Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 09:20:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17014 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vladek vladek ti ko jedan gamer ne bi smio toliko biti protiv interneta i kompjutera
sam sebi uskačeš u usta
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Da da svaki razuman covjek ce vas shvatiti. Idete iz krajnosti u krajnost. Ako sam ja rekao da nije zdravo sto djeca od 15 godina u tolikom broju koriste internet, nisam rekao da je internet los. Sto vise internet je veoma koristan, za ljude koji ga znaju koristiti. Ja sam racunarski fanatik, gamer, script kidy , ali sam uz sve to i sportista, nekad bio poluprofesionalni i jos uz sve to cekam diplomu pravnog fakulteta. Moje razmisljanje je zdravo i niko normalan me ne moze ubijediti u to. Ja se ne hvalim internetom, ja se hvalim zdravim razmisljanjem nacije i licnostima i grupacijama koje su nas sjajno predstavljale u istoriji i koje to upravo cine. To je velika razlika i to pokusavam svo vrijeme da vam objasnim.

Ako kazete da Hrvatska ima vise korisnika interneta od Srbije... OK. Jel vam sad srce puno? Ako kazete da je finansijska situacija u Hrvatskoj dosta bolja... OK. Sve je to istina. Niko to ne demantuje. Ali isto tako sav taj napredak donosi i bolesnu naciju. Ne kazem ja da je sva nacija bolesna, nego se to odvija polako. Najvaznija stvar od svega je sto stanovnistvo potpuno glupo i neobrazovano. Polako se gubi nacionalni identitet. Pa vi gore znate kakvi su Slovenci. Oni ne treba da pripadaju Balkanu. Neki bolesni i nezdravi umovi, nepoznati nasem mentalitetu... Nije mi namjera da hvalim i da uzdizem Srbiju i Srbe i da govorim da li su pametni ili ne. Za to bi mozda trebali otvoriti drugu temu. Niti je interesantno da se prica o razvijenosti zemalja, kad to svako uocava na prvi pogled. Zna se da je Srbija u zaostatku za HR, ali se isto tako zna i da su Srpski kapaciteti mnogo veci na svim poljima... Ocekujem sada vase pametne komentare.   Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
lupaš Vlado , ne znaš sam šta hoćeš da kažeš .

nisi loš momak vidim to , ali vidi se da si zelen još , tarlahaš tamo vamo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo ti pametni komentar: tema je nekakvi hrvatski trgovci strahom a ne internet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
@ Nikola i ti ga pretera

ovako,
svaka vlada ima želju da skrene pažnju sa svojih problema potencirajući na drugim stvarima. Zato se kod nas i iniciraju toliko kriza i afera, a pretpostavljam da i kod naših zapadnih suseda, Hrvata vlada ista takva klima.

Priča o bolesnim i nezdravim umovima iz Slovenije mi nikako ne štima, nekada je postojala priča da treba prokopati tunel ispod Hrvatske da bi se Srbi i Slovenci mogli družiti. Da se razumemo između Hrvata i Slovenaca vlada velika netrpeljivost i rivalstvo, gledano i po ekonomskoj moći i po mentalitetu, čitaj zavist.

vezano za odlazak u inostranstvo, to je uopštena pojava,  pa Nemci se hvale kako su najučeniji Amerikanci poreklom Nemci. I oni imaju problema da zadrže svoje vrhunske kadrove, tako da mi našima možemo samo da im poželimo sve najbolje...

Trbuhom za kruhom uvek je bilo i uvek će biti.

sad da dodam jedan vic možda nije na mestu.

otac i sin crv žive na bunjištu i gledju drugog crva kako živi gore u jabuci. Pita sin crv oca - a zašto i mi živimo na bunjištu kad možemo da živimo u jabuci?  bilo bi nam bolje..., a otac mu kaže: pa ovo je naše bunjište.

@ umorni  sad mi bilo glupo da ovo pošaljem, al' kad sam otkucao ovoliko da se ne baci
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nema veze, sve što si rekao je o.k.

ali da jedna stvar bude jasna: naša vlada ne može mazati ljudima oči plašeći ih nekakvom opasnošću od srbije jer naš narod to ne puši, to vlada i sama zna. oni se služe suptilnijim metodama, izmisle neku aferu (čak ju ne moraju izmisliti samo ju serviraju) od bivše vlasti pa onda započne medijsko prepucavanje i tako narod se zabavi i zaboravi o čemu je u početku bilo riječi.

zato mi je glupo mišljenje da nas naša vlada plaši sa srbima jer nit nas briga nit se bojimo a i sama vlada to zna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
ne bih se složio da se ne plašite, i mi bi se plašili neke radikalne struje u Hrvatskoj,  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Lafcino

Nisam ja nista pakovao, vec su to, sto se ono kaze, 'fakti' gledano iz naseg ugla.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne bih se složio da se ne plašite, i mi bi se plašili neke radikalne struje u Hrvatskoj, Smile

ma plašili bi ste se kur.. isto ko i mi

pa znaš da je cilj takvim strujama samo iskoristiti jadne naivne nacionaliste i sa njihovim glasovima ući u sabor ili skupštinu i onda laganini uživati u plaćama i beneficijama

to je samo mlaćenje prazne slame usmjereno ka ostvarivanju privatnih interesa

kakav rat i kakva ekspanzija, mi smo premali da bi ijedan važniji potez povukli bez odobrenja svjetskih velesila i naš narod to zna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa znaš da je cilj takvim strujama samo iskoristiti jadne naivne nacionaliste i sa njihovim glasovima ući u sabor ili skupštinu i onda laganini uživati u plaćama i beneficijama

Ali sta se desi kada oni to i ostvare? Mislim, udju u sabor/skupstinu? Sta onda ostaje 'jadnim naivnim nacionalistima'?  Bes?  Frustracija? Sta ce oni tada uciniti?

Ako je tako, onda je to neodgovorno od politicara. Kako nasih tako i vasih.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 09:20:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.