Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 16:41:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Golf 2 - cena?  (Pročitano 59953 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
nikad nov auto, najbolje je 2-3 godine star, ako imaš dosta para, a 5-6 ako imaš manje  Smile

naravno, nikad se ne odnosi ako ne znaš šta ćeš sa parama pa ti se može
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
pa sem ako nemas nameru da ga vozis 10 godina, ili prelazis jako mnogo, glupo je kupiti nov... bacanje para...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
da i to je opcija. da ga kupiš novog i sahraniš Smiley
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
nit volim nesto preterano, nit vozim...
pa ubuduce, prvo to proveri i vidi svojim ocima, a ne tako da pricas... kazem ti, ne sporim da je Golf dobar auto, al ne mozes onako da pricas na osnovu rekla-kazala...
ovo ti kazem jer odlicno znam coveka koji je vozio...
Znači meni kažeš da ne pričam na osnovu rekla kazala, a šta ti pričaš?
Sve industriije reklamiraju svoje proizvode,. Jedan vid reklame je i finansiranje časopisa da vas hvale.
Ako izuzmem da sam vozač, nemam nikakvih drugih veza sa auto industrijom. Zato sam u svojoj branši naučio da proizvođači koji prave kvalitetne proizvode ne troše puno na reklamu. Oni se baziraju na kvalitetu, a hvaljenje njihovog proizvoda prepuštaju potrošačima. To je jedini siguran put ako se ozbiljno bavite svojim poslom u proizvodnji.
Neko će opet spomenuti statističke podatke o prodaji. Da izuzmemo pitanje koliko neko iznosi tačne podatke o svom poslovanju, ali probajte da nađete podatke koji se ne odnose na poslednu godinu ili nekoliko godina unazad i videćete kako i koliko ko varira u svom poslovanju i to vam je dovoljan dokaz da li je neko kvalitetan.
pokušajmo da uzmemo u obzir eventualnu krizu ekonomsku i sl, i doćićemo do zaključka da nečija dobra godina ne znači ništa jer posle izvesnog vremena stiže sud potrošača koji sve više i više briše rezultate nečijeg "kvaliteta".
Ovo ponavljam pričam uzimajući u obzir svoj posao koji nema veze sa autoindustrijom, ali znam da su zakoni tržišta takvi.
Verovatno u ovome io treba tražiti odgovor zašto neko više ceni jednog proizvođača automobila od drugog, i zašto nečiji automobil, u ovom slučaju famozni golf 2, i posle toliko godina ima cenu veću od očekivane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
pa ubuduce, prvo to proveri i vidi svojim ocima, a ne tako da pricas... kazem ti, ne sporim da je Golf dobar auto, al ne mozes onako da pricas na osnovu rekla-kazala...
ovo ti kazem jer odlicno znam coveka koji je vozio...
Znači meni kažeš da ne pričam na osnovu rekla kazala, a šta ti pričaš?
Sve industriije reklamiraju svoje proizvode,. Jedan vid reklame je i finansiranje časopisa da vas hvale.
Ako izuzmem da sam vozač, nemam nikakvih drugih veza sa auto industrijom. Zato sam u svojoj branši naučio da proizvođači koji prave kvalitetne proizvode ne troše puno na reklamu. Oni se baziraju na kvalitetu, a hvaljenje njihovog proizvoda prepuštaju potrošačima. To je jedini siguran put ako se ozbiljno bavite svojim poslom u proizvodnji.
Neko će opet spomenuti statističke podatke o prodaji. Da izuzmemo pitanje koliko neko iznosi tačne podatke o svom poslovanju, ali probajte da nađete podatke koji se ne odnose na poslednu godinu ili nekoliko godina unazad i videćete kako i koliko ko varira u svom poslovanju i to vam je dovoljan dokaz da li je neko kvalitetan.
pokušajmo da uzmemo u obzir eventualnu krizu ekonomsku i sl, i doćićemo do zaključka da nečija dobra godina ne znači ništa jer posle izvesnog vremena stiže sud potrošača koji sve više i više briše rezultate nečijeg "kvaliteta".
Ovo ponavljam pričam uzimajući u obzir svoj posao koji nema veze sa autoindustrijom, ali znam da su zakoni tržišta takvi.
Verovatno u ovome io treba tražiti odgovor zašto neko više ceni jednog proizvođača automobila od drugog, i zašto nečiji automobil, u ovom slučaju famozni golf 2, i posle toliko godina ima cenu veću od očekivane.
ej, ja sam taj auto gledao svaki dan, i sedeo u njemu skoro svaki dan, a par puta ga i vozio... nisam sreo coveka negde a on mi napricao bajke...
a taj famozni Golf samo kod nas ima toliku cenu... i podseti me, zasto kompanije kao Coca-Cola, Audi, Peugeot, Renault daje tolike svote na reklame, ako im to nije potrebno???
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 17:30:47 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
I misliš da svakodnevno gledanje automobila i sedenje u njemu, dobro da ne zaboravimo i povremenu vožnju, daje tebi za pravo da pričaš o nečemu više od nekog drugog. Da li si siguran čiji sam ja sve auto gledao, u kakvim sam se automobilima vozio, a da ti napomenem da sam za dvanet godina vozačkog iskustva prešao preko 1500000 km.
Veruj mi da sam puno toga vozio, ali eto nisam sve, priznajem. Ti koji sam kažeš da niti voliš niti voziš imaš merodavniji stav od nečijeg drugog?!
Ja mogu da priznam da mi neki priznati mehaničar navede neke razloge koje ja ne poznajem toliko, pa da kažem da je u pravu, ovako....
Ovde svi iznosimo mišljenje i informacije do kojih smo došli, nekada lično, nekada posredno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
Da mogu, jer bas ako nisam ljubitelj nekog proizvodjaca - drugacije cu komentarisati.
e, ajde da se ne prepucavamo ko ima vise vozackog staza... stariji sam dosta od tebe, a 13 godina radim u taxiju...
o onom autu imam pravo da pricam kao ti o autu tvog caleta...
Lično nemam nekog iskustva sa japancima, golfa sam vozio par puta ali nikada nisam bio njegov vlasnik, tako da su moji sudovi i o japancim i o golfu posredni.
ja sam imao Jettu 2 (isto sranje ko Golf), a onaj auto sam znao kao svoj.
tako da mogu mnogo vise da pricam od tebe koji si vozio golfa par puta, a nemas iskustva sa japancima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Pošto sam javno prozvan, želim javno i da odgovorim. Unapred se izvinjavam svim učesnicima ove teme, ali i čitaocima naravno, na off-u. Obećavam da će moji naredni postovi ukoliko i kad ih bude bilo biti vezani samo za temu.
Prvo kažeš:
A zatim:
... stariji sam dosta od tebe, a 13 godina radim u taxiju...
Kako to jedan taksista ne vozi? Možda može i da ne voli da vozi, ali da ne vozi a bude taksista to prvi put čujem!? Smile
Ne znam gde si našao u mojim postovima da pričam o autu svog ćaleta, rekao sam šta trenutno vozim, a naravno kada sam bio položio prvo sam vozio ćaletov auto, kao i većina.
U ni jednom postu nisam spomenuo ni svoje godine ni vlasništvo svog automobila, tako da su tvoje reči:
.
o onom autu imam pravo da pricam kao ti o autu tvog caleta...
i prethodno navedene o godinama tvoja čiista insinuacija. To je valjda tako kad ko nema šta da kaže ili kad bude ulovljen u laži onda ne bira reči ne bi li se opravdao, ali od čega? Ovde se većina učesnika ne poznaje lično, tako da ono što neko kaže o ovom drugom bez ikakvih informacija je najobičniji bezobrazluk. No to je već pitanje kućnog vaspitanja i lepog ponašanja.
Na osnovu vašeg (pošto ste toliko stariji od mene) mišljenja ovde iznetog mogao bih da ovde kažem još što šta, ali neću. Svaka priča sa isfrustriranim osobama nikada ništa dobog nije donela.
Još jednom molim sve ostale učesnike da mi oproste na off-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
decko, "nit vozim" se odnosilo na japance... prati sta pisem...
a za auto tvog caleta nije bilo nikakvo prozivanje nego poredjenje, da znas nesto o tom autu i da mozes da preneses iskustvo...
da si malo pazio sta pise sxvatio bi...
posto kazes da imas vozacku (pretpostavljam) 12 godina
a da ti napomenem da sam za dvanet godina vozačkog iskustva prešao preko 1500000 km.
znaci imas oko 30, max 35 god, a ja imam 42...
i ne kapiram zasto padas u vatru kad nemam ni jedan razlog da te "javno prozivam", nit imam nesto protiv tebe...

i, izvinjavam se na off-u... nek moderatori brisu...
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 18:36:45 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Reci mi koji se auto ne kvari?
Ja sam recimo upoznao čoveka koji je sa službenim mercedesom prešao 1200000km bez generalne. Ovo se inače desilo šezdesetih godina prošlog veka. Delegacij iz fabrike mercedesa je bila u posetu vozaču i fabrici.
Svi znamo da se automobili kvare, neki češće neki ređe, kod nekih je održavanje skupo, kod drugih jeftinije...
Ali pouzdano znam da kod japanaca radni vek motora je oko150000km pa sada da uporedimo.

После овакве изјаве свака даља полемика са тобом је бесмислена. Очигледно је колико се разумеш у аутомобиле.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 16:41:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.