Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gay brakovi i usvajanje dece  (Pročitano 22353 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Govorim o kvalitetu veze, ne o drustvenoj prihvacenosti ili mom licnom stavu. Ako odvojis negativnu emociju i apsolutno sa strane, bez ikakvih predrasuda posmatras homoseksualni par koji se razume i voli (opet, bez pitanja kako mogu da vole osobu istog pola i sl.), dakle ako posmatras samo ljubav kao takvu, zar je tesko zamisliti da takva veza moze da bude upravo onakva kao sto sam napisao. Nije li, u tom slucaju, problem u nama koji posmatramo i osudjujemo? Dokle god je njima lepo i dok mene ili bilo koga drugog ne ugrozavaju svojim izborom, podrzavam ih i zelim im sve najbolje...
Uostalom, vise puta sam rekao - podrzavam sirenje homoseksualizma medju muskarcima - sto vise pedera to vise nezadovoljnih, usamljenih zena - eto radosti za nas ostale...    
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Neće biti dovoljno takvih da bi se ostvarila ta radost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sto brines tudju brigu Smiley Ja mislim da ni dread a bogami ni ja nemamo bas ni zelju ni prava da se zalimo na dosadasnji saldo Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
Prijatelju nemoj ti da siris ideju o pedercinama,kakva crna ljubav,inace bila je akcija prethodnog vikenda 15 ljudi isprebijalo 120 pedera u nekom klubu.
SKINHEAD,MI SMO JEDINI SPAS!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
mob
SonyEricsson K530i
Buraz, prosvrljaJ malo po forumu, procitaj poruke, upoznaj ljude, pa ces shvatiti da niko ne siri nikakve ideje... A ja licno ne volim skinse, ali ih i ne mrzim kao gejeve... Iskreno, gledao sam jednom kako cetiri skinsa mlate jednog decka nogama, i to je debilizam, a za to 15 prebilo 120 ti treba malo nizi IQ da bi povjerovao...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa pazi.. nije to nemoguce da se desi.. ali cemu to? Njih je 120 bilo u njihovom kaficu i radilo sta se njima radi, niti su kome smetali niti su koga ugrozavali. To se zove mrznja, a to je ono sto organski ne mogu da podnesem.
Ne volim ih, ne zelim da mi se okupljaju na trgovima, ali u svojim kluboima, u svojim kucama.. i sa zivotinjama ako im se jebe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
mob
SonyEricsson K530i
Tacno tako, ako oce, nek idu kuci da se zvale a ne da mi gade pivo u kaficu... Ali nije fer ni da se izivljava na njima, naravno treba ih mlatit za ljubakanje na javnim mjestima ali ne da ih skoro ubijes...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Skinsi... to su oni hrabri, osisani, sto u grupama napadaju cigancice, uvek znatno mladje, slabije i nezasticene... da, cuo sam za te junake...
Pederi barem nekoga vole, ovi do podne mrze sebe, a od podne ceo svet...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
mob
SonyEricsson K530i
Jedan moj drug je bio skins, iscrtavao nekakve kukaste krstove po torbama, klupama, pisao "White power, skins" i tukao klince od 10-ak godina, a cale ga zove da dodje, on odgovara "Necu, tajo, vikaces na mene..."
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U sustini se slazem, stim da nisu svi ni takvi, naravno, ali sam vise za to da se vratimo na temu Gay brakovi i usvajanje dece.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.