Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 05:21:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Golf 2 - cena?  (Pročitano 60246 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
slažem se da je održavanje najbitnije, al vi taksisti niste merodavni, naročito za kvarove motora, jer motoru mnogo znači ako je stalno upaljen. prešo jedan kamion (mislim volvo) 2.000.000 km bez otvaranja motora tako što je u rudniku vozio gore dole 24/7 bez gašenja. Sad je u muzeju.  Smile

150.000 bez generalke se odnosilo na to da je taj golf već prešo bar jedno 200.000, pa još 150.000 je puuuuno za golfa. Teo sam ja da kupim golfa, svaki koji je prišo 200.000 je trošio ulje i duvo, a to je bilo u dobra stara vremena kad se vraćanje kilomeraže nije podrazumevalo.

IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
eee, kamo srece da nas ima vise koji ne gase kola... ja i leti i zimi skoro uvek drzim upaljen - sto zbog cimanja motora sto zbog grejanja/klime...
da vidis kad stanem na taxi-stanicu, svi koji su se smrzavali u kolima jer nece da trose gorivo - sednu kod mene... znas, mnogo ce ustedeti ako ne potrose tih pola litre na sat vremena... a onda se razbole i ne rade nedelju dana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
eee, kamo srece da nas ima vise koji ne gase kola... ja i leti i zimi skoro uvek drzim upaljen - sto zbog cimanja motora sto zbog grejanja/klime...
da vidis kad stanem na taxi-stanicu, svi koji su se smrzavali u kolima jer nece da trose gorivo - sednu kod mene... znas, mnogo ce ustedeti ako ne potrose tih pola litre na sat vremena... a onda se razbole i ne rade nedelju dana  Smile

negde je neko izneo podatak, neki inženjer nekog poznatog proizvođača, ne sećam se, da svako paljenje i gašenje auta skrati vek trajanja motora za 50takkm
IP sačuvana
social share
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
@Diletant
Pa gde vozis toliko po gradu?
Mislim ja nikad nisam brojao kilometrazu koliko predjem (osim pred servis) al posto cesto idem za BG (a iz Nisa sam) pa neverujem da prelazim toliko...
Moram da obratim paznju koliko godisnje prelazim

aaaa setio sam se..  pa ja vozim vise auta i kombi...   koliko li je to kad se sabere......

Ali upravu si za odrzavanje. Ja uvek sipam originalno ulje u filtere. Mislim da je to najbitnije za vek motora, i naravno redovno menjanje.

Cuo sam da kad se ulje menja pre optimalnog vremena ( znaci stalno se sipa, da kazem, novo isto nije dobro  Smile
Nisam se samo po BG-u vozio,vozao sam se i po unutrašnjosti po RS. i BiH.,ali većinu po Bg-u.Sabere se,odeš tamo,vamo,mada manje u zadnje vreme,dosadilo m.A imam drugara,koji je triput gori od mene,njemu sam prodao auto i za god. je prešao sa njim oko 70000 sve po BG.,jebo mu je kevu,kao taksista,po ceo dan.

Ja am razmišljao gde ode tolika km.,pa sam poništio km sat,i odem do drugara u Višnjičku banju,tada sam stanovao na Karaburmi,svratim da sipam plin preko Pančevačkog mosta,i odem negde u grad da jedem i ubio sam 25-30 km,a gde sam bio,nigde.Popodne odem do Jajinaca,imao sam jednu tamo Smile Smile Smile izblejim do grada sa njom vratim je kući,i kad ja dođem kući na satu preko 100. Smile Smile Odeš sa Karaburme dvaput do zemuna i nabio si 60-70 km na satu. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Citat
golf prešo 150.000 bez generalne, ajde molim te...
Moje je presao 460 000 bez generalne ili polugeneralne Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k700i
Citat
negde je neko izneo podatak, neki inženjer nekog poznatog proizvođača, ne sećam se, da svako paljenje i gašenje auta skrati vek trajanja motora za 50takkm
Citat
Za 50 km...ako sam lepo razumeo...mnogo je bre...nek upalim auto 100 puta mesecno, znaci skrati mu se vek za 5000km, godisnje za 50-60 hiljada...mnogo bre
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
bem ga, deluje mnogo, tako sam zapamtio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Citat
golf prešo 150.000 bez generalne, ajde molim te...
Moje je presao 460 000 bez generalne ili polugeneralne Smiley
Neznam zašto ljude čudi to koliko golf2 može da prođe bez generalne. U suštini sve zavisi o redovnom servisiranju, devedesetih je moj ortak vozio službenog golfa i nije nešto puno vodio računa o njemu, vozilo je dobio još kao novo i prešao sa njim oko 350000km, tada sam čuo i priču da ako je vozilo u privatnom vlasništvu i vodi se više računa o njemu, normalno, onda može da se pređe i po 500000i više km. Meni je ovo ličilo na bajku, i nisam imao prilike da neko stvarno potvrdi priču. Uostalom svi znamo kako je kod nas dospela velika većina golfova, a ko ih je i kako vozio pre toga teško je ustoviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia ispo iz modu
Па може да пређе 500к без генералне, али није то одлика само голфа. Мада неки изгледа верују да може да пређе и милион и то не без генералне него и без икаквих кварова.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Reci mi koji se auto ne kvari?
Ja sam recimo upoznao čoveka koji je sa službenim mercedesom prešao 1200000km bez generalne. Ovo se inače desilo šezdesetih godina prošlog veka. Delegacij iz fabrike mercedesa je bila u posetu vozaču i fabrici.
Svi znamo da se automobili kvare, neki češće neki ređe, kod nekih je održavanje skupo, kod drugih jeftinije...
Ali pouzdano znam da kod japanaca radni vek motora je oko150000km pa sada da uporedimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 05:21:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.