Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:34:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17142 puta)
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
Zaključak - Varaždinac i Tiger2005 = uzalud vam trud, svirači... uopće nema potrebe razuvjeravat onoga tko je sam sebe uvjerio u vlastitu nepostojeću veličinu
to je istina.. trdoglav je i neda se razuvjerit da se postaviš na trepavice.. on je sam sebe uvjerio u nešto i samo svoje stavove priznaje..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
željko tebi su za sve vaše poraze krivi političari.. pa zar su oni uzeli pušku u ruke i otišli na bojište?.. naravno da nisu nego su išli obični ljudi koji su se borili i ginuli za njih do su oni sjedili u svojim foteljama tamo gdje nije bilo ni r od rata..
Pa znas zasto su mi krivi. Krivi su mi dacu ti tri razloga:
1. Zato sto nisu videli niti osetili rat a znali su da upravljaju iz svojih fotelja i da predaju koje hoce teritorije tj. da prodaju ne shvatajuci da se igraju sa ljudskim zivotima.
2. Ako nisu hteli ici do kraja zasto nisu odmah dali hrvatskoj Krajinu nego je ovaj narod ratovao za dzabe tj. nema niti svoje teritorije za koje se borio, nema neku novcanu naknadu, video je svasta i doziveo i taj rat nikad nece zaboraviti. Ostace mu samo mrlja. Zasta su se borili Srbi tada? Da bi danas to bilo vase i da bi napunili dzepove profiterima i politicarima.
3. Zato sto su ukaljali Srpsko ime u ugled zbog svojih ludorija.

Ma kako ne razumijete ljudi...

Srbi su nepobjedivi i nikad nisu izgubili niti jednu bitku - to je početak, to je sredina i to je kraj svake diskusije.

E sad - ako netko želi vjerovat u takvu bedastoću - njegov problem. Autosugestija je moćna stvar, i samo visokokvalificiran psihijatar u stanju je to izliječit.

Zaključak - Varaždinac i Tiger2005 = uzalud vam trud, svirači... uopće nema potrebe razuvjeravat onoga tko je sam sebe uvjerio u vlastitu nepostojeću veličinu
Tebe ne treba komentarisati jer si odavno vec zduvo. Daj se povrati razgovoru i temi.
A Srbi su izgubili rat svojom neslogom i izgubili su rat u kojem su sami sebi bili protivnici. Srbinu je oduvek najveci bio protivnik ,pored katolicke crkve i muslimana prodanih dusa, sami oni. Ne kaze se za dzabe SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.
Mi nemamo ni sloge a moze se reci ni skorasnjeg spasa iz ovih govana.
Za ostalo ti necu odgovarati jer ne zelim opet da krenem sa svadjom i uvredama, jer vec si mi se skinuo sa kur** pa me mrzi opet da te popnes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je istina.. trdoglav je i neda se razuvjerit da se postaviš na trepavice.. on je sam sebe uvjerio u nešto i samo svoje stavove priznaje.. Smile
Pa i vi vase stavove terate pa vas ja ne teram da ih promenite. Vazno je cuti dve strane pa nek svako nastavi po svojem. Ako hoce neka nesto prihvati ako nece niko mu nije kriv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
o kakvoj predaji ili prodaji teritorija pričaš?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
to je istina.. trdoglav je i neda se razuvjerit da se postaviš na trepavice.. on je sam sebe uvjerio u nešto i samo svoje stavove priznaje.. Smile

A svi drugi lažu i iskrivljuju povijest. Svi ostali (osim Srba) su kukavice i "sise". Cijeli svijet se urotio protiv Srba, svi su se dogovorili da se Srbe uništi, porazi, ošteti, oduzme im se teritorij koji je povijesno njihov - naravno, pri tome misli samo na povijest koja njemu odgovara, jer su sve druge povijesti lažne, iskrivljene i neistinite.

Kažem ti - školski slučaj autosugestije.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
o kakvoj predaji ili prodaji teritorija pričaš?
O naredbi da se povuce Srpska vojska iz Krajine nakon dogovora dva crvena druga sesti put ponavljam.

A svi drugi lažu i iskrivljuju povijest. Svi ostali (osim Srba) su kukavice i "sise". Cijeli svijet se urotio protiv Srba, svi su se dogovorili da se Srbe uništi, porazi, ošteti, oduzme im se teritorij koji je povijesno njihov - naravno, pri tome misli samo na povijest koja njemu odgovara, jer su sve druge povijesti lažne, iskrivljene i neistinite.

Kažem ti - školski slučaj autosugestije.
Pa nisu kukavice svi narodi ali hrvati jesu. Pa nije ceo svet vec NATO i arapska liga tokom devedesetih. Da ih nameste slabasnim su hteli.
Pa sta mogu kada vi vasu istoriju smisljate bez dokaza i u ovim trenucima.
Barem nisam predskolski kao ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa nisu kukavice svi narodi ali hrvati jesu. Pa nije ceo svet vec NATO i arapska liga tokom devedesetih. Da ih nameste slabasnim su hteli.
Pa sta mogu kada vi vasu istoriju smisljate bez dokaza i u ovim trenucima.
Barem nisam predskolski kao ti.

A inače, u Srbiji ima toliko blaga božjeg, od nafte preko zlata, dijamanata i uranove rude pa sve do jedinstvenih biljnih i životinjskih vrsta - pa je upravo to razlog da su sve svjetske sile skovale pakleni plan, mračnu urotu da se slomije "nepobjediva i nesavladiva Srbija". Ili je to možda zbog ključnog geostrateškog položaja usred ničega, u centru pripizdine, lijevo od bogu iza leđa?

Ma daj molim te... osvjesti se... ma boli svijetske sile ona stvar za Srbe i za Hrvate... ali brate, pretjeraste za zulumom, pa se moralo intervenirat i reć dosta. A i to su intervenirali kad smo vas već bili pošteno namlatili pa se pobjegli glavom bez obzira

"dogovor dva crvena druga" - svašta... pa kad ste već tako moćni i vojnički superiorni, šta se tu imalo dogovarat?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
jel ta naredba bila tijekom oluje kao paravan vaše slabosti da ispadne kako ste se vi povukli jer je to bila naredba a ne da ste pobjegli od straha?  Smile Smile
da smo kukavice onda se nebi branili nego bi pobjegli..   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma opet ti kažem, stari - autosugestija...

Očekuj u slijedećim postovima čuvenu rečenicu "sćeraćemo se mi još" - to hoće reć da će opet bit rata i da on to jedva čeka. a to ti je najbolji pokazatelj da on rata nije ni vidio ni osjetio... jer inače ne bi takve gluposti pričao

« Poslednja izmena: 20. Okt 2006, 00:02:24 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma opet ti kažem, stari - autosugestija...

Očekuj u slijedećim postovima čuvenu rečenicu "sćeraćemo se mi još" - to hoće reć da će opet bit rata i da on to jedva čeka. a to ti je najbolji pokazatelj da on rata nije ni vidio ni osjetio... jer inače ne bi takve gluposti pričao

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 16:34:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.