Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gay brakovi i usvajanje dece  (Pročitano 22339 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ja ne mogu nikada da se slozim da je homoseksualnost urodjena, jer to ne bi bilo fer. Mogu da shvatim da je doslo do igre hormona i takvih procesa (voleo bih da znam gde si nasao to istrazivanje), a svestan sam da od viska muskog hormona androgena nastaje taj poremecaj (zato su mnoge muskarcine homoseksualci). Medjutim, ovo drustvo i gej lobi nas uveravaju da je to nesto prirodno, normalno, zdravo... ali zato guse one koji su se izlecili od toga i koji se nikada bolje ne osecaju i nikada se vise ne bi vratili u takav bolestan zivotni stil, bez obzira sta se desilo u hormonima, hemiji, itd. Dakle, moguce je izleciti taj poremecaj. To je verovatno moguce zato sto osim tih fizioloskih funkcija postoji psiholoska dimenzija cele te nesretne price. Bas ta psiholoska dimenzija je najtragicnija u svemu tome i za to, zaista, nisu odgovorni ti ljudi, nego njihovi roditelji.

Tako da moguce je izleciti se od tog poremecaja, umesto sto smo svakim danom zatrpani gej lobistima koji vriste o svojim uskracenim pravima.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jel bi hteo neko da mi smucka idealnog partnera ? Smiley Mislim za sad sam zadovoljan savrseno, al ko zna jednog dana... nek stoji epruveta u frizideru Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Uopste ne ulazim u gay lobiranje i socijalnu stranu cele price, to bi zahtevalo potpuno novu temu, samo sam dao osvrt na biologiju problema, cak ne ni na psiholoske faktore koji tokom razvoja mogu da uticu (dominantna majka, prestrog otac i sl.).
Dakle, jos neka pojasnjenja - polni organi oba pola su u zacetku potpuno identicni. Od toga da li je zametak dobio xx ili xy hromozome, zavisice koji ce se hormon prevashodno sintetisati - estrogen ili testosteron, a ovaj ce delovati na primarne polne organe da se razviju ili u muske ili u zenske. Najbolji primer slicnosti je klitoris, koji je, slicno kao i penis izgradjen od erektilnog tkiva i u toku seksualnog uzbudjenja puni se krvlju i raste. Sledeci talas hormona utice direktno na mozak i njegov razvoj. Poznato je da estrogen deluje umirujuce, dok je testosteron klasican hormon agresivnosti koji pokrece muskarce na akciju. Priroda je tako udesila da je zena determinisana kao daleko manje agresivna, smirena, cuvar kucnog ognjista, a da je muskarac lovac, snabdevac, borac za zenku. Odvojite ovo od civilizacije i socijalizacije coveka, borbe za ista prava i svega ostalog, govorim o cistoj biologiji, o onome sto smo nasledili od pra predaka i sto se nije ni za dlaku promenilo, sto nas i dalje bioloski determinise.
U slucajevima poremecaja iz bilo kog razloga, te nedovoljne sinteze hormona u toku razvoja ploda moze da dodje do niza poremecaja od kojih je jedan, kao sto sam ranoje rekao nekarakteristicno struktuiranje mozga u odnosu na pol. Daleko tezi slucajevi su pojave hermafroditizma, kada su spoljasnji i unutrasnji polni organi izmesani, pa imate osobu sa kitom i jajnicima u stomaku, ili previse izrastao klitoris koji lici na penis, dok su u velikim usminama smesteni zakrzljali testisi.
Kao bioloski usmeren covek, u razmisljanjima uvek dajem prednost nasledju i bioloskoj determinisanosti, ipak su oni prisutni milion godina (koliko se ceni da postoji covek), pa i vise, jer je slicno i kod drugih sisara, u odnosu na par hiljada godina civilizacije...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Pokusacu u sto manje da kazem mnogo stvari.

Homoseksualci su LJUDI koji imaju pravo na NORMALAN zivot.
Kako se postaje jedan, ne znam i ne interesuje me. Ono sto znam da je to NJIHOV IZBOR i ako se ta dva tipa ili te dve devojke VOLE neka im.
Mnogi homoseksualni parovi su mnogo kompatibilniji za ulogu roditelja, nego od oca narkomana a majke alkoholicarke.
Sada sto se tice dece cinjenica je da ta deca ne bi lepo se provela u skoli, ali ja sam odrastao sa samo jednim roditeljom i NIKADA mi niko nije nista prebacio.
Samo dobra psiholoska procena i prica gotova. Znaci ja sam ZA
A one sto bi ih uza zid pa postreljali, jako humano i samaricanski sa njihove strane.

P.S. Nemojte me mnogo ispljuvati ok  
IP sačuvana
social share
U ZDRAVOM TELU ZDRAVA PANTLJICARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Citat: mad_zec

ali ja sam odrastao sa samo jednim roditeljom i NIKADA mi niko nije nista prebacio

Izvini,moram da pitam,nisam shvatila sta si ovim hteo da kazes,a sta bi ti prebacivali?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Bas juce gledam neko Oprah show, dovela je jednu curu i jednog bivseg igraca americkog fudbala koji su se javno deklarisali kao homoseksualni. Oboje govore da su shvatili svoju orijentaciju sa 5 - 6 godina, dakle jos davno pore seksualnog sazrevanja, sto tesko da moze da ide u prilog teoriji slobodnog izbora.
Onaj baja fudbaler je dosao sa partnerom, a prikazali su i slike njihovog toplog porodicnog gnezda - imaju dvoje dece, zive kao srecna porodica puna ljubavi i brige. ma koliko zeleo da budem otvoren i liberalan, ipak mi nije izgledalo normalno...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Citat: Estella
Citat: mad_zec

ali ja sam odrastao sa samo jednim roditeljom i NIKADA mi niko nije nista prebacio

Izvini,moram da pitam,nisam shvatila sta si ovim hteo da kazes,a sta bi ti prebacivali?????

Ranije u textu, ne znam tacno koji post je spominjano kako deca koja zive sa jednim roditeljem bivaju ismevana od sredine. Samo sam hteo da naglasim da to nije tacno i kako bi i deca homoseksualnih parova vremenom postala prihvacena.
Svet se menja....nabolje nadam se  

@Dreadnot
Ni meni to ne deluje normalno ali ako ljudi zive srecno i bez problema i nikome ne skode...  why not
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
"Homoseksualizam nije izbor vec nagon. Igra hormona i nedovoljno testosterona u intrauterinom razvoju muske bebe dovodi do formiranja mozga koji je negde izmedju muske i zenske strukture, tako da novorodjeni, u periodu seksualnog osvescivanja prakticno nema mnogo izbora vec se ponasa onako kako je u toku razvoja "programiran" - kaze jedno istrazivanje... "

zašto mi ne radi "citiraj odabrano"?

znači genetska anomalija, da ne kažem mutacija gena, snagom volje mnogo šta se može ispraviti ili bar značajno popraviti.. ne podržavam prepuštanje kao način življenja. To istraživanje su radili naučniči homosexualnog opredeljenja.

sa 5-6 godina možeš napraviti izbor, jedino što postoji velika verovatnoća da će biti pogrešan, zbog nezrelog stanja svesti
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jbt... sa 3 godine sam kidisao na devojcice... i sad ja kao "normalan" nisam normalan.... e do jaja....
Ludi zekonjo... postovanje, kako je sta ima i sl Smiley
elem....
Ti si pozitivan primer... osoba koja je uspela da izraste u normalnu i pored toga sto zivi sa jednim roditeljem.... previse primera oko sebe vidim koji to nisu. jednostavno ok su oni, ali negde imaju neki MEGA kvrc i kada dodje do manifestacije toga.... bude probljem
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
@SF  
c c c c  a ja sam sa 3 god znao da citam (mada nisam vijao devojcice...... yet :twisted: )

SF....postovanje doso ja malo da se prosetam da vidim sta ima Smiley

Tesko je biti "normalan" i biti proglasen normalan.  :|
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.