znas vidim da si naucen i izucen,...samo nemoj da pricas o VIZAMA jer stvarnoooooooooo postajes biti smijesan!!! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
cuj trpimirovica i tomislava.....
kao prvo vi ni u ludilu niste smjeli preci granicu i pucati po srbiji.
drugo, na svim ratistima vas je cuvao nato, kao i vecinu ratista gdje su bili muslimani.
oluja i bljesak su vojni uspjesi NATO pakta a ne vas, i stvarno ispadate smijesni kad govorite kako ste vi nekog naprasili.  pa ginuli ste kao muve i mjesec dana poslije oluje. cijele cete. Jezero, Mrkonjic, Petrovac... osilili se na kolonama izbjeglickim pa krenula braca na vojsku.
a to da u srbiji nisu osjetili rat, istina je, samo vi ste ga u hrvatskoj jos manje osjetili zato  Smile

a ti meni tu trpimirovice...
da si covjek priznao bi da ni za koga od njih nisi cuo do 96
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cuj trpimirovica i tomislava.....
kao prvo vi ni u ludilu niste smjeli preci granicu i pucati po srbiji.
drugo, na svim ratistima vas je cuvao nato, kao i vecinu ratista gdje su bili muslimani.
oluja i bljesak su vojni uspjesi NATO pakta a ne vas, i stvarno ispadate smijesni kad govorite kako ste vi nekog naprasili. pa ginuli ste kao muve i mjesec dana poslije oluje. cijele cete. Jezero, Mrkonjic, Petrovac... osilili se na kolonama izbjeglickim pa krenula braca na vojsku.
a to da u srbiji nisu osjetili rat, istina je, samo vi ste ga u hrvatskoj jos manje osjetili zato Smile

a ti meni tu trpimirovice...
da si covjek priznao bi da ni za koga od njih nisi cuo do 96

rasek smiri se malo
ko gubi ima pravo da se ljuti
priznaj naprašili smo vas
ali tako ti je to kad braniš svoje, 100 puta si jači od napadača
evo ti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
hvala junacki trpimirovici, hvala... Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 21:30:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.